Wiktor Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 @Zander90 po Twoich zdjęciach widzę ze używasz selektywnych przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 jaskółka 25 cm gdzie to można kupić!! 10cm na 10 cm to biorą niewymiarowe okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander90 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Pstrykacz ! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander90 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 @Zander90 po Twoich zdjęciach widzę ze używasz selektywnych przynęt. seledyn to podstawa ale ważniejszy moim zdaniem jest ciężar główki, prowadzenie i wielkość przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 U mnie @Wiktor ( wędkujemy chyba na podobnych wodach ) żarły zedy w przedziale 70-100 cm dosłownie na wszystko co miałem założonego. Założyłem 6" jaskółkę i nie było nawet strzała, zmieniałem na 4"ohio czy 5" grasskizkerza od z-mana i zaczynała się jazda. Podstawą jest wstrzelenie się w miejsce gdzie są duże ryby - efekty są przerażające niekiedy... w ciągu godziny złowiłem 5 ryb powyżej 80 cm...pytałem kompana kiedy się to skończy bo mam dość ( morskie zedy to są ZEDY a nie jakieś podrabiańce ) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 seledyn to podstawa ale ważniejszy moim zdaniem jest ciężar główki, prowadzenie i wielkość przynęty Już wiem dlaczego powstawiałeś tyle zdjęć osobno http://jerkbait.pl/topic/64257-phenix-if812-2/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Przynajmniej są fotki ryb i opisy a nie tylko "gratki"???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Pstrykacz ! Wyjątkowo cieniutka plecionka...lub rzeczywiście niewidoczny FC. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Zmiana miejscówek na głęboką opaskę. Brania w pół wody. W dwóch wyjęliśmy 10 zedzików plus bolek. Rozmiarowo może nie powalały. Dwie szt.sporo powyżej 70. Trzy pow. 60. Trzy wymiarki + i dwa skróty. Przy tej pogodzie liczyłem na dużo, dużo gorszy wynik. Edytowane 11 Października 2015 przez pepa73 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 jaskółka 25 cm gdzie to można kupić!!W Niemczech. I od razu pamiętaj o konkretnym offsecie :-). PS. Na znanym ci łowisko nie pomaga :-) Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Pepa gratuluję.Chciałbym,żeby u mnie na łowisku było tyle sandaczy.Gdzie tak mniej więcej łowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Wyjątkowo cieniutka plecionka...lub rzeczywiście niewidoczny FC.Lokowanie produktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 W Niemczech. I od razu pamiętaj o konkretnym offsecie :-). PS.Na znanym ci łowisko nie pomaga :-) Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu TapatalkaPróbowałeś? Bo na 7 cali 40-taki wala aż milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Za każdym razem próbuję :-). 5 szt na razie i największy 68 a najmniejszy 45 Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizioł Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Gryzą sandałki na ZZ? Jutro wybieram się na łódkę po raz pierwszy... Klasa ekonomiczna- wiosło i brak sondy (jedynie mapa batymetryczna). Jakieś rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Gryzą sandałki na ZZ? Jutro wybieram się na łódkę po raz pierwszy... Klasa ekonomiczna- wiosło i brak sondy (jedynie mapa batymetryczna). Jakieś rady?Płyń tam gdzie inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizioł Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Płyń tam gdzie inni.Tak planowałem. A jakieś rady co do pierwszego spinningowania z łódki? Jakieś specjalne przygotowania? Coś co warto zabrać ze sobą? Edytowane 11 Października 2015 przez Nizioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Cicho kotwiczyć i nie stukać w dno nawet 'niechcąco'.Zabrać warto termos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Tak planowałem. A jakieś rady co do pierwszego spinningowania z łódki? Jakieś specjalne przygotowania? Coś co warto zabrać ze sobą? Kamizelke Ratunkową 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander90 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Za każdym razem próbuję :-). 5 szt na razie i największy 68 a najmniejszy 45 Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu TapatalkaPróbuj w nocy, a znajdziesz taki magiczny moment 20-15 minut brań gdzie możesz trafić piękne ryby i nie baw się w małe przynęty tylko zakładaj 12,5cm-15cm i musi w końcu pstryknąć powyżej 80cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Dzisiejszy dzień okazał się dla mnie bardzo szczęśliwy )Sandacz 85cm, złowiony na "cytrynę" Józka Sendala )Wyholowany na sumowym sprzęcie, więc nie miał za dużo do powiedzenia ale mimo wszystko walczył ładnie i zasłuzył na wolność ) 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 I tu widzę rybę 80 + Dzisiejszy dzień okazał się dla mnie bardzo szczęśliwy )Sandacz 85cm, złowiony na "cytrynę" Józka Sendala )Wyholowany na sumowym sprzęcie, więc nie miał za dużo do powiedzenia ale mimo wszystko walczył ładnie i zasłuzył na wolność )1.jpgI tu widzę faktycznie rybę 80 +Gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 W kompleksy Wy mnie wprawicie z tymi sandaczami.....gratuluje i zazdroszczę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Próbuj w nocy, a znajdziesz taki magiczny moment 20-15 minut brań gdzie możesz trafić piękne ryby i nie baw się w małe przynęty tylko zakładaj 12,5cm-15cm i musi w końcu pstryknąć powyżej 80cm [emoji14]Heh. Nie doczytaleś. Łowię na gumy 10 cali :-). W nocy nie wolno wedkować z łodzi. Ale może ten brzeg jest dobra opcją :-) Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi