KokoN Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Mi brak słów... http://www.bayangol.pl/wyprawy.php?id=31&t=Norwegia_2009 _-_Gdzie_fjordy_zamieszkują_trolle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Boże, gdzie on zabrał tą biedną dziewczynę, na taką poniewierkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drynda Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Z tego co widać po fotkach to zadowolona była Żeby z moją się tak udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Boże, gdzie on zabrał tą biedną dziewczynę, na taką poniewierkę e tam Friko, powiedz lepiej ze chcialbys aby Twoja piekniejsza polowa dala sie zabrac na taka wyprawe ... choc z drugiej strony mzoe lepiej nie... bo jeszcze by polowila lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 gdzież tam, nie miałbym serca tak dziewczyne sponiewierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 gdzież tam, nie miałbym serca tak dziewczyne sponiewierać eeeee pafciu odnosze wrazenie ze sie boisz ze to przeczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Niestety, żona nie zagląda na jerkbait, chyba że siłą zaciągnę żeby jakąś ciekawszą fotkę pokazać po prostu na taki survival laski bym nie zabrał - staram się być ludzki Ale koniec tego OT. Relacja na Bayan-Goł jak zwykle klasa oczywiście, chociaż nie wszystkie zdjęcia mi się otworzyły. Oglądając kilka fotek dąłbym sobie rękę uciąć, że te same miejsca wdziałem na zdjęciach u @witka na jerkbaitowym spotkaniu poświęconym Norwegii w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Piękne krainy (szmaragdowe wody powalają ), piękna dziewczyna, piękne ryby no i Volvo driving - czegóż chcieć więcej .Super sprawa. A laski są nieprzewidywalne - nie wiadomo czy mogą mieć za złe, że je się poniewiera, czy że się ich nie poniewiera (uważasz, kochanie, że nie dałabym rady, tak?) :mellow: . Tak więc spróbować (sponiewierać) IMO zawsze warto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KokoN Opublikowano 25 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Piękne krainy (szmaragdowe wody powalają ), piękna dziewczyna, piękne ryby no i Volvo driving - czegóż chcieć więcej .Super sprawa. A laski są nieprzewidywalne - nie wiadomo czy mogą mieć za złe, że je się poniewiera, czy że się ich nie poniewiera (uważasz, kochanie, że nie dałabym rady, tak?) :mellow: . Tak więc spróbować (sponiewierać) IMO zawsze warto . Haha, święta prawda, próbować zawsze warto;)Swoją dorogą, nie sądziłem, że to bedzie temat przewodni komentarzy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Przychodzą mi do głowy lepsze sposoby na sponiewieranie Marcin <_< ale Twoja wypowiedź wskazuje na to że być moze zaznajomiłem Cię przy jakieść okazji ze swoją (naukową) teorią aktywnego poszukiwania dyskomfortu przez płeć przeciwną czy też prowadziłeś swoje niezależne badania? [ teraz sam siebie muszę zgłosić do moderacji ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Dyskusja zmierza w jakże nieoczekiwanym, ciekawym, ale chyba trochę niebezpiecznym kierunku <_< Zwłaszcza, że pań na forum mało i pewne dyskusje w typowo męskim gronie mogą z boku wyglądać conajmniej dziwnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Dla mnie forotrelacja super! Wielkie gratulacje, jestem pod wielkim wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Jestem pod wrazeniem!! szczegolnie odwagi! Takim autem na ryby jechac pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Co tu dużo gadać... 1) - Piękna kobieta2) - Piękne zdjęcia3) - Piękna wyprawa4) - Piękne ryby Kolejność nieprzypadkowa Pozazdrościć i pogratulować ! PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Przychodzą mi do głowy lepsze sposoby na sponiewieranie Marcin <_< ale Twoja wypowiedź wskazuje na to że być moze zaznajomiłem Cię przy jakieść okazji ze swoją (naukową) teorią aktywnego poszukiwania dyskomfortu przez płeć przeciwną czy też prowadziłeś swoje niezależne badania? [ teraz sam siebie muszę zgłosić do moderacji ]Odnośnie sposobów, to odpowiem przewrotnie, acz moim zdaniem spójnie z moją poprzednią wypowiedzią - nigdy nie wiesz, na jaki rodzaj sponiewierania ma w danej chwili ochotę ta płeć przeciwna - przecież my musimy się przeważnie wszystkiego domyślać :lol: .A odnośnie badań, to z moich niezależnie prowadzonych badań wynika raczej coś innego - że płeć przeciwna aktywnie poszukuje komfortu i biernie, od czasu do czasu, dyskomfortu :D . Bardzo ciekawy OT się rozpoczął - czy może należałoby wydzielić osobny wątek, aby nie zaśmiecać tematu głównego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Patrząc po relacjach na Bayangoł to zabrał dziewczynę na spacerek, równie dobrze mógłby ją wyciągnąć do Mongolii. Chociarz moja myślę że nie miałaby oporów pojechać i tam. J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Po tym co zobaczyłem na Syrsan myślę a właściwie to jestem przekonany że Monia to jedyna kobieta jaką znam która pojechałaby z Tobą nawet na antarktyde . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 kolejna wyprawa bayan goł http://www.bayangol.pl/wyprawy.php?id=32&t=Kamczatka_200 9_-_W_pogoni_za_stalogłową_trocią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KokoN Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Czapki z głów Panowie, jestem zachwycony tymi wyprawami. Uwielbiam wyprawy za Bałtyk ale marzy mi się po cichu taka właśnie wyprawa... może ... kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 kolejna wyprawa bayan goł http://www.bayangol.pl/wyprawy.php?id=32&t=Kamczatka_200 9_-_W_pogoni_za_stalogłową_trociąByło fajnie. Choć rzeka była wkółko tak poprzegradzana drzewami że to się w głowie nie mieści. Surowe warunki ale dla ryb wart było. Co do tej dziewczyny zwie się Agata. I nie jednego z was w wędrówkach po górach by powaliła. Ma siłę. Pozdrowienia dla Wszystkich. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Volvo driving - czegóż chcieć więcej :)Super sprawa.Otóż to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Piekna wyprawa - polnocnozachodnia i srodkowa Norwegia. Bylem tam w latach 87-89, czas chyba wrócic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi