kornetes Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 O jakim filmie z sieci jest temat.Jeżeli możesz podrzuć link na priv.Może kolego jeszcze za Ciebie obejrzeć? Looknij parę postów wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Może kolego jeszcze za Ciebie obejrzeć? Looknij parę postów wyżej Gdybyś nie zauważył link do filmu został usunięty przez moderatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Złowiony metodą trollingową na wobler produkcji Pana Józefa Sendala ) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Toudinho Opublikowano 29 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Jedni je jedzą...ja wolę z nimi pływać niesamowity sezon sandaczowy trwa 82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Jedni je łowią, inni muszą podziwiać na fotkach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Swietna fota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Same fajne rybki wstawiacie, to i ja coż wstawię. Z tą różnicą, że takie tam forumowe minimum:Sprzętowo: Batson SB822.5, Shimano Technium 2500 Fc, Power Pro. Klasyczny opad, guma to Reno Killer.Pozdrawiam.Adam. Edytowane 30 Czerwca 2015 przez chojny83 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Toudinho zdjęcie roku jak dla mnie ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Do kalendarza, @Toudinho - brawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 @Toudinho , już teraz nikt ( ja tego absolutnie nie robiłem , jakby co ... ) nie będzie narzekał na dysproporcje między Tobą a Rybą .Tak się tylko zastanawiam , jak strzeliłeś tą fotkę - wyrzuciłeś fotografa do wody , czy ekranik uchylny masz w puszce ?Wielkie graty !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teves Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Noi gratuluje Panowie pięknych okazałych sandaczy:) Ja też coś od siebie wrzuce:)Dodam że mam 190 cm wzrostu:P Edytowane 1 Lipca 2015 przez teves 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Zander pewnie z 90cm miał na bidę Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 ....oj Byk myślę że przedział 95-100...Piękny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Gratulacje....100+? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Ja na nic specjalnie ostatnio nie liczyłem i nawet aparatu nie brałem.A tu trafił się w końcu lepszy mętnooki.Długi ale chudy.Nie taki jak te jesienne: Wyjątkowo nie byłem sam nad wodą, to i miał kto telefonem pamiątkę cyknąć.Jedyne branie w ciągu 4h.Daiwa infinity, arktica 4000, plecionka i całkiem spory wobler. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Leszek-1975 Opublikowano 2 Lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Odra-rano też biorą Sprzętowo-stary CD,stara stelka FW4000S,stara rapala shad-rap.Bohater-stary sandacz 95cm 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 @Leszek, ale trafiłeś piękne, złote sandaczysko.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Piękne ryby polawiacie panowie :-) wielkie graty :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 @Leszek - piękny! Rano to dla Ciebie która? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Noi gratuluje Panowie pięknych okazałych sandaczy:) Ja też coś od siebie wrzuce:)Dodam że mam 190 cm wzrostu:PZaszalałeś Adaś Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Odra-rano też biorą Sprzętowo-stary CD,stara stelka FW4000S,stara rapala shad-rap.Bohater-stary sandacz 95cm Stary ale jary. Tak z opisu wychodzi, że wszystko stare. Z wędkarstwem to jak z winem. Im coś starsze tym lepsze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Jeziorny poranny z brzegu. 85 cm Edytowane 5 Lipca 2015 przez diabel 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Jak faktycznie "jeziorny" i złowiony na spining to SZCZEGÓLNE gratulacje dla łowcy!Jakiekolwiek szczegóły odnośnie metody mile widziane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Jeziorny poranny z brzegu. 85 cm Ladny sandokan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Ostatni ganiam za kleniobolkami, ale w czerwcu pojedyncze zedy się zameldowały. Niestety, do tego, co tu kilku Panów powyżej wrzuciło- trochę zabrakło. Ale rybki rosną dalej, więc może za parę lat! Rybka poniżej wytrolowana. Wobek prowadzony wzdłuż stoku na 4,5m, czasami stuknął sterem o dno (jak one to lubią ) kijek Mikado Nihonto TT Zander do 22g, Commander 3006 FD i linka X-Plode. foto by TeeS. 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi