urasenty Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 @chojny83 gratuluję,piękny byk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynio63 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Pogoda na wiele nie pozwala - obławianie wyjścia zatoki - porośniętej rdestnicą niewielki twardy spadek i na granicy zielska czaił się taki złoty smoczek Dlaczego tak kurczowo trzymasz go za ogon?Żeby się nie wyrwał? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) LuDlaczego tak kurczowo trzymasz go za ogon?Żeby się nie wyrwał? Ludzie zejdzcie na ziemie czlek wypuszcza a tu biadolenie ze za kurczowo go trzyma.Lepszy mocny uscisk za ogon biz chowanie paluszkow na malychrybkach pod brzuch . Nie dlugo kazdy bedzie sie bal cos wstawic Edytowane 17 Lipca 2015 przez mirko filipovic 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Jak się chce zrobić ładne zdjęcie to chyba trzeba rybę przytrzymać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Dlaczego tak kurczowo trzymasz go za ogon?Żeby się nie wyrwał?Zeby zrobic zdjecie zanim ucieknie....tak mysle Ja bym trzymal jeszcze mocniej zeby mi takie dwa fajne filety nie zwialy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultra Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Dlaczego tak kurczowo trzymasz go za ogon?Żeby się nie wyrwał?To jest właśnie dowód na to, że jak ktoś chce się do czegoś przypieprzyć to zawsze znajdzie sobie powód. Ogarnij się człowiecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Dlaczego tak trzymam? Bo potrzebował chwili wytchnienia...po tej chwili z gejzerem sam wyrwał się z kurczowego chwytu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Toudinho, jakiego kijka używasz do łowienia sandaczy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Lu Ludzie zejdzcie na ziemie czlek wypuszcza a tu biadolenie ze za kurczowo go trzyma.Lepszy mocny uscisk za ogon biz chowanie paluszkow na malychrybkach pod brzuch . Nie dlugo kazdy bedzie sie bal cos wstawicTaa, im więcej sukcesów, tym więcej podejrzeń o pakt z diabłem... Ech, Polska... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepccio Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Taa, im więcej sukcesów, tym więcej podejrzeń o pakt z diabłem... Ech, Polska...Dokładnie się z Tobą zgadzam Kolego. Idąc tym tropem za chwilę będziemy podważać intencje innych kolegów po kiju. Bo przecież każda ryba trzymana na zdjęciu mogła dostać w beret!!! Ludzie,ogarnijcie się!!! Za chwilę braknie nam zdjęć, tych pięknych zdjęć!!! Dlaczego? Dlatego, że każdy, kto pokaże ładną rybkę naraża się na podobne komentarze, niestety niczym nie poparte... WSTYD!!! P.S Ja nie mam szczęścia do sandaczy, więc z tym większą przyjemnością oglądam zdjęcia tych Smoków i proszę o więcej . Ale pewnie za chwilę, któryś z nieomylnych stwierdzi, że skoro nie mam szczęścia, to pewnie nie umiem łowić. Może nie umiem, a co!! Ale uwielbiam oglądać zdjęcia ryb i szczęśliwych łowców!!! Edytowane 17 Lipca 2015 przez pepccio 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Nie powiedzą że lowisz ale beretujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Niektórzy oceniaja ludzi własną miarą ...i potem takie posty jak Zbynia............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 A oto i sandał z wątku szczupakowego, 80+. Nowe PB.Mina nie wymuszona i naturalna dla szczęśliwego łowcy 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 No teraz we wlasciwym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 A oto i sandał z wątku szczupakowego, 80+. Nowe PB.Mina nie wymuszona i naturalna dla szczęśliwego łowcy sandal.jpgGwarantuje ze jak zlowie 80+ to rozdere sie jeszcze glosniej Gratuluje i zazdroszcze.....ale jest nadzieja w jutrzejszym dniu.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 @Wiktor, żrą! Od tygodnia słychać o fajnych rybach. Próbuj, trzymam kciuki! Mi się udało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Michcio super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 A oto i sandał z wątku szczupakowego, 80+. Nowe PB.Mina nie wymuszona i naturalna dla szczęśliwego łowcy sandal.jpgsandacz ma mine jakby pomyslal "o co mu kurwa chodzi? " gratuluje fajnej ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Od dwoch dni cisza:( Wszystko gdzies wymiotlo jakby ruski ubot znowu wyploszylNa otarcie lez udalo sie wydlubac..... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Toudinho, jakiego kijka używasz do łowienia sandaczy?Daiwa Zillion do 14g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Udało mi się wyciągnąć kadr z wypuszczania rybki.Potrzymałem sobie ją za ogon aby nie uciekła, a co?! Fakt, forum podupada, trzeba prosić, na co, gdzie, jak...Przepraszam za szczerość ale aż nie chce mi się zamieszczać zdjęć z opisem na jaki sprzęt, gdzie i na co...Przy rybie swojego życia świadomie nie opisywałem warunów połowu, sprzętu, nawet nikt nie zapytał... Pozdrawiam!Adam. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 A oto i sandał z wątku szczupakowego, 80+. Nowe PB.Mina nie wymuszona i naturalna dla szczęśliwego łowcy Sandał Desperado - fajny spontan:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrufa8 Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Trzymajcie trochę śląskich sandaczy http://www.youtube.com/watch?v=bKFuR_WMtjI http://www.youtube.com/watch?v=8M4O4amDIx0 Edytowane 18 Lipca 2015 przez mrufa8 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Zajeb...te 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Mrufa8 pełen szacun. Polskie psowate prima sort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi