BOB1 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 O co ta cała draka...ja też lubię sandałka z patelni! a co nie można? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Jaki rozmiar? widać że przysiadl na gumę... z podeszwy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Jaki rozmiar? widać że przysiadl na gumę... z podeszwy Chyba już był kłuty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Chyba już był kłuty! Kłuty nie kłuty, ale swoje na pewno przeszedł 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 76 cm wieczorową porą. próbował mi odgryźć rękę przy selfiku 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 76 cm wieczorową porą. próbował mi odgryźć rękę przy selfiku Straszna chudzinka Na jakie przynęty łowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borovik Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Zastosuję się.Dawno tu nie zaglądałem i nie zauważyłem zmian za co przepraszam.Post edytowany, skasowany, do usunięcia.Pzd Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez borovik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Jak fajne forum to trzymaj się chociaż zasad tu obowiązujących i wstawiaj fotografie z minimum forumowym czyli 65cm dla sandacza.Fotki nie są orgazmiczno-kosmiczne a obrzydliwe to i nikt nie ma ochoty ich oglądać. To jest główny powód negatywnych wpisów pod Twoim postem nie zaś chęć bycia ekspertem.Pozdrawiam "wędkarz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Po co te polityczne wycieczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marxxl5 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 @borovik - http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/Zamiast pisać żenujące komentarze do jeszcze bardziej żenujących zdjęć, najpierw zapoznaj się z panującymi zasadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Po co te polityczne wycieczki ?Kamil-no bo trzeba się jakoś usprawiedliwić przecież,nie?A że najlepszą obroną jest atak to heja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Straszna chudzinka Na jakie przynęty łowisz?Na wahadła sandaczowe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Wczorajszy sandaczyk,Sprzętowo:MHX-P903-2Stradic Ci4+Plecionka NihontoBass Assasin Elite Shiner 4" + główka 10g. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. andego Opublikowano 2 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Nowa życiówka wjechała... Taki odrzański rodzynek się trafił wczoraj przed załamaniem pogody Wybrałem się na suma korzystając z parnego dnia. W przerwach pałowania ciężkim sprzętem rzucałem lżejszym zestawem jigując w toni i po 23-ej w 20 gramowego białego koguta na granicy głębokiej rynny i płytkiego blatu pstryknął. Edytowane 2 Września 2015 przez andego 83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Nowa życiówka wjechała... Taki odrzański rodzynek się trafił wczoraj przed załamaniem pogody @andego jak zwykle z grubej rury!!! Piękny Wilk!! Na pierzaka? Pozdrawiam,malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Nowa życiówka wjechała... Taki odrzański rodzynek się trafił wczoraj przed załamaniem pogody Przy życiówce nie ma bata - nie odpuszczę - pkt. WARTOSĆ: http://jerkbait.pl/topic/62466-zasady-tworzenia-wpisów-na-forum-jerkbaitpl/#entry1729002 Dziękuję w imieniu forumowiczów i własnym 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioo Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Nowa życiówka wjechała... Taki odrzański rodzynek się trafił wczoraj przed załamaniem pogody Wybrałem się na suma korzystając z parnego dnia. W przerwach pałowania ciężkim sprzętem rzucałem lżejszym zestawem jigując w toni i po 23-ej w 20 gramowego białego koguta na granicy głębokiej rynny i płytkiego blatu pstryknął. Gratulacje! Ile miał cm? Poprawiłem Edytowane 3 Września 2015 przez pioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 pioo - czytałeś post powyżej? Są prośby odnośnie gratulacji i cytowania zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Ryba miała 85 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 84 cm na kopyto 3 cale relaxa pomarańczowe na 20 gr główce. Odra. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Wczorajszy sandaczyk,Sprzętowo:MHX-P903-2Stradic Ci4+Plecionka NihontoBass Assasin Elite Shiner 4" + główka 10g.Brawo!! To nasze okolice? Ps. Ladne okulary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Skoro już mowa o ODERCE ,to Mnie też coś się tam udało wydłubać . Takie tam 2 x 80 z plusikiem . Edytowane 2 Września 2015 przez miramar69 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Nowa życiówka wjechała... Taki odrzański rodzynek się trafił wczoraj przed załamaniem pogody Wybrałem się na suma korzystając z parnego dnia. W przerwach pałowania ciężkim sprzętem rzucałem lżejszym zestawem jigując w toni i po 23-ej w 20 gramowego białego koguta na granicy głębokiej rynny i płytkiego blatu pstryknął.No Lukasz sezon jak z bajki ! Jeszcze tylko fajnego suma brakuje do galeri pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Witam.Trochę za spokojnie się w tym wątku zrobiło więc wrzucam moja wczorajszą rybkę 92 cm .Złowiona o godzinie 22:00 na napływie ostrogi.Branie tępe, zgaszenie pracy przynęty.Na wodzie nie było widać ataków ani ruchu ryb, totalny spokój i cisza. Ryba po braniu dała nieźle popalić spływając za przelew ,udało mi się to opanować ,ale z braku możliwości podejścia do ryby musiałem ją forsować przez ten przelew na powrót pod prąd czego pewnie efektem były rozprostowane kotwice.15 minut wczesniej z tego miejsca wyjechał Szczupły 60 cm. Przynęta :wobler Salmo Sting pływająca 12 w kolorze BLWędka : Dragon millenium seatrout 3,10 m 21-50gKołowrotek : RYOBI ZAUBER 4000Plecionka: Phoenix Turtorial 0,14 mm Drugie zdjęcie mało wyraźne, byłem sam nad woda a statywu nie posiadam. PS. W tym roku to moja druga życiówka w tym gatunku. Wcześniej była nią jeziorowa 85. Pozdrawiam. Edytowane 13 Września 2015 przez diabel 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acinr_PL Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Dzisiaj z Regalicy w Szczecinie wybrałem się na chwilę na szczupaka a tu sandaczyk uderzył na algę 3kę 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi