Skocz do zawartości

SANDACZE 2015

Kierep

Rekomendowane odpowiedzi

No i wkoncu wychodzilem Gada. Tym razem bolki nie przeszkadzal. Strzelil przy szarowce na texasa z keitechem. Byl drugi podobny juz po zmroku na wobka ale zaczal chlapac na powierzchni i sie wypial.

Sprzet:

Evergreen Rebellion

MB FX 68l

Varivas high grade PE #1,5

FC berkleya 0,38

Gumis shad impact "4 keitechapost-48077-14472708753767_thumb.jpg

Fotka kiepska ale samemu bez statywu i pilota to sobie mozna :(

Edytowane przez Predatorhunter
  • Like 32

No i wkoncu wychodzilem Gada. Tym razem bolki nie przeszkadzal. Strzelil przy szarowce na texasa z keitechem. Byl drugi podobny juz po zmroku na wobka ale zaczal chlapac na powierzchni i sie wypial.

Sprzet:

Evergreen Rebellion

MB FX 68l

Varivas high grade PE #1,5

FC berkleya 0,38

Gumis shad impact "4 keitechaattachicon.gif1-3.jpg

Fotka kiepska ale samemu bez statywu i pilota to sobie mozna :(

Czekałem na Twoją rybę  doczekałem się! Gratuluję :)

• Like 1

Czekałem na Twoją rybę doczekałem się! Gratuluję :)

Dzieki sliczne Robert. Z sandaczami niestety w tym roku kiepsko, duzo ale samego drobiazgu. Do dnia dzisiejszego ani jeden nie przekroczyl 50cm a spedzilem setki godzin nad woda Mimo to dalem rade i tak jak powiedzialem kumplowi chociaz jeden dobry bedzie i jest :D teraz je tam przypilnuje ;)

Dzisiejszy Bużański 77cm :D :D :D

Sprzętowo:

Wędka St Croix Legend Elit 9,6 17lb.

Kołowrotek: Daiwa Caldia 3000

Pletka : Dual Hardcore 1,5

Przynęta : Guma Keitech Easy Shiner 5"

post-51241-0-25656500-1447612348_thumb.jpg

post-51241-0-03616600-1447612363_thumb.jpg

Edytowane przez kriskros1981
  • Like 40

Dziś złowiłem pierwsze dwa wymiarowe sandacze i pierwsze sandacze w tym roku. Na zdjęciu większy 82 cm. :)

Gratuluję,piękne rozpoczęcie. Nad fotkami tylko popracuj ;)

Pogoda taka sama jak u mnie.Miałem jechać,ale zmiękłem.

• Like 1

Nie kolego to jest 5 cali

No to jak w końcu ile ten Kitech ma cm ? :D  bo jak 5 cali to nie paproch do licha...! :P

@3arteK......... Dobre rozpoczęcie na (prawie zakończenie) ;) sander super a ogonek mozna zawsze sobie "doobrazic" ;) pozdr

Edytowane przez Greg #2
  • Like 1

No to jak w końcu ile ten Kitech ma cm ? :D  bo jak 5 cali to nie paproch do licha...! :P

@3arteK......... Dobre rozpoczęcie na (prawie zakończenie) ;) sander super a ogonek mozna zawsze sobie "doobrazic" ;) pozdr

Sory za zamieszanie.

Rybka skusiła się dokładnie na gumę Keitech Easy Shiner 5"(czyli pięć cali), w kolorze Watermelon PP./ Yellow PP. na haku ofsetowym z czeburaszką 12gr. Pozdrawiam.

Wreszcie i ja się mogę pochwalić. Rozmiarem nie powala bo 60 cm ale już grubiutki. Cudowne są te rybki! Oczywiście uwalniamy okazy!!!!!

Proszę o zapoznanie się z zasadami publikacji zdjęć na JB.PL: http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/

Edytowane przez mario