BOB1 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Super wyniki i materiał, który rozpala wyobraźnie Gratulacje!(jaka kamera?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrufa8 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Super wyniki i materiał, który rozpala wyobraźnie Gratulacje!(jaka kamera?)kamerka to aee sd21, jak się nie mylę klon gopro 3. YT niestety trochę zkiepścił jakość... Dzięki za uznanie, wkrótce więcej filmów i jeszcze więcej sandaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 film super pisałem to już na yt. Twoje filmy udustępniłem jakieś 3 dni temu tutaj na forum w innym dziale. Pozdrowienia czekam na następne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizioł Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Udało mi się wyciągnąć kadr z wypuszczania rybki.Potrzymałem sobie ją za ogon aby nie uciekła, a co?! Sandi2.jpg Fakt, forum podupada, trzeba prosić, na co, gdzie, jak...Przepraszam za szczerość ale aż nie chce mi się zamieszczać zdjęć z opisem na jaki sprzęt, gdzie i na co...Przy rybie swojego życia świadomie nie opisywałem warunów połowu, sprzętu, nawet nikt nie zapytał... Pozdrawiam!Adam.Piękne miejsce. A rybka tez nie gorsza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 fajny filmik nawet rzekł bym super ale wole słuchać swist plecionki na przelotkach jak rockowy podkład gratulacje rybek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Kozłowa czasami potrafi dać , gratulacje!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Pięknie,gratulacje. Jak sie na to patrzy aż sie micha śmieje, a potem powrót do rzeczywistości... :-( Fajnie ze sie jeszcze pod nosem troche grubasów obstało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Ale widząc ilość łodzi na filmie to strach sie bać jak szybko mogą trafić pod nóż te rybki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) mrufa8 - super filmik, gratuluję i proszę o jeszcze:)Pozdrawiam!Adam. Edytowane 20 Lipca 2015 przez chojny83 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrufa8 Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Ale widząc ilość łodzi na filmie to strach sie bać jak szybko mogą trafić pod nóż te rybki ...Niestety jest bardzo mały odsetek wypuszczajacych ryby. Najgorsze jest to, że "kumaci" też za bardzo tego nie przestrzegaja.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Przyznam szczerze , że na mojej wodzie też coraz częściej przerażają mnie "kumaci" i , zdawałoby się , tacy bardzo świadomi spece ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip2109 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 gratulacje panowie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Wątek spadł na drugą stronę - tak być nie może.Wieczorny zedzik na Z-Man Grass KickerZ 5' - kolor Opening Night na 10 gramach - dobry kolor i dobra przynęta. Sprzętowo : multik: Daiwa Tatula Type R, kij: Team Daiwa Zillion 198cm 1/4-3/4oz pleta Mikado Nohinto 0.12 bodajże plus przypon stalowy self made więcej na https://www.facebook.com/pages/Elite-Sport-Fishing/161753140646585 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynio63 Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Dlaczego tak kurczowo trzymasz go za ogon?Żeby się nie wyrwał?Cytuję sam siebie.Dzięki koledzy za tak piękny odzew.Chciałem tego!Byc może coś pęknie w łowcach którzy po pięknych fotach ,,zwracają rybie wolność''.A wierzcie mi-wiem co mówię(piszę).Serdecznie przepraszam tych wszystkich którzy po sesji zdjęciowowej zwracają rybkom wolność!Wielki szacun Im za to.Ja osobiście cenię sandacza za wartości kulinarne w przedziale 1,5-2 kg.Nie oznacza to jednak robienia zapasów na chude czasy.Jak nie mogę złowić,to za karę kupuję w gosp.rybackim-pstrąga.Nie chcę wywołać nowej burzy tym wpisem.Proszę o dokładne zrozumienie moich intencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Jakich??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 To ja też zacytuję siebie Niektórzy oceniaja ludzi własną miarą ...i potem takie posty jak Zbynia............. .... i przeważnie intuicja mnie nie myli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynio63 Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 To ja też zacytuję siebie .... i przeważnie intuicja mnie nie myli Zaiste-intuicja jak u biskupa z Ranczo(proszę nie traktować tego jako zaczepki co jest nagminne na tym forum)Przeczytaj dokładnie raz,drugi, dziesiąty.Sądzę,że z taką intuicją powinieneś zakumać o co mi chodzi.Jeżeli nie to kontakt na priva.Ja wędkuję od......zawsze.I trochę już nad wodami widziałem(Zbynio63 a nie hunter 93).A nie ograniczam się tylko do jednej wody w jednej miejscowości.Mam takie możliwości(i wykorzystuję je) połowienia na różnych łowiskach i w różnych miejscach.I wierzcie mi - sam widziałem foty okazów do wypuszczenia,a potem ryba do wora.Wiem,że nie kazdy jest hipokrytą,ale wiem też,że jest u nas za dużo lansu.Ale nie chcę więcej dawać pola do złej wymiany zdań na forach.Przepraszam wszystkich których uraziłem i których urazić mogłem.Wodom Cześć i Chwała!P.S.Jeżeli nie wytrzymam i coś jeszcze napiszę w tym temacie,to proszę moderatorów o usuwanie moich wpisów w Sandacz 2015.A okazy jak mam puszczać to nie męczę ich sesją zdjęciową tylko wypuszczam.Lansu mi nie potrzeba......a na patelnię 1,5-2 kg.Zapraszam czocho na priv, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Zaiste-intuicja jak u biskupa z Ranczo(proszę nie traktować tego jako zaczepki co jest nagminne na tym forum)Przeczytaj dokładnie raz,drugi, dziesiąty.Sądzę,że z taką intuicją powinieneś zakumać o co mi chodzi.Jeżeli nie to kontakt na priva.Ja wędkuję od......zawsze.I trochę już nad wodami widziałem(Zbynio63 a nie hunter 93).A nie ograniczam się tylko do jednej wody w jednej miejscowości.Mam takie możliwości(i wykorzystuję je) połowienia na różnych łowiskach i w różnych miejscach.I wierzcie mi - sam widziałem foty okazów do wypuszczenia,a potem ryba do wora.Wiem,że nie kazdy jest hipokrytą,ale wiem też,że jest u nas za dużo lansu.Ale nie chcę więcej dawać pola do złej wymiany zdań na forach.Przepraszam wszystkich których uraziłem i których urazić mogłem.Wodom Cześć i Chwała!P.S.Jeżeli nie wytrzymam i coś jeszcze napiszę w tym temacie,to proszę moderatorów o usuwanie moich wpisów w Sandacz 2015.A okazy jak mam puszczać to nie męczę ich sesją zdjęciową tylko wypuszczam.Lansu mi nie potrzeba......a na patelnię 1,5-2 kg.Zapraszam czocho na priv, Zaproszenie przyjęte 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynio63 Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Wracasz mi wiarę w ludzi!Zaprasza na priv.Wodom Cześć i chwała! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Nocny smakosz sumowych baryłek. 87 cm zębatej radochy: Już wraca do Wisełki: 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Piękny ! Graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Super Grzesiek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAN KR Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Piękny, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrufa8 Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) Dobrze przyjęliście wcześniejszy filmik, więc pragnę podzielić się kolejnym byczkiem http://youtu.be/N17Ooj736i8 Edytowane 28 Lipca 2015 przez mrufa8 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) Cytuję sam siebie.Dzięki koledzy za tak piękny odzew.Chciałem tego!Byc może coś pęknie w łowcach którzy po pięknych fotach ,,zwracają rybie wolność''.A wierzcie mi-wiem co mówię(piszę).Serdecznie przepraszam tych wszystkich którzy po sesji zdjęciowowej zwracają rybkom wolność!Wielki szacun Im za to.Ja osobiście cenię sandacza za wartości kulinarne w przedziale 1,5-2 kg.Nie oznacza to jednak robienia zapasów na chude czasy.Jak nie mogę złowić,to za karę kupuję w gosp.rybackim-pstrąga.Nie chcę wywołać nowej burzy tym wpisem.Proszę o dokładne zrozumienie moich intencji. W tym przedziale wagowym ja też nieraz zabieram do konsumpcji I wierzcie mi - sam widziałem foty okazów do wypuszczenia,a potem ryba do wora.A okazy jak mam puszczać to nie męczę ich sesją zdjęciową tylko wypuszczam.Lansu mi nie potrzeba......a na patelnię 1,5-2 kg.Brawo @ Zbynio 63. Dla niektórych należało by wyjaśnić historię łowiectwa i dlaczego od zarania dziejów człowiek co upolował to zabierał. Dzisiaj w cywilizowanym świecie już nie potrzeba tego robić, jednak w prawdziwym myśliwym drzemie coś z przodków i wcale nie należy się dziwić i mieć za złe ze ktoś zabiera złowiona przez siebie rybę. Oczywiście w rozsądnej ilości (1 szt. na dzień od 1-2 kg). Krzywda zbyt wielka w środowisku wodnemu się nie stanie. Wszystkie większe wracają oczywiście do wody.Proszę mnie zle nie zrozumieć,ale znam takich co to fotka za fotką i udawane wypuszczanie ryby nieraz bardzo okazowej i gadki że wyślemy to tu i tu. W szczególności dzieje się to na łowiskach sumowych. Nikogo tu nie chcę obrażać ani dokuczyć,jednak takie są fakty. Za długo jestem wędkarzem aby nie rozszyfrować postępowania co niektórych pseudo wędkarzy. Ps. Zdjęć też nie wykonuję,a dlaczego,proszę się domyśleć. PozdrawiamJózef Leśniak Edytowane 28 Lipca 2015 przez Józef Lesniak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi