meme174 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 SALMO MINNOW Producent:SalmoModel:MinnowRodzaj przynęty:woblerZastosowanie:boleń, klen, okoń, pstrąg, sandacz, szczupakOPIS PRZYNĘTY Mimo, iż jest to jedna z najstarszych rodzin przynęt SALMO, wielu wędkarzy na całym świecie wciąż odkrywa nowe możliwości tego klasycznego woblera. Wszystkie przynęty z tej rodziny charakteryzuje niezbyt szeroka akcja o dość dużej częstotliwości. SPECYFIKACJA Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:M5F/5/3/0.5-1 | M5S/5/5/0.8-1.5Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:M6F/6/4/0.5-1 | M6S/6/6/1-1.5Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:M7F/7/6/1-1.5 | M7S/7/8/1.5-2Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:M9F/9/10/0.8-1.2 | M9S/9/12/1.5-2.5Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:M7SDR/7/7/2.5-4Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]: Zdjęcie Kliknij tutaj by zobaczyć artykuł rekord 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzikbdg991 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Koledzy jakie macie opinie o tym woblerze na co się u was sprawdza? Pytam bo mam okazję kupicć w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Pstrągowy klasyk zresztą nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzikbdg991 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 a własnie pstrągów nie łowię za to klenie,jazie nocne sandacze z Wisły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Kleni tez sporo zlowilem na tego minnow, ale glownie jako przylowy przy pstragach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamo19 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 witam dajcie namiary gdzie można kupić takiego woblera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 witam dajcie namiary gdzie można kupić takiego woblera Prawie wszedzie Np:http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/salmo-piotr-piskorski-minnow-g5-a20-p92-k478.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Głównie pstrąg a kleń zdarza się przy pstrągu. Ten kolor ma prawie każdy większy sklep internetowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 U mnie głównie pstragi..w różnym ubarwieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Ten Wobler jest wielozadaniowy, zależnie od wielkości i koloru można nim łowić skutecznie wiele gatunków ryb występujących w naszych wodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 To tak samo jak każdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Chyba nie powiesz że woblerem sumowym można pstrągi łowić .Jest wiele woblerów które mają różne zastosowanie ale napewno nie wszystkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Napisałeś 'zależnie od wielkości'. Sumowy Big-S zminiaturyzowany odpowiednio calkiem znośnie łowi klenie. I odwrotnie - kleniowy smużaczek wykonany w odpowiednio większej skali może być z powodzeniem stosowany do polowania na tajmienie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Minnow z grubym ,dużym sterem tzw stary to była kosa na pstrągi ,chodził znacznie szerzej i to było chyba jego atutem .Obecny jest dobry ,ale nie wyróżnia się na tle wielu innych krajowych wyrobów dedykowanych na kropkowańce .Warto mieć w pudełku ale spektakularnych wyników bym się nie spodziewał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ten stary fajnie sandacze kusił w bardzo wolnym prowadzeniu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 A ja tam minnowa zawsze mam w pudełku idąc czy to na Wisłę, czy łowiąc na Pilicy. Ma tę swoja dość agresywną akcję, która daje efekty, zwłaszcza w rzece tak przejrzystej, jak warszawska Wisła. Osobiście złowiłem już na niego suma, sandacza, szczupaka, bolenia i chyba (bo tu na 100% pewności nie mam) jakiś kleń się trafił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 No ma się trochę tych minnowów w pudełku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.gluchy Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Wspaniała przynęta, od zakupu Salmo minnow otworzyły mi się niewielkie nizinne rzeki. Zawsze mam w pudełku szóstki w kolorze strzebli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korektor Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Witam, poszukuje woblera salmo a dokładnie Golden Minow M9S jeżeli ktoś wie gdzie można je dostać to proszę o kontakt. Pozdrawiam Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycha23 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Stare modele,ale tonące były super na pstrąga. Miałem tez chyba na niego troc. Jednak na pływającego nic. Chodziły tak jakiś dziwnie szeroko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Ostatnio w minnowach pękają stery. Wystarczy puknąć o kamień i po sterze, łamią się jak zapałki. Na dziesięć-pięć złamanych bo drugie pięć urwanych. Dlatego nie zdążyły się złamać. Pisałem do Salmo w tej sprawie ale jak na razie nie dostałem odpowiedzi. Stare modele służyły bez szwanku, a tu takie buble. Macie podobne doświadczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) U mnie nie zdarzyło się jeszcze pęknięcie steru w Minnow. Mam stare i nowe modele i w obu stery trzymają bardzo dobrze. Jak chcesz się pozbyć tych z połamanymi sterami to chętnie odkupie za jakieś piwko, bo przez zimę chce się pobawić w nowe malowania woblerow i wstawianie sterów Edytowane 27 Sierpnia 2018 przez Żbiku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
este Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Kuba chyba ciężko będzie zakupić za piwko, na giełdzie jak tylko się pojawią rozchodzą się jak ciepłe bułki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Jak chcesz się pozbyć tych z połamanymi sterami to chętnie odkupie za jakieś piwko, bo przez zimę chce się pobawić w nowe malowania woblerow i wstawianie sterów Dzięki za ofertę ale pani w sklepie wędkarskim przyjęła je do reklamacji. Zobaczymy co z tego wyniknie. Ale nic straconego, koledze dziś w wobku pękną ster. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Salmo Minnow tych nowych mam ze 40 sztuk. Starych się pozbyłem bo dla mnie nie były wcale jakieś fantastyczne i super skuteczne, a za cenę za jednego mogłem kupic dwa nowe które mi sie lepiej sprawdzaja i dają mi wiecej mozliwosci. Ale do rzeczy, nigdy mi się nie zdarzyło żeby mi ster ani odpadł, odkleił się ani tym bardziej złamał, NIGDY, a łowię na nie w 90% łowiąc pstrągi i co ważne łowię tylko w górskich potokach gdzie jest kamieniste dno i często olbrzymie głazy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi