sw.RP Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Taki sobie Sandacz złowiony na koguta 30g,branie z 15metrów potężne,temperatura powietrza 4stopnie a wody 7,jedyne branie sandacza dzisiejszego dnia(plus dwa króciutkie pajki).Potężny kij Phenix UMBX-H 213m 15-40gr miał co robić,reszta plecionka 27lb i Infinity-Q 3000XP to mój zestaw do koguta. 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surk Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Wczorajszy "zaporówkowy". Z uwagi na złamaną Inazumę wyciągnięty na Dragona Milenium Fatso Jerk a na końcu Dragon Lunatic 4". 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Gratuluje Zedkow Ja dzisiaj wkoncu znowu wskoczylem. Pierwsze opady sniegu mowily mi ze COS bedzie sie dziac i sie nie mylilem. Po 30min siada taki 50-55 ale po chwili sie spina. Po dluzszej chwili melduje sie ten o to kolega. Woda lekko dzwignieta i tracona. O dziwo dzisiaj reagowaly tylko na 6cm wobki. Sprzet jak zawsze zapomnialem tylko czolowke do foty wylaczyc. Zdr 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Taki sobie Sandacz złowiony na koguta 30g,branie z 15metrów potężne,temperatura powietrza 4stopnie a wody 7,jedyne branie sandacza dzisiejszego dnia(plus dwa króciutkie pajki).Potężny kij Phenix UMBX-H 213m 15-40gr miał co robić,reszta plecionka 27lb i Infinity-Q 3000XP to mój zestaw do koguta.Nawet domyślam się z którego miejsca :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Nawet domyślam się z którego miejsca :-) Nawet domyślam się z którego miejsca :-)Ja też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 A oto wczorajszy zanderek złapany na Odrze powyżej Ścinawy. Skusił się na rippera 12 cm Relaxa na 10 g główce. Atak dosyć leniwy jednak dopiero przy drugim skubnięciu udało się go złapać. Poniżej nieudolna próba zrobienia fotki telefonem z samowyzwalaczem. Po tym stwierdziłem że muszę zainwestować w normalny aparat ze statywem. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Panowie na Odrze lepiej próbować teraz na gumy czy woblerek płytkoschodzący po zmroku?W nocy mrożnie to może i brania bedą częstsze?! Coś mnie te większe smoki omijają. Edytowane 23 Listopada 2015 przez Tom@son Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. rybak44 Opublikowano 24 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 przy boleniowaniu, robi mase pasibrzuch na zimę 65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Piękny zanderek krajobraz w tle jak Buzański. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Ja niestety na zero ale kolega umiejętnie rybkę podebrał a następnie wypuścił hahaha 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizioł Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 W końcu i mi się udało. Wypad bez większych przygotowań i wiary w sukces. Zdjecia niestety z telefonu ale nie takie straszne. Obijanie dna nic nie dawało więc zacząłem powolutku szurać po dnie. Ok. 9 w pelnym słońcu poczułem nagłe zatrzymanie. Odruchowo zaciąłem i... Szlag! zaczep! Ale chwileczkę zaczepy nie płyna raczej pod prad... Bez wiekszego szarpania ryba zaczęła płynać w góre rzeki. Po ok.7-8 minutach Ryba ląduje na brzegu i nogi mi miękna.80cm. Może nie gigant (Brakuje 15cm. do życiówki) ale za to grrrubas! Kilka fotek i do wody. Branie na ok. 3m. Sprzętowo po złamaniu wklejanki używałem shimano Vegance 270/10-30g., Mikado Nihonto 0.16 i biały Manns predator 3" na 14g. głowce. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. andego Opublikowano 30 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 rybka z ostatniego wyjazdu, mimo nie zbyt sprzyjającej aury udało się coś złowić 74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 @andego, gratuluję systematycznych sukcesów Mógłbyś opisać charakter łowiska, przynęty, sprzęt itd. Z góry dziękuję i pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Dzisiejszy sandacz 68 cm złowiony na perłowego rippera mans predator na 12 g główce.Wędka dragon infinity 7-28gKołowrotek shimano katana 4000 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 @andego, gratuluję systematycznych sukcesów Mógłbyś opisać charakter łowiska, przynęty, sprzęt itd. Z góry dziękuję i pozdrawiam ! @Woytec sandacz z głębszej odrzańskiej miejscówki 4-6 m gdzie gromadzi się białoryb na zimowisku. Zebrał Cannibal'a Savagear imitacja okonia z główką 10g podbijanego w toniŁowię kijem Team Dragon 10-28 g x-Fast, kołowrotek Twin Power 4000 z nawiniętym Nanofilem 0,17. Pozdrawiam. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 W końcu i mi się udało. Wypad bez większych przygotowań i wiary w sukces. Zdjecia niestety z telefonu ale nie takie straszne. Obijanie dna nic nie dawało więc zacząłem powolutku szurać po dnie. Ok. 9 w pelnym słońcu poczułem nagłe zatrzymanie. Odruchowo zaciąłem i... Szlag! zaczep! Ale chwileczkę zaczepy nie płyna raczej pod prad... Bez wiekszego szarpania ryba zaczęła płynać w góre rzeki. Po ok.7-8 minutach Ryba ląduje na brzegu i nogi mi miękna.80cm. Może nie gigant (Brakuje 15cm. do życiówki) ale za to grrrubas! Kilka fotek i do wody. Branie na ok. 3m. Sprzętowo po złamaniu wklejanki używałem shimano Vegance 270/10-30g., Mikado Nihonto 0.16 i biały Manns predator 3" na 14g. głowce.Fajny Sandi i słuszne barwy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art b Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Piękne sandacze łowicie gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Rok powoli dobiega końca, a szkoda bo sandaczem stoi ten rok jak nigdy.Płyń mała. 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 A to mój "amator wąskiej gumy", przydzwonił w KING SHAD-a, bardzo agresywnie jak na tę porę roku. Kijek MHX-MB843-2, młynek TEAM DAIWA 3000, 17gr. ołowiu. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ładne fale tam miałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Nie powiem że była flauta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 10-14 knots ,jeszcze nie ma białych grzywek za to czynnik chłodzenia wysoki... zanderek zacny jak tak wieje to słabo z odczytem brania-podwójne gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Takie oto ot co spod samiuśkich Tatyr jeden z kilku w tym dniu Sprzętowo Fenwick HMG 8-35,Red Arc z p-line 0,12 żółty flagowy relaxik na 25gr 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trouter Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 .. u mnie dzisiaj taki się dał przytulić "zaporówkowy": 67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) .. u mnie dzisiaj taki się dał przytulić "zaporówkowy": Gdzie Ty go złapałeś na Turawie ? Nie cytujemy zdjęć Edytowane 5 Grudnia 2015 przez Sebo0707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi