Drabek Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Seba jeszcze raz gratuluje, dowaliłeś z tym zedem....;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arto83 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Ładne:)Jesień nadchodzi wiec będzie szansa na te piękne rybki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Seba, wspaniały smok-king size. Najadę na Was z wiosny powalczyć z boleniami. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Seba, wspaniały smok-king size. Najadę na Was z wiosny powalczyć z boleniami.Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Piękne smoki - zupełnie inna bryła ryby niż moje morskie Dziś zaskakująca pogoda i coś tam się działo 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Piękne smoki - zupełnie inna bryła ryby niż moje morskie Dziś zaskakująca pogoda i coś tam się działo Jaki zdziwiony wygląda z tej wody Aż mi przypomniał mi filmik z tym gościem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Jeden z pięciu wyjętych z wieczornego wypadu. Dwa piękne kabany spadają pod nogami. Kilka brań nie wciętych. Na przemian, guma, wobler. 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Piękne te Twoje Zanderki Z jakiej rzeki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Z nizinnej 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Pepa, ekstraliga widzęgratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Z nizinnej :) Tak trzymać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Gratulacje pepa73 !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Pepa73 jak co roku milo ogladac Twe zandery , czekam na wiecej . Gratulacje za skutecznosc I ciezká prace na nocnej zmianie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 [quote name="spinnerman" post="1748116" timestamp="1444030033"pep a kne te Twoje Zanderki Z jakiej rzeki?Adam jezeli dobrze dedukuje, to faktycznie lepiej na forum nie podawac nazwy rzeki. Za duza presja w tych okolicach. Pepe gratuluje ladnych smokow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupski Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 U mnie sandacye narayie slabo biora same kruciutkie sztuki . Jak u was chloipaki cos msie dizieje konkretnego . czy rzba yeszla jut na glebsza wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 U mnie sandacye narayie slabo biora same kruciutkie sztuki . Jak u was chloipaki cos msie dizieje konkretnego . czy rzba yeszla jut na glebsza wodeprzebrnąć przez to zdanie to prawdziwy wyczyn 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 A ja poproszę o tłumacza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Bez sety sie nieda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizioł Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Pytanie do ogółu. Jakie są wasze spostrzeżenia a propos używania latarek nad wodą (czołowych). Spotkałem się z różnymi opiniami. Jedni mówią, że brań sandacza jest mniej a inni, że w niczym mu to nie przeszkadza. ,,Sandaczuje'' dopiero od roku i czy oświetlam szczytówkę czy nie to i tak wyniki mam nędzne (dlatego ciężko mi to ocenić samemu). Z góry dzięki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Pytanie do ogółu. Jakie są wasze spostrzeżenia a propos używania latarek nad wodą (czołowych). Spotkałem się z różnymi opiniami. Jedni mówią, że brań sandacza jest mniej a inni, że w niczym mu to nie przeszkadza. ,,Sandaczuje'' dopiero od roku i czy oświetlam szczytówkę czy nie to i tak wyniki mam nędzne (dlatego ciężko mi to ocenić samemu). Z góry dzięki za podpowiedzi.Byłbyś zadowolony jakby ktoś dawał Ci po oczach światłem .Sandacz raczej światła nie lubi, przestawia się z zachodu na wschód rano a po południu przepływa na zachodni brzeg (przynajmniej tak u mnie robiły). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Osobiscie nie wyobrazam sobie podswietlania wedki podczas nocnych eskapad , nie robil bym tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borovik Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Jeśli chcesz używać światła w nocy to załóż sobie świetlik fluo na szczytówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Ja nigdy nie miałem problemów z zaobserwowaniem brań w nocy.Jakieś świetliki i czołówki to bzdura.Mizerne wyniki to raczej kwestia źle dobranej metody, miejsca bądź przynęty. Latarki używam tylko podczas przemieszczania i jak szukam czegoś w pudle, bądź wiążę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Podczas zmieniania przynęt warto włożyć do pudełka kilka świetlików-bardzo ułatwia zmiane przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) . Wysłano z IPhone. Edytowane 5 Października 2015 przez Sebo0707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi