woblery z Bielska Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Pierwszego wysyłamy. Kiedy dojdą, zależy od Poczty. Oj, podejrzewam, że po otwarciu kopert niezłe "zapachy" będą Wszyscy na ostatnią chwile! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Mój do pierwszego będzie zwietrzały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 A ja padne z ciekawości co tam porobiliście? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Z przykrością muszę stwierdzić, że na 95% nie dam rady skończyć szczupaka na czas. Żona mi się ciężko rozchorowała i muszę opiekować się nią i małym terrorystą zamiast kończyć szczupoka. Spadam spać bo właśnie położyłem młodego i czort wie ile pośpi a to może być jedyne spanie dziś. Jak mi nie załatwią zastępstwa to będę zmuszony jeszcze do pracy lecieć na nockę, a już po nocce jestem. Masakra jakaś..... PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 To jest konkurs organizowany przez Janusza, ale ja nie widziałbym problemu, aby wyjątkowo przedłużyć czas na wysyłkę przynęty. Trzeba by było zagadać z Andrzejem kiedy będzie focił i wydaje mi się że jak paczki dojdą na piątek/poniedziałek to i tak będzie dobrze, więc myślę, że dzień dwa poślizgu tutaj nie zaszkodziłby.Także Janusz jak coś to ja jestem za lekkim naciągnięciem terminu, oczywiście jeśli pozostałym będzie to odpowiadać i najważniejsze oczywiście jest zdanie Andrzeja, bo on tu gra decydującą rolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Cóż, to jest koleżeński konkurs. Jeśli nie usłyszę sprzeciwu (do 31 marca), to oczywiście Maćku masz kilka dni dodatkowych. W Twoim wypadku, z powodów losowych - do wtorku 7 kwietnia. Sam od pięciu dni zmagam się z podagrą, więc jerk jest słabo przetestowany. Przykro mi. Ale będzie w terminie.Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ja też mam problemy z wyważaniem już byłem dwa razy i nie jestem zadowolony, nie wiem czy jutro dam radę iść nad wodę, bo mam nieprzewidzianą robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Dobry pomysł, ja również jestem za przedłużeniem terminu o powiedzmy tydzień czy półtora w końcu najważniejsi są uczestnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 (edytowane) Ja też jestem za kilkoma dodatkowymi dniami . Proszę o ustalenie końcowej/ ostatecznej daty Edytowane 31 Marca 2015 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Pochwale się kawałkiem tego co udało mi się przygotować, jestem zadowolony z efektu, tutaj jeszcze bez oczek: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jaką ma pracę? X? Y? Ę? Ma myki? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Pracę ma od A do Z, generalnie najlepiej prezentuje się przy czajeniu się w kupie zielska lub pod zatopionym konarem, jak większość szczupaków Sprawdzi się też przy metodzie gruntowej z bompkoł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jaką ma pracę? X? Y? Ę? Ma myki? Myki muszooo byyyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Pierwsze przynęty docierają, zapowiada się naprawdę wysoki poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Pierwsze przynęty docierają, zapowiada się naprawdę wysoki poziom Na taki poziom wszyscy liczyli, zresztą na J.pl nie mogło być inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Pierwsze przynęty docierają, zapowiada się naprawdę wysoki poziom Ciekwosc juz nie daje spokoju Kiedy orientacyjnie jakies pierwsze przecieki ze zdjeciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zdjęcia będą w chwili jak Andrzej je dostarczy i zacznie się głosowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Szybciej!!! :D Ja już tutaj od wczoraj z bólem dupy czekam na te prace. Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Szybciej!!! :D Ja już tutaj od wczoraj z bulem dupy czekam na te prace. Nie Wiem z czego Ci ta dupa boli i w sumie mnie to nie interesuje ale.... BÓLEM ???????????? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 dawać foty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Foty da Andrzej. Cierpliwości. Realnie (musi mieć czas na zrobienie zdjęć i ich obróbkę) zaczekajcie do końca kwietnia. Co wcześniej, to bonus. Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zacna lista uczestników konkursu, więc należy się spodziewać niekiepskich szczupaczków PS. To dobry pomysł, aby zaprezentowano do głosowania zdjęcia z numerami, bez podawania kto którego zrobił. Będzie ciekawiej i obiektywniej.Powodzenia wszystkim, panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Widzisz Ubik a Pasta juz wszystko zepsuł pokazując swojego szczupaka! Też jestem ciekaw tych zdjęć Powodzenia Panowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Mi wydaje się, że nie ma sensu nic ukrywać, bo i tak jak ktoś będzie się chciał dowiedzieć, który jerk jest danego właściciela, to zawsze może go zapytać o to przez priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi