PiotrekF Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Przekozacki sandał !!! gratulacje jaka miara bo wygląda spokojnie na ponad metr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Boska ryba!! Więcej informacji proszę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 No pod metr podchodzi, ja piernicze ale klocek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizioł Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Kiepski moment trafiłerm bo akurat trafił po mnie taki ZED!!! Graty! Ponawiam temat o Narwii. Ktoś coś podpowie? Nie chodzi o miejscówki tylko ogólne porady... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Naprawdę GrubyZwierz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Już się bałem, że u mnie w jeziorze sandacze nie pływają. Na szczęście się myliłem Ale piękny "Smoluch" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Piękna ,,rybka" , gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Ciemny piesek 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Kochana Oderka była tej nocy bardzo łaskawa. Sandacz po kilku zdjęciach wrócił do wody by do jesieni nieco przytyć Przepiękny ten sandaczyk Gratuluję Edytowane 18 Czerwca 2015 przez tony1983 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Dzięki za graty Sandacz metra nie miał - miarka wskazała nieco ponad 96 cm. Ten rybi "Pomnik Przyrody" ma jednak szansę osiągnąć wymiar + 100 cm - jak pisałem wcześniej - wrócił do wody. Pozdrawiam i połamania GrubyZwierz 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Kochana Oderka była tej nocy bardzo łaskawa. Sandacz po kilku zdjęciach wrócił do wody by do jesieni nieco przytyć wiecej szczegulow prosze.Ale smok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Dzięki za graty Sandacz metra nie miał - miarka wskazała nieco ponad 96 cm. Ten rybi "Pomnik Przyrody" ma jednak szansę osiągnąć wymiar + 100 cm - jak pisałem wcześniej - wrócił do wody. Pozdrawiam i połamania GrubyZwierz 3cm większy od mojego PB a wygląda o wiele okazalej.Pełen szacunek za postawę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIFI Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 @grubyzwierz składam gratulacje, piękny sandacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Dzięki za graty Sandacz metra nie miał - miarka wskazała nieco ponad 96 cm. Ten rybi "Pomnik Przyrody" ma jednak szansę osiągnąć wymiar + 100 cm - jak pisałem wcześniej - wrócił do wody. Pozdrawiam i połamania GrubyZwierz Taki Smok po drugiej stronie kijka to gwarantowane emocje.Na Odrze widok takiego Sandacza to już rzadkość i rybka cieszy pewnie ogromnie. Już złowiony lekko ponad wymiar cieszy, a co dopiero taki klocek.Fajnie, że szanse żeby złowić tego "potworka", bedzie miał jeszcze ktoś inny. Niech tylko omija wędki panów w gumofilcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizioł Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Panowie jest pytanie o jezioro lidzbarskie. Slyszal ktos cos?. Podobno jest tam jeszcze troche sandacza. Ma ktos jakies informacje? Warto? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupski Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Jeszcze kilka dnie i dłuższe łowienie sandaczy sie szykuje . Juz doczekac sie nie moge . Kilka sztuk w tym roku udało sie wydłubac ale smoków jak wyżej jeszcze nie było . Graty chłopaki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1201 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Przepraszam Panowie, że wrzucam ten film z sieci ale jestem zarzenowany tym co tam jest pokazane. Taki młody chłopak i ma takie podejście do ryb!!! Tragedia !!!!!! i brak słów!!!!! Walory edukacyjne żadne, niestety. Wiem, że się mija ten film z tematyką forum ale może trzeba zareagować wychowawczo!!! Edytowane 24 Czerwca 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Przepraszam Panowie, że wrzucam ten film z sieci ale jestem zarzenowany tym co tam jest pokazane. Taki młody chłopak i ma takie podejście do ryb!!! Tragedia !!!!!! i brak słów!!!!! Wiem, że się mija ten film z tematyką forum ale może trzeba zareagować wychowawczo!!!Inny świat, inna mentalność tych ludzi,smutny widok.Młody chłopak,złe zachownie, brak dobrych wzorców.... Edytowane 24 Czerwca 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Co do wzorcow, to pewna czesc srodowiska C&R krecaca filmy, tez powinna sie sporo nauczyc Ostatnio zboczylem z kanalow YouTube ktore glownie przegladam, na pare innych polskich produkcji 'C&R'...Sytuacja 1: Po dlugim holu nastepuje sesja, ktora na filmie trwa... 10 minut, zdjecia, zdjecia z kolegami, pewnie i sasiagow by zaprosili jakby sie dalo.Sytuacja 2: Szybki hol... i ryba odrazu pacnieta w suchy piach, po czym nastepuje szukanie miarki, pozniej zdjecia, cos ryba nie lapie sie srodku kadru kamery no to szuramy ryba po piachu zeby byla w centrum obrazu, nastepnie 'reklama' lownego woblera, to moze jeszcze raz zmierzyc zeby wszyscy widzieli. I na koncu konsternacja: Oooo... chyba nie przezyje... Pewnie takich filmikow jest duzo wiecej, a za takie podejscie do C&R to serdecznie dziekuje Edytowane 23 Czerwca 2015 przez Del Toro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareksum Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Panowie jest pytanie o jezioro lidzbarskie. Slyszal ktos cos?. Podobno jest tam jeszcze troche sandacza. Ma ktos jakies informacje? Warto?Mozesz sobie darowac to jeziorko byłem tam w zeszłym tygodniu lipa pare pistoletów znaczy sie dwa o sandokanie jedynie wspomnienia starych wedkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Linkując takie filmy jak wyżej zwiększa się tylko ich oglądalność, ku uciesze publikującego. Link z zacnego forum przekłada się na pozycję w wyszukiwarkach. W celach edukacji i dezaprobaty najlepsze są mechanizmy wmontowane w YT, dislike plus ewentualny negatywny komentarz, w którym można z kolei podlinkować jerkbaita jako źródło wiedzy. Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizioł Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Mozesz sobie darowac to jeziorko byłem tam w zeszłym tygodniu lipa pare pistoletów znaczy sie dwa o sandokanie jedynie wspomnienia starych wedkarzy.Dzieki za info. I tak bede probowal bo bede tam dzien przed kawalerskim brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareksum Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Dzieki za info. I tak bede probowal bo bede tam dzien przed kawalerskim brata Pamietaj o zezwoleniu bo mazowieckie tam nie siega pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizioł Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Pamietaj o zezwoleniu bo mazowieckie tam nie siega pozdr.20pln doba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynio63 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Przepraszam Panowie, że wrzucam ten film z sieci ale jestem zarzenowany tym co tam jest pokazane. Taki młody chłopak i ma takie podejście do ryb!!! Tragedia !!!!!! i brak słów!!!!! Walory edukacyjne żadne, niestety. Wiem, że się mija ten film z tematyką forum ale może trzeba zareagować wychowawczo!!!O jakim filmie z sieci jest temat.Jeżeli możesz podrzuć link na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi