KARPIK28 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Wiślany 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) No i wkoncu wychodzilem Gada. Tym razem bolki nie przeszkadzal. Strzelil przy szarowce na texasa z keitechem. Byl drugi podobny juz po zmroku na wobka ale zaczal chlapac na powierzchni i sie wypial. Sprzet: Evergreen RebellionMB FX 68lVarivas high grade PE #1,5FC berkleya 0,38Gumis shad impact "4 keitecha Fotka kiepska ale samemu bez statywu i pilota to sobie mozna Edytowane 11 Listopada 2015 przez Predatorhunter 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Turawa (na Poraju nie ma ryb )Są, są ale ślepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 No i wkoncu wychodzilem Gada. Tym razem bolki nie przeszkadzal. Strzelil przy szarowce na texasa z keitechem. Byl drugi podobny juz po zmroku na wobka ale zaczal chlapac na powierzchni i sie wypial. Sprzet: Evergreen RebellionMB FX 68lVarivas high grade PE #1,5FC berkleya 0,38Gumis shad impact "4 keitecha1-3.jpg Fotka kiepska ale samemu bez statywu i pilota to sobie mozna Czekałem na Twoją rybę doczekałem się! Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Czekałem na Twoją rybę doczekałem się! Gratuluję Dzieki sliczne Robert. Z sandaczami niestety w tym roku kiepsko, duzo ale samego drobiazgu. Do dnia dzisiejszego ani jeden nie przekroczyl 50cm a spedzilem setki godzin nad woda Mimo to dalem rade i tak jak powiedzialem kumplowi chociaz jeden dobry bedzie i jest teraz je tam przypilnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. andego Opublikowano 12 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 wczoraj wyskoczyliśmy trochę porzucać i strzelił taki sportowy grubasek 65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabol Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 wczoraj wyskoczyliśmy trochę porzucać i strzelił taki sportowy grubasek Nie cytujemy zdjęć!Byłem parę metrów obok ale nie poznałem Cie po głosie... Pozdro i jeszcze większych życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Później się od Tomka dowiedziałem że byłeś bo też głos wydał mi się znajomy jak gadałeś na sam koniec z kumplem Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriskros1981 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Dzisiejszy Bużański 77cm :D Sprzętowo:Wędka St Croix Legend Elit 9,6 17lb.Kołowrotek: Daiwa Caldia 3000Pletka : Dual Hardcore 1,5Przynęta : Guma Keitech Easy Shiner 5" Edytowane 15 Listopada 2015 przez kriskros1981 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Dzisiejszy Bużański 77cm :D Sprzętowo:Wędka St Croix Legend Elit 9,6 17lb.Kołowrotek: Daiwa Caldia 3000Pletka : Dual Hardcore 1,5Przynęta : Guma Keitech Easy Shiner 5"Stosujesz dozbrojkę do tych gum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriskros1981 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Stosujesz dozbrojkę do tych gum.Nie.Toż to przecież paproch jest 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 5 " to juz nie taki paproch,jak dla sadała bynajmniej chyba ze te u was sa takie zarłoczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygnitorz Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 W przypadku tej gumy "5" oznacza centymetry, a nie cale. Czyli paproch. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Dzisiejszy 70 cm z Wisły na białego rippera na 8 g główce. 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 W przypadku tej gumy "5" oznacza centymetry, a nie cale. Czyli paproch.No i kolejna cenna wiadomosc z Jerka... Dziekuje i pozdrawiam ja łowiłewm raz bo namowi mnie w sklepie kolega ..ale to tym małym łowiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Dziś złowiłem pierwsze dwa wymiarowe sandacze i pierwsze sandacze w tym roku. Na zdjęciu większy 82 cm. 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Nie.Toż to przecież paproch jest W przypadku tej gumy "5" oznacza centymetry, a nie cale. Czyli paproch.Nie kolego to jest 5 cali 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Fajny sandacz i ciekawy opis połowu itp Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Dziś złowiłem pierwsze dwa wymiarowe sandacze i pierwsze sandacze w tym roku. Na zdjęciu większy 82 cm. Gratuluję,piękne rozpoczęcie. Nad fotkami tylko popracuj Pogoda taka sama jak u mnie.Miałem jechać,ale zmiękłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Gratuluję,piękne rozpoczęcie. Nad fotkami tylko popracuj Pogoda taka sama jak u mnie.Miałem jechać,ale zmiękłem. Niestety. Czasem fotki nie wychodzą. Może jeszcze złowię tego sandała i wtedy fotka wyjdzie lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Nie kolego to jest 5 caliNo to jak w końcu ile ten Kitech ma cm ? bo jak 5 cali to nie paproch do licha...! @3arteK......... Dobre rozpoczęcie na (prawie zakończenie) sander super a ogonek mozna zawsze sobie "doobrazic" pozdr Edytowane 18 Listopada 2015 przez Greg #2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriskros1981 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 No to jak w końcu ile ten Kitech ma cm ? bo jak 5 cali to nie paproch do licha...! @3arteK......... Dobre rozpoczęcie na (prawie zakończenie) sander super a ogonek mozna zawsze sobie "doobrazic" pozdrSory za zamieszanie.Rybka skusiła się dokładnie na gumę Keitech Easy Shiner 5"(czyli pięć cali), w kolorze Watermelon PP./ Yellow PP. na haku ofsetowym z czeburaszką 12gr. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Sory za zamieszanie.Rybka skusiła się dokładnie na gumę Keitech Easy Shiner 5"(czyli pięć cali), w kolorze Watermelon PP./ Yellow PP. na haku ofsetowym z czeburaszką 12gr. Pozdrawiam.Krzysiek, jakich haków używasz do nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriskros1981 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Krzysiek, jakich haków używasz do nich? Daiwy BASSERS WORM HOOK SS 5/0 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthez204 Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Wreszcie i ja się mogę pochwalić. Rozmiarem nie powala bo 60 cm ale już grubiutki. Cudowne są te rybki! Oczywiście uwalniamy okazy!!!!! Proszę o zapoznanie się z zasadami publikacji zdjęć na JB.PL: http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ Edytowane 22 Listopada 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi