Pride Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Moja szczupaczyna już po pierwszej warstwie lakieru myślę, że w połowie następnego tygodnie będzie ukonczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Nieźle, naprawdę nieźle!Nie mogę doczekać się prezentacji. Chyba porzucę swoje "Barwy szczęścia" i zacznę nieprzerwanie inwigilować ten wątek . O! Zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Kurde ja sie tak zaangazowalem w inny projekt, że szczupaczek zszedł na boczny tor, wyszedł... chyba ładny... ale dalem dupy z obciazeniem, lowić nim nie sposób:( bedzie trzeba sie tym zająć, żeby wstydu nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ej dawać foty! Bujo obiecałes spamowac zdjęciami Chyba zrobię jakieś wideo z wiadomością podprogowa "głosuj na Melka!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ej dawać foty! Bujo obiecałes spamowac zdjęciami Moje źródło mówi o nieoficjalnym, pierwszym szkicu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Mój kaczor już prawie gotowy do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 No ja juz zaczalem rzezbic dzisiaj kolejna nocka i mam w planie podgonic i to sporo! mozecie sie bac bo w koncu mi sie podoba Dla podgrzania atmosfery dodam ze to chyba juz mój 7 rzezbiony pajk wiec jakies pojecie juz jest A jaki mam pomysl na malowanie Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Dawaj fotyJeśli mamy już podgrzewać atmosferę, to mój model był wykonany z...... plasteliny. Miałem tylko jedną próbę odlewania i w związku z użytym materiałem, musiałem zrobić formę jednoczęściową. Zalewałem wszystko na cztery razy, żeby wszystko "odbąblować" cała operacja trwała około godziny i na szczęście się udało Edytowane 14 Marca 2015 przez MateuszDDZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Moja szczupaczyna już gotowa, stoi sobie na kominku i czeka na znak o porze wysyłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 PrideWrzuć fotkę kominka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Haha, nie ma mowy, wysyłam anonimowo, będzie zamęt jak już wygram- "Kto zrobił to cudo?" "Czy to ludzką ręką zostało zrobione?" itd. :D :D Edytowane 14 Marca 2015 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Mówisz o kominku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Mam kominek w kształcie szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Ja dzisiaj pomalowałem i zostało mi zrobienie oczek i lakierowanie całości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Jak tam konkursowe szczupaki? dłubie ktoś jeszcze?Kiedy mamy wysłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Dzisiaj położyłem pierwszą warstwę e-texu na dniach położę drugą i będzie gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ja mam jeszcze kilka rzeczy do zrobienia przy esoxie ale nie mam za bardzo czasu. Może jutro dam radę skończyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 ja na weekend dopiero będę malował, bo do czwartku mam wszystko u siebie pokończyć przed wejściem tynkarzy. Mam nadzieję, że się wyrobię do końca miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 A ja wyciąłem korpusy. Cztery. Jeden by dobrać wielkość obciążenia (w końcu prototyp), drugi, by z obciążeniem pokombinować, bo w pierwszym może trzeba będzie jeszcze inaczej obciążenie rozmieścić. W głowie jest poukładane, co chcę osiągnąć, ciekaw jestem jak skrzecząca rzeczywistość zweryfikuje moje wyobrażenia Trzeci ma być konkursowy, a czwarty dla mnie. Chyba, że coś złego stanie się z trzecim, wtedy będzie czwarty "wyjściem awaryjnym" Jutro woda i testy obciążenia. Jak jutro nie dobiorę balastu, to zacznę przebierać nogami, czy zdążę na czas Co do wysyłki - myślę, że termin 1 kwietnia będzie w sam raz Zgodny z terminarzem, wieloznaczny. Adres do wysyłki każdy zainteresowany otrzyma na priv pod koniec miesiąca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 A jeszcze jedno pytanko... mamy je wysyłać uzbrojone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) najlepiej w karabin Edytowane 25 Marca 2015 przez MateuszDDZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 A ja wyciąłem korpusy. Cztery. Jeden by dobrać wielkość obciążenia (w końcu prototyp), drugi, by z obciążeniem pokombinować, bo w pierwszym może trzeba będzie jeszcze inaczej obciążenie rozmieścić. W głowie jest poukładane, co chcę osiągnąć, ciekaw jestem jak skrzecząca rzeczywistość zweryfikuje moje wyobrażenia Trzeci ma być konkursowy, a czwarty dla mnie. Chyba, że coś złego stanie się z trzecim, wtedy będzie czwarty "wyjściem awaryjnym" Jutro woda i testy obciążenia. Jak jutro nie dobiorę balastu, to zacznę przebierać nogami, czy zdążę na czas Co do wysyłki - myślę, że termin 1 kwietnia będzie w sam raz Zgodny z terminarzem, wieloznaczny. Adres do wysyłki każdy zainteresowany otrzyma na priv pod koniec miesiąca. Janusz, a gdzie piąty ? Dla mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 A jeszcze jedno pytanko... mamy je wysyłać uzbrojone??Nie wiem. Chyba zgodnie z własną wolą. Nic nie narzucam Janusz, a gdzie piąty ? Dla mnie Piąty będzie. Jak wygram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Januszu do 1-go mają być na miejscu czy 1-go możemy wysłac? Kuźwa ja jestem w czarnej dup..e dziś skończę czyszczenie, jutro rano forma pierwsza połówka, w pt rano druga połówka. Czyli w niedzielę rano pierwsze odlewy, kombinacja z obciażeniami, i w końcu malowanie. Później potrzebuje 1,5 dnia na epoxy, kuźwa cieżko będzie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Januszu do 1-go mają być na miejscu czy 1-go możemy wysłac? Kuźwa ja jestem w czarnej dup..e dziś skończę czyszczenie, jutro rano forma pierwsza połówka, w pt rano druga połówka. Czyli w niedzielę rano pierwsze odlewy, kombinacja z obciażeniami, i w końcu malowanie. Później potrzebuje 1,5 dnia na epoxy, kuźwa cieżko będzie !! Dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi