Sebo0707 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Panowie gotowi na kolejnego potwora Odrzanskiego???Info z pola walki będzie na grubo tym razem u Krystiana. ( od razu przepraszamy za foty zapomnieliśmy aparatu i robiłem iphonem ). Wysłano z IPhone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizioł Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Czyli jak rozumiem w ciemnościach lepiej polegać na ,,czuciu wędki'' niż na wklejce. Bartas93 zanderki są na 100% w moich miejscówkach. Kilka udało się wydłubać ale na ogół kończy się na kilku skubnięciach albo kompletnej ciszy. Próbowałem dozbrajać gumki ale wtedy nie miałem nawet skubnięć. Na woblery przy powierzchni kompletnie nie potrafię łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Panowie gotowi na kolejnego potwora Odrzanskiego???Info z pola walki będzie na grubo tym razem u Krystiana. ( od razu przepraszamy za foty zapomnieliśmy aparatu i robiłem iphonem ). Wysłano z IPhone.Czekam z niecierpliwoscią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krystiano1981r Opublikowano 5 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Gratulacje Koledzy za piękne zedy.Osobiście nie sądziłem,że będę tutaj "coś" wstawiał a jednak dzięki wielkiej pomocy Seby udało się.... Dzisiaj po pracy szybka decyzja i jedziemy na metę,na której Seba kilka dni temu osiągnął tak imponujący wynik.Zaczęliśmy jak zwykle od boleni,jednak nic ciekawego nie udało się wyholować.Seba zmienił zestaw na sandaczowy i już po kilku rzutach miał dwa "pstryki",ja nadał biczowałem wodę zestawem boleniowym...Na końcu zestawu oczywiście Panic prowadzony w opadzie.Wreszcie i ja doczekałem się delikatnego branka,zacinam i zaczęła się jazda,którą zapamiętam do końca życia.... Dodam tylko,że miara wskazała dobrze ponad 90cm...Seba,wielkie dzięki za pomoc,fotki,podebranie no i za towarzystwo.Ps.Aparatu zapomnieliśmy więc fotki nie powalają,ale coś tam widać... Edytowane 5 Października 2015 przez krystiano1981r 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Krystian jeszcze raz gratulacje. Od dziś aparat zawsze w aucie...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 No chłopaki, nie mam słów... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drabek Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Piękny zedzik.....gratulacje Krystian...Koledzy to teraz czekamy na magiczne 100 cm......;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 To pojechaliście Panowie. Teraz rozumiem, czemu nie będzie Cię Seba w wiadomym dniu, o wiadomej godzinie przed kompem. Wcale nie dziwię się, też poświęcałbym każdą chwilę na polowanie. Wielki szacun, to już okazowa ryba. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 To pojechaliście Panowie. Teraz rozumiem, czemu nie będzie Cię Seba w wiadomym dniu, o wiadomej godzinie przed kompem. Wcale nie dziwię się, też poświęcałbym każdą chwilę na polowanie. Wielki szacun, to już okazowa ryba. Dlatego liczę na Ciebie i Huberta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Masz załatwione. Co z wielbicielem ryżu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Dajecie Krystian czadu z Sebą w tym roku. Piękne rybki. Gratuluję i kolejnych rekordów życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Krystian nic więcej nie powiem, kopara mi opadła ..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Gratuluję wszystkim pięknych ryb.Ja wczoraj miałem ponowne spotkanie ze starym znajomym. Nocny rozbójnik.zed1.jpgWidać, że masy jeszcze nie nabrał. Ale za to nadrobił walką. 86cm Edytowane 6 Października 2015 przez pepa73 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 pepa to Wy już na TY jesteście Brawo, smoki trzeba traktować jakby każdy z nich był ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Po drugiej randce przeszliśmy na Ty. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Gratuluję wszystkim pięknych ryb.Ja wczoraj miałem ponowne spotkanie ze starym znajomym. PA050039 (800x649).jpgŁadny? Też z nizinnej? )))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Gratulacje Koledzy za piękne zedy.Osobiście nie sądziłem,że będę tutaj "coś" wstawiał a jednak dzięki wielkiej pomocy Seby udało się.... Dzisiaj po pracy szybka decyzja i jedziemy na metę,na której Seba kilka dni temu osiągnął tak imponujący wynik.Zaczęliśmy jak zwykle od boleni,jednak nic ciekawego nie udało się wyholować.Seba zmienił zestaw na sandaczowy i już po kilku rzutach miał dwa "pstryki",ja nadał biczowałem wodę zestawem boleniowym...Na końcu zestawu oczywiście Panic prowadzony w opadzie.Wreszcie i ja doczekałem się delikatnego branka,zacinam i zaczęła się jazda,którą zapamiętam do końca życia.... Dodam tylko,że miara wskazała dobrze ponad 90cm...Seba,wielkie dzięki za pomoc,fotki,podebranie no i za towarzystwo.Ps.Aparatu zapomnieliśmy więc fotki nie powalają,ale coś tam widać... s1.JPG s2.JPG s3.JPGKrystiano cenka opada )) Zaczynam mieć kompleksy )) Graty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Gratuluję pięknych smoków Panowie !! Mój w porównaniu z Zedami wyżej, nie ma podjazdu, ale rybka dostarczyła sporych emocji bo wyjechała na lekko z 9 metrów - ładnie napakowany siedemdziesiątak Sprzętowo: MHX SJ9000-2 by HubRodsDaiwa Certate 2500plecionka 8lb YGK G-SoulKopytko Kongera Killer Shadow na główce 12 gram Pozdrawiam,malcz Edytowane 6 Października 2015 przez malcz 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Ja zauważyłem ze święcenia po wodzie wabi ryby zresztą jest zabronione a pzw jak coś zabrania to jest skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Gratulacje Koledzy za piękne zedy.Osobiście nie sądziłem,że będę tutaj "coś" wstawiał a jednak dzięki wielkiej pomocy Seby udało się.... Dzisiaj po pracy szybka decyzja i jedziemy na metę,na której Seba kilka dni temu osiągnął tak imponujący wynik.Zaczęliśmy jak zwykle od boleni,jednak nic ciekawego nie udało się wyholować.Seba zmienił zestaw na sandaczowy i już po kilku rzutach miał dwa "pstryki",ja nadał biczowałem wodę zestawem boleniowym...Na końcu zestawu oczywiście Panic prowadzony w opadzie.Wreszcie i ja doczekałem się delikatnego branka,zacinam i zaczęła się jazda,którą zapamiętam do końca życia.... Dodam tylko,że miara wskazała dobrze ponad 90cm...Seba,wielkie dzięki za pomoc,fotki,podebranie no i za towarzystwo.Ps.Aparatu zapomnieliśmy więc fotki nie powalają,ale coś tam widać... s1.JPGs2.JPGs3.JPGpiekny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Niezłe smoki powiem, że nie jesteście sami, a fotkę grubaśnego zeda wstawię jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragster Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 A ja też wstawię mojego największego tegorocznego smoka: Niestety tylko ponad 80cm 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 ..."tylko ponad 80"...???!!!Gratuluję i zazdroszczę ...tylko! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiraz Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 A ja też wstawię mojego największego tegorocznego smoka: Niestety tylko ponad 80cm Tylko albo aż... Pozazdrościć rybki. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragster Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 No właśnie tak jakoś się napisało po obejrzeniu zdjęć z postu kolegi @krystiano1981 Dokładnie miał 81cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi