Skocz do zawartości

SANDACZE 2015

Kierep

Rekomendowane odpowiedzi

Lu

Dlaczego tak kurczowo trzymasz go za ogon?Żeby się nie wyrwał?

Ludzie zejdzcie na ziemie czlek wypuszcza a tu biadolenie ze za kurczowo go trzyma.Lepszy mocny uscisk za ogon biz chowanie paluszkow na malychrybkach pod brzuch . Nie dlugo kazdy bedzie sie bal cos wstawic Edytowane przez mirko filipovic
  • Like 11

Lu Ludzie zejdzcie na ziemie czlek wypuszcza a tu biadolenie ze za kurczowo go trzyma.Lepszy mocny uscisk za ogon biz chowanie paluszkow na malychrybkach pod brzuch . Nie dlugo kazdy bedzie sie bal cos wstawic

Taa, im więcej sukcesów, tym więcej podejrzeń o pakt z diabłem... Ech, Polska...

• Like 1

Taa, im więcej sukcesów, tym więcej podejrzeń o pakt z diabłem... Ech, Polska...

Dokładnie się z Tobą zgadzam Kolego. Idąc tym tropem za chwilę będziemy podważać intencje innych kolegów po kiju. Bo przecież każda ryba trzymana na zdjęciu mogła dostać w beret!!! Ludzie,ogarnijcie się!!! Za chwilę braknie nam zdjęć, tych pięknych zdjęć!!!  Dlaczego? Dlatego, że każdy, kto pokaże ładną rybkę naraża się na podobne komentarze, niestety niczym nie poparte... WSTYD!!!

P.S Ja nie mam szczęścia do sandaczy, więc z tym większą przyjemnością oglądam zdjęcia tych Smoków i proszę o więcej :D . Ale pewnie za chwilę, któryś z nieomylnych stwierdzi, że skoro nie mam szczęścia, to pewnie nie umiem łowić. Może nie umiem, a co!! Ale uwielbiam oglądać zdjęcia ryb i szczęśliwych łowców!!!

Edytowane przez pepccio
  • Like 2

Udało mi się wyciągnąć kadr z wypuszczania rybki.

Potrzymałem sobie ją za ogon aby nie uciekła, a co?!

post-53938-0-05632500-1437244386_thumb.jpg

Fakt, forum podupada, trzeba prosić, na co, gdzie, jak...

Przepraszam za szczerość ale aż nie chce mi się zamieszczać zdjęć z opisem na jaki sprzęt, gdzie i na co...

Przy rybie swojego życia świadomie nie opisywałem warunów połowu, sprzętu, nawet nikt nie zapytał...

Pozdrawiam!

Adam.

• Like 15