bartsiedlce Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Piękne ryby, super. Mam jednak prośbę. Mniej gratek, nie cytujcie zdjęć. Wystarczy "Like This", albo gratki na priv. Więcej meritum w wątku posłuży wszystkim. Dużo przyjemniej ogląda się 10 fotek z opisami połowu na stronie niż jedną fotę i 20 szt. gratulacji i powtórzeń zdjęcia. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) ... i proszę, zapomnijcie o słowie "gratki"-łopatki/sratki (tak jak i "pletka"-napletka) Edytowane 24 Września 2015 przez BOB1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREKO Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Ładne sandacze gratulacje, widać ze zaczyna się sezon. Edytowane 25 Września 2015 przez DAREKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Graty panowie ,ładne kabany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Kto rano wstaje temu Pan Bóg dajeKto rano wstaje Ten jest niewyspany! Gratuluję i zazdroszczę troszkę Oby Ci się więcej takich i większych trafiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Może nie olbrzym ale zawsze...Dzięki Patryk 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Piotrze, zajebista fotka gratuluję wszystkim ładnych sandaczy,ja też poświęcam im ostatnio więcej czasu niż zwykle dziś znowu mega ryba mi usiadła, myślałem, że ta sama co tydzień temu,mimo, że trochę silniejsza, to trochę krótsza - 83 cm tym razem miałem aparat talon,stella,pletka daiwa,kopyto 3 cale fluo, 25 graaa księżyc dziś bardzo jasny Edytowane 27 Września 2015 przez ziom7 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 ...ziom, bez brody się nie liczy !Fajne psiaki panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Dawno już nie łowiłem tych ryb ale jak patrzę na zdjęcia to nabieram ochoty...Gratuluję Wam wszystkim bo wiem, że to samo z nieba nie spada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Piotr , super fotka i rybka urodziwa . Gratuluję ! Wobler czy guma ? Edytowane 27 Września 2015 przez malinabar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Przed zaćmieniowy. Niestety dziś kabany wybrały wolność przed sesją foto. Edytowane 28 Września 2015 przez pepa73 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 DziękiKeitech Easy Shainer 4'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Jeszcze jeden amator 4'' 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Gratulacje Piotr! Jeśli można wiedzieć jak z braniami po tych zmianach ciśnienia? Atomowe? Czy tylko i wyłącznie pstrykają? Edytowane 29 Września 2015 przez puszek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoss Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Świetna ryba i fota Piotr. Jak z katalogu pięknie ubarwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Może nie metrowy ale zdjęcia mi się podobają. Oczywiście po raz kolejny z Filipem 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 I tutaj fajne fotki (szczególnie płetwa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba81 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 75cm i 5,04 kgguma Savage Gear Cannibal + 20g na 5m wodzie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Ci co wiedzą to łowią zacząłem i ja...wczoraj siadł zbój 84 cm, wychodzony, wyczekany. Edytowane 29 Września 2015 przez Licus 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomibdg Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Podpowierzchniowy z wiślanej opaski. Bardzo delikatnie pstryknął w Salmo Stinga 9 cm . 67 cm 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizioł Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Ci co wiedzą to łowią zacząłem i ja...wczoraj siadł zbój 84 cm, wychodzony, wyczekany. Piękna rybka! Wspaniale ubarwiona. Naprawdę taki ciemny czy tylko na zdjęciu tak wyszedł? Coś więcej na temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Licus, piękny złocisty sandacz.Gdzie złowiłeś powyżej czy poniżej Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarasszy Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Ci co wiedzą to łowiąA ci co nie wiedzą chcieli by wiedzieć na co. Podziel się wiedzą z kolegą może też zacznie łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) @jarasszy. Ty dobrze wiesz na co gryzą. Łowisz tylko się nie chwalisz. Edytowane 29 Września 2015 przez pepa73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi