ziom7 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) spokojnie,edytuj posty, usuń wartości w cm, może nikt nie skuma ten komplet 45 też dorzuć foty, ale nie podawaj cm Edytowane 8 Czerwca 2015 przez ziom7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 albo tak będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Bardziej irytują rozciągane dziewięćdziesiąt+ do metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Primankowy zed. Gąbka to gąbka. Sandacz nie zmierzony ale chyba mój największy. www.facebook.com/primanki 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Primankowy zed. Gąbka to gąbka. Sandacz nie zmierzony ale chyba mój największy. sandacz.jpg www.facebook.com/primankiTy widziałeś tego z tyłu?? Ja bym się wystraszył....... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Właśnie czasem mam wrażenie że mnie ktoś prześladuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL1962 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Urodzinowy... 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Gratulacje i Wszystkiego Najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) brodzic , przeczytaj regulamin wstawiania zdjęć Sandacze można wrzucać od 65 cm Czasem bardziej denerwujące są te wieczne docinki....zostawmy to moderatorom....to samo Cieśla ostatnio było z kleniami MaćkaS, chociaż tam akurat fotki były fajne, czego nie można niestety powiedzieć o tych, ale i tak ostatnio mało się dzieje, więc po co się mądrzyć? Stało się coś?.....a wiem, pewnie obserwujesz wątek i wpadło Ci powiadomienie i biedny musiałeś się pofatygować....a tam rozczarowanie i Zed poniżej minimum.....@c1eśla wrzuć na looooz wstaw jakąś swoją rybę żeby wątek żył, nie widzisz że gość jest nowy i od razu się pastwisz, na samym początku traktujesz gościa z buta, zamiast napisać mu na przykład PW. Chcesz błysnąć w ten sposób? - ...tak wiem regulamin, to regulamin...ale mimo to, ton Twojej wypowiedzi jest jakiś taki mało przyjazny... malcz Edytowane 9 Czerwca 2015 przez malcz 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) @malcz , ja będąc nowy też zostałem tak potraktowany wstawiłem 6 Bolków z jednego wyjazdu i wszystkie mi po godzinie usunięto a było to ryby w granicach 60 cm , także nie ma sprawiedliwości nie tylko w całym kraju ale tutaj również.w tym wątku nic nie wstawię bo nie łowie Sandaczy - Jak nie ma płetwy tłuszczowej to nie ryba Edytowane 10 Czerwca 2015 przez c1eśla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Nie łowisz sandaczy bo wszystkie juz zjadles? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 tak zjadłem wszystkie sandacze jakie żyły w Wiśle ponad 4 miliony w zeszłym i poza zeszłym sezonie palnąłem w łeb 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 ...i teraz smród za dupą ciągnie ;-) 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Urodzinowy... Chyba nie można sobie wyobrazić lepszego prezentu... Piękna rybka. Zdrówka i jeszcze większej życzę !!! Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 w tym wątku nic nie wstawię bo nie łowie Sandaczy - Jak nie ma płetwy tłuszczowej to nie ryba Łukasz,to musisz w takim razie zmienić fotkę profilową Bo tam coś kolczastego widzę, hihihihih Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Łukasz,to musisz w takim razie zmienić fotkę profilową Bo tam coś kolczastego widzę, hihihihih Pozdromasz rację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 w tym wątku nic nie wstawię bo nie łowie Sandaczy - Jak nie ma płetwy tłuszczowej to nie ryba..no to zabłysnąłeś intelektem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Primankowy zed. Gąbka to gąbka. Sandacz nie zmierzony ale chyba mój największy. sandacz.jpg www.facebook.com/primankiZnaczy myłeś go Paweł? A mydełko Fa gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 @patu to w przenośni oczywiście , ale coś w tym jest , a Ty powinieneś wiedzieć coś w tym temacie bo z tego co pamiętam poławiasz też salmonidy powiedz sam czy one nie zasługują na koronę??Ich siła i dynamika i szybkość oraz wytrzymałość jest niesamowita , nie można tego porównać do żadnego gatunku przy tym rozmiarze, chodzi mi konkretnie o pstrągi ;45 cm pstrąg walczy dużo lepiej mocniej szybciej i dłużej niż przynajmniej 65 cm Sandacz łowiony na tym samym sprzęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zed na 5" Z-Man'a - bez miary fota i do wody. Super rybsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Jakoś bez tłuszczowej płetwy,bo..,spieprzyla pod ogon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Dzisiejsze podlaskie 67 z opadu :-) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Jak nie ma płetwy tłuszczowej to nie ryba... hmm... to jak ktoś łowi "to coś" bez płetwy tłuszczowej nie jest godzien zwać się wędkarzem? Zaskakuje mnie, jak to możliwe że można segregować wędkarski świat takimi kategoriami. Wydawało mi się, że uszlachetnianie jednych gatunków ponad inne i wywyższanie ich na siłę jest całkowicie bezcelowe, a wręcz prymitywne, no ale jak widać chyba nie do końca.. Jeśli w podobny sposób myśli większość tych łowiących ryby z płetwą tłuszczową to żałuję, że i moim umiłowanym gatunkiem jest pstrąg. Nie dziwią mnie już słowa tych, którzy "pstrągarzy" postrzegają jako zadufanych w sobie, pysznych i chełpiących się tą szlachetnością, skoro są wśród nich ludzie głoszący takie właśnie słowa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 ....Ich siła i dynamika i szybkość oraz wytrzymałość jest niesamowita , nie można tego porównać do żadnego gatunku przy tym rozmiarze.... Napisałeś to mniej więcej z taką samą fascynacją jaką Bolec prezentował w tej scenie... Sorry za delikatny OT....ale jakoś tak mi się "skojarzyło".... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Też nie wiem o co chodzi z tą płetwą tłuszczową Łososiowate do zbyt bystrych rybek nie należą .Na pewno łatwiej złowić pstrąga 60 cm niż klenia 60 cm.zdecydowanie łatwiej złowić troć czy głowatkę 80 cm.niż tej wielkości bolenia czy sandacza.Mam wrażenie że ten ''system wartości'' ukształtował się jedynie wśród miłośników różowego mięska 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi