Skocz do zawartości

SANDACZE 2015

Kierep

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za graty :)

Sandacz metra nie miał - miarka wskazała nieco ponad 96 cm. Ten rybi "Pomnik Przyrody" ma jednak szansę osiągnąć wymiar + 100 cm - jak pisałem wcześniej - wrócił do wody.

Pozdrawiam i połamania :)

GrubyZwierz

3cm większy od mojego PB a wygląda o wiele okazalej.

Pełen szacunek za postawę :)

• Like 1

Dzięki za graty :)

Sandacz metra nie miał - miarka wskazała nieco ponad 96 cm. Ten rybi "Pomnik Przyrody" ma jednak szansę osiągnąć wymiar + 100 cm - jak pisałem wcześniej - wrócił do wody.

Pozdrawiam i połamania :)

GrubyZwierz

Taki Smok po drugiej stronie kijka to gwarantowane emocje.

Na Odrze widok takiego Sandacza to już rzadkość i rybka cieszy pewnie ogromnie.

Już złowiony lekko ponad wymiar cieszy, a co dopiero taki klocek.

Fajnie, że szanse żeby złowić tego "potworka", bedzie miał jeszcze ktoś inny.

Niech tylko omija wędki panów w gumofilcach.  ;)

Przepraszam Panowie, że wrzucam ten film z sieci ale jestem zarzenowany tym co tam jest pokazane. Taki młody chłopak i ma takie podejście do ryb!!! Tragedia !!!!!! i brak słów!!!!!

Walory edukacyjne żadne, niestety.

Wiem, że się mija ten film z tematyką forum ale może trzeba zareagować wychowawczo!!!

Edytowane przez mario

Przepraszam Panowie, że wrzucam ten film z sieci ale jestem zarzenowany tym co tam jest pokazane. Taki młody chłopak i ma takie podejście do ryb!!! Tragedia !!!!!! i brak słów!!!!!

Wiem, że się mija ten film z tematyką forum ale może trzeba zareagować wychowawczo!!!

Inny świat, inna mentalność tych ludzi,smutny widok.

Młody chłopak,złe zachownie, brak dobrych wzorców....

Edytowane przez mario

Co do wzorcow, to pewna czesc srodowiska C&R krecaca filmy, tez powinna sie sporo nauczyc  :bighair:

Ostatnio zboczylem z kanalow YouTube ktore glownie przegladam, na pare innych polskich produkcji 'C&R'...

Sytuacja 1: Po dlugim holu nastepuje sesja, ktora na filmie trwa... 10 minut, zdjecia, zdjecia z kolegami, pewnie i sasiagow by zaprosili jakby sie dalo.

Sytuacja 2: Szybki hol... i ryba odrazu pacnieta w suchy piach, po czym nastepuje szukanie miarki, pozniej zdjecia, cos ryba nie lapie sie srodku kadru kamery no to szuramy ryba po piachu zeby byla w centrum obrazu, nastepnie 'reklama' lownego woblera, to moze jeszcze raz zmierzyc zeby wszyscy widzieli. I na koncu konsternacja: Oooo... chyba nie przezyje...

Pewnie takich filmikow jest duzo wiecej, a za takie podejscie do C&R to serdecznie dziekuje  :bighair:

Edytowane przez Del Toro
  • Like 2

Linkując takie filmy jak wyżej zwiększa się tylko ich oglądalność, ku uciesze publikującego. Link z zacnego forum przekłada się na pozycję w wyszukiwarkach. W celach edukacji i dezaprobaty najlepsze są mechanizmy wmontowane w YT, dislike plus ewentualny negatywny komentarz, w którym można z kolei podlinkować jerkbaita jako źródło wiedzy.

Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka

• Like 3

Walory edukacyjne żadne, niestety.

O jakim filmie z sieci jest temat.Jeżeli możesz podrzuć link na priv.