KLANADfachura Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Tak się napaliłam że już nawet dzwoniłem i coś kombinujemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Jedz nie bedziesz zalowal Jak go będziecie przyrządzać na grillu czy w warzywkach???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Jak go będziecie przyrządzać na grillu czy w warzywkach???? Dobre dobre haha. Nie będzie potrzeby najpierw na zanderki a później koffi shop , z żandarmem mam tam iść :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Najpierw coffee shop,będziesz lepiej "wczuty" w brania 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Jak go będziecie przyrządzać na grillu czy w warzywkach???? heheh dobre to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Oczywiście to tylko tak było dla rozluźnienia atmosfery i mam nadzieję że nikt tego nie bierze na poważnie. W tym przypadku jedz = jedź , ale fajnie wyszło bez tego Ź oraz całkowicie zmieniło przez przypadek sens wypowiedzi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo__20 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) . Edytowane 5 Maja 2015 przez pablo__20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Tak poza tematem pobaw się batem tak dla rozluźnienia ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Panowie a w Szwecji da sie sandacza złowić tzn czy jest go sporo? Jadę tam na początku czerwca i nie wiem czy próbować sandaczowo czy na szczupakach się skupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon78 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lafer Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Dzisiejsza ryba złowiona na 20cm muchę, w różowym kolorze, podczas zamykania sezonu szczupakowego w Holandii 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ładny rozbójnik, gratulacje! Rzeczka ładna, niepozorna, jak się zwie jeśli nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) Ładny rozbójnik, gratulacje! Rzeczka ładna, niepozorna, jak się zwie jeśli nie tajemnica? rzeka Dommel, Kamil sorry za te fotki ale emocje były za duże hehe gratki Edytowane 28 Lutego 2015 przez deejaybialy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon78 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Piekny zed ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur43 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Szkoda że w Irlandii nie ma sandaczy.Szczęśliwym łowcom gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur42 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 i ja wam panowie gratuluje ,u nas musimy jeszcze cierpliwie poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Panowie tylko denerwujecie tymi Zedami , ryb ładny i to na muszke Graty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Panowie a w Szwecji da sie sandacza złowić tzn czy jest go sporo? Jadę tam na początku czerwca i nie wiem czy próbować sandaczowo czy na szczupakach się skupicWitam, jeśli jedziesz nad wodę w której on występuje to na pewno warto za nim porzucać. Są miejsca gdzie podobno sandacz karłowacieje, z nadmiaru i miejsca gdzie go nie ma wcale. Szwecja to spory kraj i mnóstwo wody, warto sprecyzować pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Jak zwykle dla mnie egzotico ale pozdrawiam łowców sandaczy. Co sobie połowiłem to moje. Holandia dobra kraj. Nowa życiówka(nie ten na zdjęciu) cieszy. Trzeba wrócić po większego. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richad Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Miło popatrzeć, ładny sandałek. A tu nic trzeba jeszcze troszeczkę wytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 To moze i Ja cos wstawie, bo jeszcze w tym roku nic a nic 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPatryk Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 No Panowie tylko gratulować takich sandałów a nam pozostało tylko czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Kawał wody tam za Tobą. I kombinezon coś Ci się odbarwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Gruba woda grube ryby , gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jak zwykle dla mnie egzotico ale pozdrawiam łowców sandaczy. Co sobie połowiłem to moje. Holandia dobra kraj. Nowa życiówka(nie ten na zdjęciu) cieszy. Trzeba wrócić po większego. Ładna ryba, super fota. Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi