Skocz do zawartości

BAYAN GOŁ- Norwegia 2009

KokoN

Rekomendowane odpowiedzi

Boże, gdzie on zabrał tą biedną dziewczynę, na taką poniewierkę

e tam Friko, powiedz lepiej ze chcialbys aby Twoja piekniejsza polowa dala sie zabrac na taka wyprawe ... choc z drugiej strony mzoe lepiej nie... bo jeszcze by polowila lepiej

Niestety, żona nie zagląda na jerkbait, chyba że siłą zaciągnę żeby jakąś ciekawszą fotkę pokazać :lol: po prostu na taki survival laski bym nie zabrał - staram się być ludzki :lol:

Ale koniec tego OT. Relacja na Bayan-Goł jak zwykle klasa oczywiście, chociaż nie wszystkie zdjęcia mi się otworzyły. Oglądając kilka fotek dąłbym sobie rękę uciąć, że te same miejsca wdziałem na zdjęciach u @witka na jerkbaitowym spotkaniu poświęconym Norwegii w zeszłym roku.

Piękne krainy (szmaragdowe wody powalają :huh: ), piękna dziewczyna, piękne ryby no i Volvo driving - czegóż chcieć więcej :D .

Super sprawa.

A laski są nieprzewidywalne - nie wiadomo czy mogą mieć za złe, że je się poniewiera, czy że się ich nie poniewiera (uważasz, kochanie, że nie dałabym rady, tak?) :mellow: :mellow: :mellow: . Tak więc spróbować (sponiewierać) IMO zawsze warto :D .

Piękne krainy (szmaragdowe wody powalają :huh: ), piękna dziewczyna, piękne ryby no i Volvo driving - czegóż chcieć więcej :D .

Super sprawa.

A laski są nieprzewidywalne - nie wiadomo czy mogą mieć za złe, że je się poniewiera, czy że się ich nie poniewiera (uważasz, kochanie, że nie dałabym rady, tak?) :mellow: :mellow: :mellow: . Tak więc spróbować (sponiewierać) IMO zawsze warto :D .

Haha, święta prawda, próbować zawsze warto;)

Swoją dorogą, nie sądziłem, że to bedzie temat przewodni komentarzy;)

Przychodzą mi do głowy lepsze sposoby na sponiewieranie Marcin <_< ale Twoja wypowiedź wskazuje na to że być moze zaznajomiłem Cię przy jakieść okazji ze swoją (naukową) teorią aktywnego poszukiwania dyskomfortu przez płeć przeciwną czy też prowadziłeś swoje niezależne badania? :lol:

[ teraz sam siebie muszę zgłosić do moderacji ]

• 2 tygodnie później...

Przychodzą mi do głowy lepsze sposoby na sponiewieranie Marcin <_< ale Twoja wypowiedź wskazuje na to że być moze zaznajomiłem Cię przy jakieść okazji ze swoją (naukową) teorią aktywnego poszukiwania dyskomfortu przez płeć przeciwną czy też prowadziłeś swoje niezależne badania? :lol:

[ teraz sam siebie muszę zgłosić do moderacji ]

Odnośnie sposobów, to odpowiem przewrotnie, acz moim zdaniem spójnie z moją poprzednią wypowiedzią - nigdy nie wiesz, na jaki rodzaj sponiewierania ma w danej chwili ochotę ta płeć przeciwna - przecież my musimy się przeważnie wszystkiego domyślać :lol: :lol: :lol: .

A odnośnie badań, to z moich niezależnie prowadzonych badań wynika raczej coś innego - że płeć przeciwna aktywnie poszukuje komfortu i biernie, od czasu do czasu, dyskomfortu :D :D :D .

Bardzo ciekawy OT się rozpoczął - czy może należałoby wydzielić osobny wątek, aby nie zaśmiecać tematu głównego :lol: ?

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Było fajnie. Choć rzeka była wkółko tak poprzegradzana drzewami że to się w głowie nie mieści. Surowe warunki ale dla ryb wart było.

Co do tej dziewczyny zwie się Agata. I nie jednego z was w wędrówkach po górach by powaliła. Ma siłę.

Pozdrowienia dla Wszystkich.

Marcin

• 2 tygodnie później...