Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ERq Opublikowano 6 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 94cm , rzeka Odra , Shaker 4,5 cala Pozdrawiam 92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Piękny. Szkoda tylko że fotka słaba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Piękny. Szkoda tylko że fotka słaba. Przy sandaczu 94! nie ma słabych fotek. Jedyna słabizna to brak fotki. Gratulacje ryby - sporo chodzę za takim i brak efektu totalny. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 94 cm - GRATY tyle co mój największy , ale w tym sezonie planuje poprawić życiówkę - jak skończyły się pstrągi trzeba coś łowić od 15 listopada zaczynamy maraton 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 graty dla łowcy pięknie sandał zapozował do foty , lepsza taka fotka niż zrobiona dobrym sprzętem na tle kafelek - bo co niektórzy zanieśli by go do domu żeby zrobić fajne foty ,tylko nie wiem czy by później sandał odpłynoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. andego Opublikowano 8 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 taki się wczoraj zameldował 79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) @andego !Systematycznie łowisz piękne smoki, jest na czym oko zawiesić, rybsonów szczerze Ci zazdroszczę.Pozdrawiam i dalszych sukcesów życzę. Edytowane 8 Listopada 2015 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Andego na co tym razem przechytrzyłeś tego smoka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Andego na co tym razem przechytrzyłeś tego smoka? złowiony na swojego jiga 8g podbijanego w toni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Łukasz przebija chyba cała Opolska "norme ?" albo to ja straciłem swoja skutecznośc z przed lat ? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trouter Opublikowano 8 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Mnie się wczoraj złowił taki: 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Mnie się wczoraj złowił taki: Poraj czy Turawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trouter Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Turawa (na Poraju nie ma ryb ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Toudinho Opublikowano 9 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 U mnie już waga ciężka Sytuacja jakich wiele w tym roku - który owocuje w sandacze strasznie. Ryba strzeliła w 5" gumę na 10 gramach. Woda płytka niespełna 2 metry ( czuć moc tej ryby). Teraz niestety powrót do pracy, ale może do końca roku uda się coś ustrzelić 105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Boże jaki kwadraciak Przepiękny !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfro68 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Gratuluje polowu !!!!!!Wygląda jakby pożarł ławice narybku a i tak było mu mało Edytowane 9 Listopada 2015 przez cyfro68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00per Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Piękny byczekStraszny grubas z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 I łowca uśmiechnięty a to najważniejsze. @Toudinho na zdjęciach zawsze taka poważna mina, a teraz uśmiech. Piękna ryba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 U mnie już waga ciężka Sytuacja jakich wiele w tym roku - który owocuje w sandacze strasznie. Ryba strzeliła w 5" gumę na 10 gramach. Woda płytka niespełna 2 metry ( czuć moc tej ryby). Teraz niestety powrót do pracy, ale może do końca roku uda się coś ustrzelić Możesz zdradzić gdzie takie smoki żerują?Nie chodzi o konkretne miejsce czy namiary, tylko czy rzeka, jezioro, morze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Moje ryby pochodzą z jezior i morza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Moje ryby pochodzą z jezior i morza. Tak pytam, bo łowię głównie w rzece i jak już ktoś wyjmie takiego sporego klocka, to ciężko żeby był aż tak kwadratowy i wypasiony.Te rzeczne raczej nie sa tak spasione tylko bardziej wyścigowe. Ten z foto to zadziwiająco spasiony okaz.Życze jeszcze większego smoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Ogólnie te morskie są troszeczkę inne niż te "lądowe". Zarówno te z samego morza jak i te wstępujące do jezior to piekielne ryby - kto nie próbował ten nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Moje ryby pochodzą z jezior i morza. Ten/Ta ze zdjęcia widać ze już trochę posiedziała w jeziorze....morskie są bielutkie jak srebrniaki Genialna ryba!! Dajesz motywacje do działania ale langsam langsam Dogonimy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Morskie z piachu owszem - te z półek torfowych są ciemniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERq Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 89 cm z wczoraj , Odra , Shaker 4,5 cala 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi