Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. patu Opublikowano 14 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 ..zachodniopomorski, zagryzł 4 calowego Gammblera..Sprzętowo: TX763, STL 3000HGM `14, ninontho 0.1mm 54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanosiK Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Ale smok! ile miał cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 ..mojemu do smoka daleko..jeno 8ka z przodu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarasszy Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 coś czuje że to jeszcze nie jest to tegoroczna kropka nad "i" A ja już chyba kończe tegoroczny sezon. Wstawiam zdjęcie z ostatniego wypadu. Były jeszcze dwa mniejszy. Podsumowując rok 2015: ilościowo - superjakościowo - pewien niedosyt ( 60+ i mniejsze cała masa, 70+ to już był wynik, a gdzie te 80+ z zeszłego sezonu, nie wiem,a gdzie te 90+ co miało być na pewno w tym sezonie, tym bardziej nie wiem). Po zostało czekać na przyszły sezon.Ale mówią że Polakowi się nigdy nie dogodzi ( zwłaszcza temu z tego gorszego sortu ) Pozdrawiam wszystkich Polaków i tych lepszych i tych gorszych BYLE DO WIOSNY Jaras 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Dzięki za pozdrowienia...wzajemnie Pozdrawiam Świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szogo636 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) ..zachodniopomorski, zagryzł 4 calowego Gammblera..Sprzętowo: TX763, STL 3000HGM `14, ninontho 0.1mm Brakowało w tym wątku,Twoich zanderów.Piękna rybka Edytowane 15 Grudnia 2015 przez Sebo0707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendes Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Ją od tygodnia nad Wartę latam i dupa blada. Tylko szczupły w przyłowie. Miejscowki niby fajne, ale ryba nie współpracuje. Sandaczowcem jestem początkującym i widzę, że tu trza cierpliwości i praktyki. Ale do końca roku walcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Oczywiście, że tak. Brawo za wytrwałość. Odwiedź też stosowny temat Wojtku i się przywitaj;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Kolejny do grudniowej kolekcji 2015... Zdzisiejszy nocny grubiutki sandałek... Na nowego testowego woblerka 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Michał Ty juz lepiej nie łaź po nocy piękny sandał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. c1esla Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) w Końcu i mi Królowa wypłaciła Robinson Diaflex 3.0 m , 10-50 gShimano Super Aero 3000 GTMplećka : Stren Sonic Braid 0,16wobler produkcji - Wildriver Edytowane 16 Grudnia 2015 przez c1eśla 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xwaldi Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ale piękne Zanderki łowicie. Gratuluje i zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lark99 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 w Końcu i mi Królowa wypłaciła Dla takiej złowienia i wypuszczenia takiej sztuki warto moczyć ręce w lodowatej wodzie Piękne ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Ryba wielka, ale zdjecie mi sie calkowicie nie podoba, piesc wieksza niz glowa wedkarza też ni cholery nie rozumiem "techniki" na wyciągniętych rękach, która obecnie panuje, niektórzy, to się chyba nawet odchylają ja tam przeglądając swoje fotki wolę pamiętać coś takim jakie było naprawdę, a nie takie jakim bym chciał Edytowane 16 Grudnia 2015 przez bazyloss 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 też ni cholery nie rozumiem "techniki" na wyciągniętych rękach, która obecnie panuje, niektórzy, to się chyba nawet odchylają ja tam przeglądając swoje fotki wolę pamiętać coś takim jakie było naprawdę, a nie takie jakim bym chciał Te zdjecia z odchylaniem to juz przekomicznie wygladaja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 ..a jak zwykle najwięcej do powiedzenia mają Ci, co najwięcej sie udzielają w wieściach znad wody...Panowie hejterzy, zasuwać nad wodę, złowić dobrego sandacza i wrzucić fotkę najlepiej z rękoma za głową.Ale po co, lepiej trzepać sie nad sprzętem JDM przed kompem...zima, kur.a zima.P.S. Oleix, C1esla - tak 3mać. 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Panowie hejterzy, zasuwać nad wodę, złowić dobrego sandacza i wrzucić fotkę najlepiej z rękoma za głową.Ale po co, lepiej trzepać sie nad sprzętem JDM przed kompem...zima, kur.a zima. Dobre Patryk dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Piekne sandały.Brawo za rybki i za nagrywkę na łowienie przy takiej pogodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 ..a jak zwykle najwięcej do powiedzenia mają Ci, co najwięcej sie udzielają w wieściach znad wody...Panowie hejterzy, zasuwać nad wodę, złowić dobrego sandacza i wrzucić fotkę najlepiej z rękoma za głową.Ale po co, lepiej trzepać sie nad sprzętem JDM przed kompem...zima, kur.a zima.P.S. Oleix, C1esla - tak 3mać.NIe ma zimy ,zawsze przedwiośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 ..a jak zwykle najwięcej do powiedzenia mają Ci, co najwięcej sie udzielają w wieściach znad wody...Panowie hejterzy, zasuwać nad wodę, złowić dobrego sandacza i wrzucić fotkę najlepiej z rękoma za głową.Ale po co, lepiej trzepać sie nad sprzętem JDM przed kompem...zima, kur.a zima.P.S. Oleix, C1esla - tak 3mać.Ależ pięknie Pan to ujął Panie Patu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Zdjęcie traci na odbiorze z rybą wepchniętą w obiektyw. Takie moje zdanie..Taki jesienny wcale nie gigant.Sprzętowo: custom'owy extreme 5S63MXF, TP11 2500S, 0.8PE x8 Varivas Edytowane 16 Grudnia 2015 przez shavt 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 ..ile razy można wałkować - pierwszy plan a ryba wepchnięta w obiektyw to różnica.IMHO zdjęcie jednopłaszczyznowe nie przykuwa uwagi, jak Twoje Shavt.Podstawy fotografii... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Koledzy. Jeśli ktoś chce dokumentować swoje wyniki to może:-wykonywać "suchą" dokumentację archiwalną z układaniem ryby na tle miarki. (choć zaraz zapewne znajdą się tacy, którzy prz...ą się do miarki) ...to dla mnie nie jest fotografia tylko dokumentacja metodą fotograficzną.- wykonywać fotografię (lub próbować wykonać, gdyż zrobić "pstryk" aparatem/telefonem to jeszcze nie fotografia) która jest czymś więcej niż dokumentacją. Tutaj, jak w każdej dziedzinie trzeba uczyć się tej sztuki, pogłębiać wiedzę teoretyczną (uniwersalne zasady fotografii obowiązują od XIXw) jak i praktyczną. Taka fotografia nie tylko dokumentuje ale i oddaje to co "nieopisywalne", emocje, klimat. Nasyca po latach wspomnienia. Takę fotografie cenie najbardziej. I nie przejmuję się rybą w obiektywie, szkłem typu "rybie oko" które z uklei robi tarpona. Bo i tak widzę jaka była na prawdę (choć oczywiście jest jakaś możliwość oszukania się). Ale to czy ktoś chce nas wkręcić niech pozostanie jego małym (jak prezentowana ryba) problemem Edytowane 16 Grudnia 2015 przez BOB1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamikazzze Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) To i ja się grudniowym, nocnym rzutem na taśmę pochwalę... P.S. Ze względu na różne upodobania wrzucam zdjęcie z dwóch perspektyw.. Niestety robione zwykłą cyfrówką, jak na złość tego dnia zapomniałem lustra... Edytowane 16 Grudnia 2015 przez Usak CF 65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) @Usak CF ..super zed ! Cos czuje ze beda jescze do sylwka wyjezdzac podobne... Edytowane 16 Grudnia 2015 przez Greg #2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi