Skocz do zawartości

Jerkbaitowy Konkurs na imitację.

Rekomendowane odpowiedzi

Następnym razem ja chcę być pośrednikiem, bo chciałbym pierwszy zobaczyć te wszystkie cacka. Jednak Milupa wiedział jak się ustawić ;)

Ja zostałem wyznaczony przez organizatora :P

Jeśli poczta nie nawali to paczka w miarę szybko dotrze dziś wysyłam, a reszta w rękach Andrzeja

Edit: Wysłane

Witam Wszystkich

Szczupaczki dotarły, mam je przed sobą - przybyły odpowiednio zabezpieczone i opisane. Nie ukrywam, że ciekawość wzięła górę i każdy z osobna obczaiłem macając. ;) Co do terminu wykonania fotek, zgodnie z rozkładem, koniec miesiąca. Jest nad czym główkować. Z marszu nie ugryzę, proza życia, zaległe tematy. W chwili gdy praca będzie ukończona poinformuję "kierownika" stawu - @woblery z Bielska - Janusz. Karawana idzie dalej... :D

Pozdrawiam / Andrzej 

• Like 3

Z początkowej listy odpadli koledzy: Bujo, ferrox i Kuba Standera.

Liczę, że swe prace dokończą i ukażą je nam w rozsądnym czasie :)

Za to pojawił się jeden dodatkowy, nadprogramowy jerk. Zacnie przez skromną białogłowę pomalowany. Artystkę, dodam. Został do konkursu głównego dopuszczony i w przypadku zwycięstwa wszystkich nas pogodzi :D Przyznam, że na pierwszy rzut oka wiedziałem, który to damską ręką jest zmalowany i w trwodze czekam na werdykt szanownego gremium oddającego swe głosy, gdyż jerk jest niepospolitej urody i naprawdę ma szanse wygrać. 

• Like 1

Z początkowej listy odpadli koledzy: Bujo, ferrox i Kuba Standera.

Liczę, że swe prace dokończą i ukażą je nam w rozsądnym czasie :)

Za to pojawił się jeden dodatkowy, nadprogramowy jerk. Zacnie przez skromną białogłowę pomalowany. Artystkę, dodam. Został do konkursu głównego dopuszczony i w przypadku zwycięstwa wszystkich nas pogodzi :D Przyznam, że na pierwszy rzut oka wiedziałem, który to damską ręką jest zmalowany i w trwodze czekam na werdykt szanownego gremium oddającego swe głosy, gdyż jerk jest niepospolitej urody i naprawdę ma szanse wygrać. 

Janusz a TY gdzieś już je zdążył oglądać ?? :D

Otrzymałem na priv zdjęcie z pytaniem o możliwość udziału w konkursie. 

Lista zamknięta, lecz dla kobiety poszedłem na ustępstwo. Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał mi tego za złe, a jeśli zwycięży niewiasta, prawdziwi mężczyźni wezmą to "na klatę". 

;)

• 2 tygodnie później...

Fotki wysłałem, jest tylko jeden problem. Praca była przygotowana tak by móc ją oglądać z odpowiednią rozdzielczością, minimum podstawa 1772 px. Mod prosił o fotki o podstawie 800 px, tak też wysłałem. Nie powiem by przysłużyło się to zdjęciom. Duże foty będą dostępne na mojej stronie i Facebook-u linki podam w odpowiednim momencie.

Pozdrawiam / Andrzej

• Like 1