count_martin3z Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Gratulacje Na Avarunę huknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Gratulacje Na Avarunę huknął To chyba raczej nowa guma tej samej marki co czapeczka łowcy ale mogę się mylić edit: faktycznie Avaruna ale Lucky John też ma podobne gumisie Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez Gazdzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Tak,będąc w Olsztynie u przyjaciół zostałem prawie postawiony pod murem aby przetestować trochę "śmierdzieli" Lucky John Więc spakowalem trochę różnych gum - a śmierdzą!!!(niby nowa technologia....)Odebralem po drodze "nowy"patyk z pracowni i wyposzczony trzema tyg.urlopu wróciłem nad MälarenRyby przy flaucie i ostrym słońcu reagowaly niemrawo.Brania były sporadyczne choć wiedziałem że kręcą się pode mną......później zacząłem ciskać"śmierdzielami"....worek się rozwiązał Najlepiej reagowaly na Shads John 4,2" w kolorze Waka AyuPróbowałem też, pierwszy raz, pływających gum,ale bez efektów.Pskurczaki też skubaly Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez Z Olsztyna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizioł Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Wątek zamiera wraz z naszymi wodami... Pozazdrościć tylko kolegom po kiju łowiącym na obczyźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Eeee tam;-) Na Polskie sandały przyjdzie czas jesienią ;-). Teraz są na wakacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Może należało by już wiadrami wodę nosić do rzek ,żeby do tej jesieni dożyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 to nie do końca jest tak, że ludzie nie łowią sandaczy.Łowią, ale:1. nie chwalą się2. nie robią zdjęć i się nie chwalą3. łowią ryby bez minimum forumowego 4. jakieś inne wytłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 to nie do końca jest tak, że ludzie nie łowią sandaczy.Łowią, ale:1. nie chwalą się2. nie robią zdjęć i się nie chwalą3. łowią ryby bez minimum forumowego 4. jakieś inne wytłumaczenie Łowią i to duże. Wiem z doświadczeń w rozmowach. Jakiś tam jerkbait to dla nich abstrakcja, nie ma co pytać nawet. To, że ktoś w tym wątku wrzuci konkret rybe to jest mniej niż 0,5% tego co łowi się dziennie bez żadnego rozgłosu. Sporo starszych wędkarzy, sporo ludzi nie zaintersowanych internetem lub nie mających żadnej potrzeby żeby się czymś chwalić. Niestety większość tych ryb kończy na blacie kuchennym. Mimo to fajnie pooglądać piękne Sandacze wrzucane przez kolegów. To daje nadzieję i ochotę na wędkowanie:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Co Wy z tym chwaleniem sie ?!Pokazywanie sukcesu nie ma nic wspolnego z chwaleniem sie !Sukces to cos co nalezy pokazywac i naglasniac A chwalenie sie jest negatywnie odbierane przez wiakszosc spoleczenstwa.Pochwalic to ja sie moge nowym berecikiem kupionym u Lesnego DziadkaA umiejetnosc sprowokowania sandaczy do tanca i to cyklicznie ,to moj sukces.Bo nakladaja sie na to tysiace roznych rzeczy.Adam Kszczot mowiacy o srebrnym medalu w TV.... chwali sie ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Krzysztof, nazywaj jak chcesz Proszę inaczej zatem - przekaz ten sam:Łowią, ale:1. nie pokazują swoich sukcesów 2. nie robią zdjęć i nie pokazują sowich sukcesów3. łowią ryby bez minimum forumowego 4. jakieś inne wytłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Jasne !Nie ma ich na JB ,ale wysylaja mi fotki na maila ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Przecież cały wędkarski świat nie ma tutaj profili, śmiem twierdzić, że nawet o 5 % zrzeszonych w PZW może być ciężko, nie pisząc już o niezrzeszonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 ......calkiem niezla ryba przy zmieniajacym sie froncie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Gratuluję i życzę lepszych zdjęć na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borovik Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) Psiaki z ostatnich dni Polecam zapoznać się z zasadami zamieszczania zdjęć na jerkbait.pl Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez milupa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anowi Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Motlawa czy MW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borovik Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Morska MW.Na Motławie byłem tylko raz w tym roku.Masa luda, Jarmark i totalna kiszka jak do tej pory, jeśli chodzi o mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 @borovik, usuń z łaski swojej miniatury 4 i 5. Stan ryby i otoczenie 'lekko' kłócą się z założeniami forum... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Motlawa czy MW?Pytanie powinno brzmieć : olej czy ocet? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Na patelni w panierce lepiej sandacz wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Najfajniej, że zanim nie wytrzymałem i napisałem powyższego posta, zgłosiłem (jak pan Regulamin przykazał) posta do moderacji. Jak na razie zero odzewu. Dlatego uznałem, że zabawniejszy będzie wyścig borovik versus moderator, kto szybciej usunie 'zmęczonego' sandała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Najfajniej, że zanim nie wytrzymałem i napisałem powyższego posta, zgłosiłem (jak pan Regulamin przykazał) posta do moderacji. Jak na razie zero odzewu. Dlatego uznałem, że zabawniejszy będzie wyścig borovik versus moderator, kto szybciej usunie 'zmęczonego' sandała Niedziela jeszcze. Moderacja nie musi na okrągło tkwić przy kompie. Czy Ty chciałbyś tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) Nie wymagam, żeby siedzieli tam cały czas (większość pewnie robi to pro bono, a już na pewno ja za to nie płacę, więc tym bardziej), po prostu bawi mnie myśl kto będzie pierwszy P.S. W niektóre weekendy też muszę być 24/24 pod telefonem w pracy, więc znam ten ból;) Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez PawlusSidewinder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Nie bądź pała wypuść sandała .Mocne ale realne ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi