superzander Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Moje doświadczenie jest chyba takie, że marka nie ma tu znaczenia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Może właśnie anomalią jest blank prosty a nie krzywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 (edytowane) Może właśnie anomalią jest blank prosty a nie krzywywedług mnie idealnie prosty blank to czysty przypadek, a marka niema znaczenia, widziałem krzywe blanki każdej marki bez wzaględu na cene Edytowane 20 Stycznia 2019 przez Hubertus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Spośród kilku kijków , które zrobiłem, a były tez różne firmy, najprostszy był st.croix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Spośród kilku kijków , które zrobiłem, a były tez różne firmy, najprostszy był st.croixostatnio wszystkie StC to średnio proste są, najlepiej wypadają póki co blanki Point Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 (edytowane) Najgorsze w krzywych blankach (i kompletnych wędkach) jest to, że nawet nie ma jak tego reklamować, bo działają normalnie i o ile odchylenie nie jest jakoś szczególnie istotne, pozostaje jedynie odczuciem estetycznym Nie ma co się przejmować, chociaż czasami człowieka złość bierze, że przypadkowy kijek za 150 zł jest prosty, a za 1500 z pracowni nagle postanowił się odchylić od pionu.......bo i czas potrafi odchylać.....bywa, że sami jesteśmy winni, np. zostawiamy spięte jakimiś gumkami składy na kilka miesięcy, powstają naprężenia i nieszczęście gotowe Edytowane 20 Stycznia 2019 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi