pawlik832 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Waldku wszystko jest. Jest mydło i jest gąbka Tylko ręcznika zapomniałem. www.facebook.com/primanki Edytowane 11 Czerwca 2015 przez pawlik832 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Panie Januszu z glowatkami to Pan zafantazjowal rownajac je z boleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Słynne już zdanie Janusza z książki - wywiadu Darka Duszy, "że bardzo łatwo jest złowić glowatkę"... resztę można doczytać.... jest jak najbardziej prawdziwe różnica pomiędzy porównywanym boleniem jest tylko taka, że bolenia jest nieporównywalnie więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Fajna zabawa - wyliczanka.Niby srodek sezonu...a gdzieniegdzie zima (mentalna). Polamania Panowie ! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Kiedyś w Krościenku wypatrzylismy 1 z kumplami postawiliśmy jej na 2 godziny obrotowe koło głowy i się nie ruszyła nie wieże ze bolen by stał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Jak nie ma płetwy tłuszczowej to nie rybaZnaczy można jeść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gimmick Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Konkret ryba Gratulację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 ROBERT piękna maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Nawet mi się coś uczepiło 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Pięknie ROBERT ! A jakie kolorki w tym fleszu wyszły miodzio ... I łyknął też całą gębą , jak prawdziwy zbój . Graty wielkie - może ja też się kiedyś doczekam . Edytowane 12 Czerwca 2015 przez malinabar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 (edytowane) Nocka na wodzie i sprawdzanie miejscówki dla gościa Na początku karakany.Przeparkowanie łodzi i ryba mnie zaskoczyłaSzła normalnie jak +80 a przy łodzi jak siegalem po podbierak pokazała gdzie moje miejsce:)Poszła prosto w linę kotwiczna.Dupy dałem hihi i nie było to +80 a z jedynką z przoduPóźniej już szło przyjemnie Sporo ryb,foty te na których cokolwiek coś widaćps Pozdro dla Wieska i Darka Edytowane 13 Czerwca 2015 przez Z Olsztyna 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Hey Wojtku rybka zacna , pewnie z trolla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dar.k Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 (edytowane) No, Krzysiek niezłe rybska.To widzę masz miejscówki przetestowane.Ale to zabawa nie dla śpiochów, Pozdro. Edytowane 13 Czerwca 2015 przez dar.k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerek Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Nawet mi się coś uczepiło Ladna ryba @Wojti. Kiedy złowiona? Czyżby zalew wiślany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 No, Krzysiek niezłe rybska.To widzę masz miejscówki przetestowane.Ale to zabawa nie dla śpiochów, Pozdro.Caly czas szukam.Jezioro wielkie to i plywania sporo.Wyczajenie tego miejsca w tym rejonie zajelo mi 3 lata Ryby reagowaly najlepiej na twisterka 10cm z szerokim ogonkiem w bardzo wolnym opadzie,a z riperkow SG fire tigerWiesiek juz przebiera nogami i nie moze doczekac sie przyjazdu A tu bedzie dupa , bo na lososie go wywioze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dar.k Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Caly czas szukam.Jezioro wielkie to i plywania sporo.Wyczajenie tego miejsca w tym rejonie zajelo mi 3 lata Ryby reagowaly najlepiej na twisterka 10cm z szerokim ogonkiem w bardzo wolnym opadzie,a z riperkow SG fire tigerWiesiek juz przebiera nogami i nie moze doczekac sie przyjazdu A tu bedzie dupa , bo na lososie go wywioze A godz.temu z nim gadałem i właśnie był ciekawy na co brały,bo widział zdjęcia.Faktycznie myśli już tylko o wyjeżdzie-biega za przynętami na metrówki .Już wam zadroszczę {zwłaszcza łowienia na rzece,bo to dopiero jazda jak się co uwiesi}.Szkoda że ja nie mogę .A propo twisterka,to też moja najlepsza przynęta od bardzo dawna -nawet w południe na to biorą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Wojti co ten zed taki poszarpany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plenoque Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Ladna ryba @Wojti. Kiedy złowiona? Czyżby zalew wiślany?Wg mnie też Zalew Wiślany, tak samo jak z resztą miętus z innego wątku. Ryba piękna ale pewnie majowa, bo jak wszyscy mówią w czerwcu już wszystko ucichło...ale nie najeżdżam bo wszystko zgodnie z tegorocznym regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Tak przy okazji łowienia boleni, sandacz 67 cm z Odry. 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Tak przy okazji łowienia boleni, sandacz 67 cm z Odry. Gratulacje i do następnego razu pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PiotrekF Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) To i ja się pochwalę i udzielę w wątku. Na początek rybka z 1 czerwca. Przyznam, że takiego rozpoczęcia sezonu nigdy nie miałem. Całe 91 cm szczęścia, i tym samym ustanowiona nowa życiówka Rekordem się nacieszyłem ale niedługo, bo wczoraj o godzinie 05:30 bez wątpienia byłem jednym z najszczęśliwszych ludzi na ziemi Nowy rekord 93 cm. Rybki wróciły do wody i dalej rosną. Pozdrawiam Edytowane 15 Czerwca 2015 przez PiotrekF 65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. andego Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Gratuluję wszystkim fajnych rybek. Mi wczoraj trafił się taki grubasek 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euzetet Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Gratuluję wszystkim fajnych rybek. Mi wczoraj trafił się taki grubasek piękny, na co wziął o której godzinie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Gratuluję Panowie pięknych zedów! Wypady z kolegami mają wiele plusów. Pomijając szybkie rozpoznanie wody, atmosferę i możliwość umilenia sobie oczekiwania na branie jakąś pogawędką, to przede wszystkim chodzi radość ze wspólnie wypracowanych ryb, fotki i przybita "piątka" po udanej akcji. A, że ostatnio mnie, poza średniakami, te większe omijały, skupiłem się na fotografowaniu Tomasz K. w akcji 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi