grunwald1980 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Mierzycie takie małe ryby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Mierzycie takie małe ryby?czy są wymiarowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Wczorajszego pecha ciąg dalszy... (wczoraj tylko jedno dobre branie,odjazd,spad i ryba zostawia mnie z połową 5" kopyta ). Dziś jestem nad woda ok. godziny przed świtem (w nowym miejscu) i od razu wiem że będzie się działo (mnóstwo spławiającej się drobnicy).Trzeci rzut,piękny strzał w opadzie i jest coś fajniejszego.... Po ok.minucie mam pod nogami fajnego zeda (grube 70+) i próbuję go jakoś podebrać na stromym,śliskim zboczu... Jako że nie chcę raczej się zamoczyć (przydał by się jednak ten podbierak) to próbuję go wciągnąć za przypon na trawę... niestety spada... (fuck) i dwa następne też (na szczęście mniejsze takie 55-60cm). Postanawiam ze muszę przełamać pacha i coś wyjąć... Walczę do wpół do dziesiątej bez efektów... strzał jest,ale trzydziestak ,taki się nie liczy.Dobra jeszcze 10 rzutów i wracam na tarczy....,dziewiąty rzut-strzał,siedzi,ooo... trochę lepszy,co prawda nie taki jak mi spadł rano,ale coś ok. siedemdziesiątki powinno być. Pozdr.W Edytowane 25 Października 2015 przez Wobi 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Lenistwo nie popłaca ja za swoim największym wskoczyłem po pachy do wody ...ale to był lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Mnie te duże omijają a dzielnie po babcie każdego wysyłam 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. andego Opublikowano 25 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 przyłowiony na czaplę Tomka Miernika podczas trollingu sumowego 64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Szybko wyholowane ryby warto tak wypuszczac (9:50) nawet z wiekszej wysokosci.(oczywiscie na glebokiej wodzie a nie z brzegu ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Dobre video , ma juz swoje lata i goscie troche malo pojecia maja o chamulcu w kolowrotkach ( ojciec i syn)Lapie na tym zbiorniku tez, piekne ryby na filmie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Praca kołowrotkiem kompletnie dla mnie nie zrozumiała....Nie mniej ryby mega Edytowane 25 Października 2015 przez Wiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Pewnie model bez blokady hamulca;-) Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Tylko to krokodyle...co robią w wątku o mętnookich?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Tylko to krokodyle...co robią w wątku o mętnookich?!hehe no tez prawda...nie zwróciłem uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Dobre video , ma juz swoje lata i goscie troche malo pojecia maja o chamulcu w kolowrotkach ( ojciec i syn)Lapie na tym zbiorniku tez, piekne ryby na filmie."Tłukłem" te filmy jak jeszcze mieszkalem na hiszpanskiej ziemi. Ach wspomnienia Na filmie z krokodylami ukazane jest jak mozna wypuscic rybe .Pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SławekM Opublikowano 27 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Taki sandałek - miarka wskazała około 94-96 cm ... ciężko było o dokładny pomiar , chciał nas z pontonu wysiedlić , a nie chcieliśmy go zbyt długo męczyć ... Edytowane 27 Października 2015 przez SławekM 117 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Niedzielna 80tka z Odry, jego brat po długim holu spadł, był bardziej waleczny. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SławekM Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 SławekM on chyba was wymeczyłTroszeczkę się działo na pontoniku ... połamany podbierak, pocięte ręce itd..., ale rybka cała pływa dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Prawdziwy smok wawelski:-)Dobrze, że Wam pontonu płetwą grzbietową nie pociachał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Slawek przepiekny sandcz , widac nie bylo lekko z takim rozbojnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Piękne te smoki łowicie.U mnie choć się starm narazie takowych brak. Co prawda nie ma u mnie jakiejś dużej populacji tej pięknej ryby i tylko od czasu do czasu słychać o jakimś złowionym to się nie poddaje. Gratualcje dla łowców okazów. Może i ja w końcu trafie swego "smoka". Edytowane 27 Października 2015 przez Tom@son Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Taki sandałek - miarka wskazała około 94-96 cm ... ciężko było o dokładny pomiar , chciał nas z pontonu wysiedlić , a nie chcieliśmy go zbyt długo męczyć ... Sławek , piękny ryb !Czy dobrze widzę , że to Flash-J Shad 4" na niezbyt ciężkiej główce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Sławek , piękny ryb !Czy dobrze widzę , że to Flash-J Shad 4" na niezbyt ciężkiej główce ?Blisko.Shad 5". Reszta się zgadza.Miałem przyjemność podbierać ta rybcie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Kurczę , zapomniałem o proporcjach . Rzeczywiście , przy tych gabarytach sandała to zdecydowanie 5" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orni Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Sławek gratulacje. Wisełka czy któraś z zaporówek? Na głębokiej wodzie wziął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Gratulacje dla szczęśliwych łowców pięknych zedów U mnie ciężko o takie smoki...ale cały czas walczę... 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Fajny...ważne ze "systematyczny" z niełatwej wody:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi