dawid_ Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Dragon nie jest polską formą. Jak zamówisz u chińczyka powyżej pewnej ilości sztuk, to ci na sprzęcie napiszą nawet fhu czesiek. W zamian za Dragona polecam sprzęt używany, ale lepszej klasy, od kolegów z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 oczywiscie zapomnij o dragonie.Kupuj batsony.lamiglasy itp.Byle nic co kojarzy sie z polska firma! bardzo anty-patryjotycznie!! Bo niby czemu? Ja np. Uwazam, ze dragon sprzedaje doskonale zylki! Rok temu uzywalem swieza Dragon Camoe i bylem zachwycony jakoscia!! Uzywalem 0,2 na multiplikatorze i kiju 10 LBS wiec jakosc zylki miala dosc istotne znaczenie na sprawnosc rzutowa zestawu.. Dragon rozprowadza w Polsce woblery Salmo. Mnie sie kilka polskich firm niezle kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 ..łow u niemca lub szweda..te nasze Mazury tak wiocha leca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosz Opublikowano 25 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 No ale co złe te kije są? One są z tego roku. Team Dradon Guide Select Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosz Opublikowano 25 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 A co mg7 jest lepszy od antaresa ar??? jakieś różnice między nimi są? czy jakis wasz kolega wystawił i chcecie mu pomóc sprzedać <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 ..łow u niemca lub szweda..te nasze Mazury tak wiocha leca... ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 to bylo do kolegi negujacego wszystko co nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosz Opublikowano 25 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Teraz poważnie: dlaczego mg7 zamiast antaresa ar? i co z tymi moimi kijami? są ok czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 nasze Drogi Kolego, zapewniam Cię że te batsony i lamiglasy są bardziej nasze - bo robione rękami polskiego rzemieślnika - niż importowane z Chin węski i kołowrotki czy imoportowana z niemiec żyłka. To tak gwoli ścisłości No, chyba że jesteś w jakiś sposób skoligacony z właścicielami rzeczonej firmy - to wtedy w pełni Cię rozumiem, oczywiście Na marginesie, uważam że niektóre chińskie wędki z nalepką Dragon są całkiem udane, zwłaszcza z serii Team Dragon, jakby pogrzebać można coś wybrać dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Teraz poważnie: dlaczego mg7 zamiast antaresa ar? i co z tymi moimi kijami? są ok czy nie? wlasciwosci rzutowe MG7 i Ar sa w praktyce takie same. Roznica w cenie juz nie... reszte sam sobie dopowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Nie widać różnicy? Po co przepłacać.I w ogóle bez sensu. Nasuwa się pytanie: po co Ci Japończycy podjęli produkcję czegoś tak drogiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosz Opublikowano 25 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 to już teraz zwariowałem... nagle mam trzy do wyboru: Antka DC Antka AR i Metanium MG7... i co tu zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Nie widać różnicy? Po co przepłacać. I tu się nasuwa pytanie, po co Ci Japończycy podjęli produkcję czegoś tak drogiego bo to drogie byla najpierw. Same achy i echy! najlepszy multik do 15g na swiecie i takie tam.. Czas uplyna technika poszla do przodu i rzutowo zrobili cos identycznego za mniejsze pieniadze. AR to czolg, dla kogos kto lowi bardzo duzo, rowniez w slonej wodzie. MG 7 juz nie jest taki heavy duty, ale w PL wystarczy. Mielem i jeden i drugi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosz Opublikowano 25 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 czołg w porównaniu z MG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosz Opublikowano 25 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 I nagle dostałem propozycję kupna Antaresa DC7 a już prawie kupuje Antaresa AR... Pomóżcie wybrać!!! Tylko te dwa wchodzą w grę! Ciężka sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Polecam wątek i dyskusję w nim podjętą: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=1260& ;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosz Opublikowano 25 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 czytałem juz to tam też juz wrzuciłem mój post i pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 powtorze sie jeszcze raz. wlasciwosci rzutowe antka AR oraz mietka MG7 sa co najmniej takie same. jesli nie planujesz uzywac lekkiego zestawu w wodzie slonej - to ja bym bral mietka. a pieniadze z roznicy dolozyl do kija. wtedy bedziesz mial zestaw lekki czy sredni jak sie patrzy. MOIM ZDANIEM uzytkowo nie bedzie zadnej roznicy miedzy tymi dwoma zabawkami, no moze poza tym ze mietek jest lzejszy i caly zestaw mzoe byc bardziej poreczny. na temat DC7 juz sie wypowiedzialem. jak przyjdzie ci kiedys ochota sprobowac lekkiego casta za kropkami to maszynke bedziesz juz mial opanowana i gotowa do zajec. chyba ze proponowana cena za DC7 jest podobna do tej za antka AR wtedy mozna by sie zastanowic nad DC. ale jak juz wczesniej wspomnialem, majac mietka i curado 201D masz przygotowany start w niemal caly zakres rzutowy (oczywiscie jesli chodzi o multiki)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Podbijam. Stary Antares DC, system 4x8. Czy to realnie pociągnie od 10gr? Przynęty lotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Wychodzi na to że bez żadnych problemów .Co nieco poniżej .http://jerkbait.pl/topic/17627-artykuł-shimano-antares-dc7-lh-pierwszy-zwiad/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zapomniałem o tym artykule. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 AR nie mam . Ale mam kilka lat Mg7(te stare). Do przynet 7-30g zdecydowanie wole DAIWE Alphas R-editions 103L, ktorym lowie kilka lat. Alpha jest bardziej poreczna, lepiej mi sie nia rzuca lekkie przynety, ma bardziej plynna prace i zdecydowanie mocniejsze zebatki. Duza zebatke ze stopu aluminiowego w Mg7 wymienialem dwa razy. Alphe polecil mi Jerzy i do dzisiaj jest ten multiplikator moim nr. "1"Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Mialem antaresa DC7 i rzucałem hornetem 3.5cm na trybie dokładne/precyzyjne rzuty na kiju 230 do 27g na rzece 10m szerokosci i było elegancko.10g już fruwa ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi