Gugcio Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ładnie Kamil tarmosisz zedki z rzeki,moje gratulacje.Ta sama meta czy cos nowego na rozkladzie? ?Stara sprawdzona opaska za malo czasu mam zeby latac i szukac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazzze Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Taki tam sandaczyk 77 cm, rzeka graniczna Bug. Bez retuszu i kombinacji, zdjęcie telefonem.Zdjęcie0359.jpg@BOSMAN wszystko zależy od tego jakie priorytety ma wędkarz..Jedni po prostu łowią ,a inni łączą to z fotografią..Ale nikt nie neguje ani jednych ani drugich P.S.Z całym szacunkiem ,ale niech Pan poczyta trochę o efektach stosowania "chwytaków".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. hlehle Opublikowano 21 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Same "nocniki" w tym wątku. W takim razie dla odmiany ode mnie zwykły, dzienny, łódkowy sandacz z głębokiej wody Zdjęcie też takie nijakie ... ani ryba wciśnięta w obiektyw (chociaż tak już prawie prawie), ani ładna fota. Hmmm Edytowane 21 Grudnia 2015 przez hlehle 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nizioł Opublikowano 21 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 87centów tłustego szczęścia! Byłem przekonany, że wrzucona jakiś czas temu rybka będzie ostatnią w tym sezonie a tu załapałem się na spóźniony dzień dziecka. Wyprawa od rana do kilku godzin po zmierzchu. Rana na UL kilka okonków i 5 szczupaczków. Cale południe nic aż wybiła 15.40. Wtedy co 2-3 rzut ryba. 6 sandaczy w przedziale 40-58cm. Pół godziny ciszy i czuję cholernie mocne uderzenie (mało mi wędka nie wypadła). Szczerze do tej pory jestem w szoku,że o tej porze roku tak dał mi popalić! Naprawdę pięknie walczył. Branie na 6-7m. w zastoisku za główką. Może skusi się jeszcze raz przed sylwestrem:) Sprzętowo Konger Virago vs Zander 285 10-35g młynek- shimano Catana 4000 z pletką 0.16 guma kopyto relaxa 10cm brązowe z brokatem )podświetlona robi się fioletowa). Fotka samojebka z telefonu. 57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Hlehle piękna ryba. Dajcie spokój z tymi zdjęciami, każdy robi jak lubi, nikt nie musi się usprawiedliwiać ani czepiać. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Takie fotki są najlepsze I nawet nie trzeba w obiektyw się pchać Pozdr 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xwaldi Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) tony1983 nie wiem czy takie fotki są najlepsze, zaraz Ci napiszą, że zdjęcie zrobione na trawniku przed domem . Edytowane 21 Grudnia 2015 przez xwaldi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) 87centów tłustego szczęścia! Byłem przekonany, że wrzucona jakiś czas temu rybka będzie ostatnią w tym sezonie a tu załapałem się na spóźniony dzień dziecka. Wyprawa od rana do kilku godzin po zmierzchu. Rana na UL kilka okonków i 5 szczupaczków. Cale południe nic aż wybiła 15.40. Wtedy co 2-3 rzut ryba. 6 sandaczy w przedziale 40-58cm. Pół godziny ciszy i czuję cholernie mocne uderzenie (mało mi wędka nie wypadła). Szczerze do tej pory jestem w szoku,że o tej porze roku tak dał mi popalić! Naprawdę pięknie walczył. Branie na 6-7m. w zastoisku za główką. Może skusi się jeszcze raz przed sylwestrem:) Sprzętowo Konger Virago vs Zander 285 10-35g młynek- shimano Catana 4000 z pletką 0.16 guma kopyto relaxa 10cm brązowe z brokatem )podświetlona robi się fioletowa). Fotka samojebka z telefonu.Tylko szkoda tego najazdu "hunów" po lokalizacji miejsca za pomoca fotki Edytowane 23 Grudnia 2015 przez Sebo0707 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizioł Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Tylko szkoda tego najazdu "hunów" po lokalizacji miejsca za pomoca fotki Nie wymazywałem tła bo miejscówka nie jest ,,tajna". Kupa gapiów była. W końcu to miejski deptak i do tego tuż przy stanicy. W tym wypadku było to po prostu bez sensu... Rzeźnia jest tam codziennie. W dole na stoi ogromna ławica zimującej paszy dla sandaczy więc i presja duża. Edytowane 21 Grudnia 2015 przez Nizioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Przy paśniku to nie fair Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 tony1983 nie wiem czy takie fotki są najlepsze, zaraz Ci napiszą, że zdjęcie zrobione na trawniku przed domem .Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Nie wymazywałem tła bo miejscówka nie jest ,,tajna". Kupa gapiów była. W końcu to miejski deptak i do tego tuż przy stanicy. W tym wypadku było to po prostu bez sensu... Rzeźnia jest tam codziennie. W dole na stoi ogromna ławica zimującej paszy dla sandaczy więc i presja duża.No to jak na takiej presji to i tak wyczyn @Bosman ale ta fotę to byś mógł chociaż obrócic normalnie do wsawienia tyle to juz mozna zrobic... ;)bo szyja troche boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Odrzański przy księżycu mam nadzieje że jeszcze z nimi powalcze w tym roku Pozdro 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 odrzanski na swicie 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Piotrek ładny byczek ,napisz cos więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Tomek co mam pisac podbicie, opad ,strzal , wcinka i hol , zdjecie i spowrotem do wody Edytowane 28 Grudnia 2015 przez trout70 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 To moze pokaz filmik z tej kamerki ! Ladny zander. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander69 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Może coś o sprzęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Cludek te kamerki w nocy nie fungują sprzet ??? hmmmm nic specjalnego wedka XLS 2,6 28grkolowrotek Turek ZCplecionka Duel X8 #0.8na koncu głowka jigowa z silikonem Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roost Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Kurde, to jest bardzo dziwne bo u mnie na zalewie sandacze brały dobrze tylko w lecie a teraz na jesieni brania są tylko sporadyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. andego Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Wczorajszy sandałek Wyjątkowo zdrowy egzemplarz złowiony na Husky Jerka bardzo wolno prowadzonego z przestojami w głębokiej rynnie. Ryba mierzyła 89 cm. 68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roost Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Gratuluję pięknej ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Wczorajszy sandałek Wyjątkowo zdrowy egzemplarz złowiony na Husky Jerka bardzo wolno prowadzonego z przestojami w głębokiej rynnie. Ryba mierzyła 89 cm. Nie cytujemy zdjęć!! Gratulacje piękny! Powiedz w jakim rozmiarze i kolorze Husky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Kawał pięknej ryby. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 @dariusz262 rozmiar 12 cm kolor S. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi