norbertkrakow Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) Pewnie byś wygrał daj szanse innym. Edytowane 20 Lutego 2015 przez Albatros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) Nie byłbym tego taki pewien.Odbitek pierwszych ryb nauczył mnie Darek Lesiewicz który bierze udział w konkursie.Po za tym na jerku jest sporo utalentowanych ludzi.Ja mam za dużo pracy w tym momencie a szkoda bo jest się tu z kim zmierzyć. Najlepszy czas na takie konkursy jest poza sezonem a nie na jego początku. Edytowane 20 Lutego 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Nie byłbym tego taki pewien.Odbitek pierwszych ryb nauczył mnie Darek Lesiewicz który bierze udział w konkursie.Po za tym na jerku jest sporo utalentowanych ludzi.Ja mam za dużo pracy w tym momencie a szkoda bo jest się tu z kim zmierzyć. Najlepszy czas na takie konkursy jest poza sezonem a nie na jego początku.Tomi ja też mam dużo roboty i nawet nie wiem kiedy zacznę. Chyba jak będą dwie niedziele pod rząd. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 ale Ty masz fabrykę a ja udaje że ją mam i zapycham ręcznie jak dzika świnia przez 20 godzin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Fabrykę to ma Salmo ja mam zakładzik. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Może być swimbait czy to musi być jerk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Jerk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Panowie tu chodzi o zabawę po co się tak spinać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Panowie tu chodzi o zabawę po co się tak spinać Niestety zabawę zniszczył Bujo nie dając konkurencji szans (znam jego misterny plan) wygrał konkurs bezapelacyjnie, mogę zdradzić jego sposób ale to nie są tanie rzeczy Panowie, podwójna korbka albo blank o kwadratowym ugieciu , tylko to wchodzi w grę jako zapłata za zdradzenie tego sekretu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Koledzy, przypominam, że został już tylko tydzień na podjęcia wyzwania i wzięcie udziału w konkursie. Aktualnie zapisali się:1 - Rybson2 - Pride3 - Pasta4 - Kuba Standera5 - Bujo6 - adashhh7 - woblery z Bielska8 - kacper5249 - lesiewiczLista nie jest zamknięta, można się dopisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 A co mi tam.Zgłaszam swój udział - a tak żeby Bujowi nie było za łatwo 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Myślałem że chociaż trzecie miejsce zajmę za Bujo i Kubą a tu jeszcze Melanzyk się zgłosił.A tak na serio to fajnie że się zgłosiłeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Hehe, mam już nawet projekt dziwoląga tylko niech mi na niego nie głosują PozdrawiamM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 1 - Rybson 2 - Pride 3 - Pasta 4 - Kuba Standera 5 - Bujo 6 - adashhh 7 - woblery z Bielska 8 - kacper524 9 - lesiewicz 10- Melanzyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 to i ja sie zgłaszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Tylu knadydatów do pierwszego miejsca, że muszę rozwiać wszelkie wątpliwości i zgłosić swoją kandydaturę Ostrzegam że będzie to mój pierwszy w życiu własnoręcznie robiony wobek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 1 - Rybson 2 - Pride 3 - Pasta 4 - Kuba Standera 5 - Bujo 6 - adashhh 7 - woblery z Bielska 8 - kacper524 9 - lesiewicz 10- Melanzyk 11- ferrox 12- MateuszDDZ Kto jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Już tylko jeden dzień został na zgłaszanie się konkursu. Jutro o północy czas się skończy i, jak mawiają ornitolodzy, będzie "po ptakach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 I jak tam chłopaki? ja właśnie porzuciłem mój projekt i naszkicowalem nowy M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Ja zrobiłem już odlew. Poszło mi ponad pół kilo silikonu, zmarnowałem z pięć pierwszych odlewów z żywicy, zanim zrobiłem odpowiednie odpowietrzenia, wyszło razem pięć i w końcu jest na prawdę dobrze. Teraz czekam na ołów, bo jak się wczoraj okazało, w firmie w której zamawiałem drut o mnie zapomnieli. Tak poza tym, to mam już pociętego swimbaita z tego samego odlewu, bo to był mój priorytet, jeśli chodzi o szczupaka.Mogę zdradzić, że mój pajki ma około 20cm i na gotowo powinien ważyć około 60g. Zapomniałem dodać, że jerk został wykonany w całkowicie innej technologii niż dotychczas i z tego co oglądałem, to na forum chyba jeszcze nikt tak nie robił. Było to mocno stresujące, bo nie wiedziałem jak wyjdzie forma, ale na szczęście się udało. Edytowane 12 Marca 2015 przez MateuszDDZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ojej.Ja wczoraj skończyłem szkicować wersję nr - już się pogubiłem. Nastą. Ale ta będzie ostateczna. Reszta wyjdzie (albo i nie) w rzeźbie. Trzymajcie za mnie kciuki.Ja za Was trzymam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Też trzymam za wszystkich kciuki, w końcu muszę mieć ładne jerki w moim szczupakowym pudełeczku A tak na poważnie, to się przykładam, bo Bujo ma ruszyć z agresywną kampanią reklamową i jerk pójdzie do niego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 I jak tam chłopaki? ja właśnie porzuciłem mój projekt i naszkicowalem nowy M Małe sprostowanie. Porzuciłem moją rzeźbę a sporo już jej było i zaczynam od nowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 A mi pierwsza rzeźba wyszła całkiem nieźle i taka zostanie. Męczyłem ją cały weekend i teraz zostanie ustawianie i malowanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ja tez troche sie napracowalem ale lada chwila korpus bedzie gotowy.... pozniej juz z gorki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi