milupa Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Następnym razem ja chcę być pośrednikiem, bo chciałbym pierwszy zobaczyć te wszystkie cacka. Jednak Milupa wiedział jak się ustawić Ja zostałem wyznaczony przez organizatora Jeśli poczta nie nawali to paczka w miarę szybko dotrze dziś wysyłam, a reszta w rękach Andrzeja Edit: Wysłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 To teraz trzeba odliczac czas do zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 To teraz trzeba odliczac czas do zdjec Na pewno warto zaczekać, takie przynęty zasługują na specjalną oprawę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Dopłynął dziś 6 szczupaczek Czekam na ostatnie 3, bo 3 kolegów się wycofało A mozna wiedziec kto sie wycofal, jesli to nie tajemnica? Liczylem na to, ze zobacze tego szczupala by Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 A mozna wiedziec kto sie wycofal, jesli to nie tajemnica? Liczylem na to, ze zobacze tego szczupala by Bujo To niestety nie zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 No to lipa... Moze kiedys w swoim watku zaprezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Witam Wszystkich Szczupaczki dotarły, mam je przed sobą - przybyły odpowiednio zabezpieczone i opisane. Nie ukrywam, że ciekawość wzięła górę i każdy z osobna obczaiłem macając. Co do terminu wykonania fotek, zgodnie z rozkładem, koniec miesiąca. Jest nad czym główkować. Z marszu nie ugryzę, proza życia, zaległe tematy. W chwili gdy praca będzie ukończona poinformuję "kierownika" stawu - @woblery z Bielska - Janusz. Karawana idzie dalej... Pozdrawiam / Andrzej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Koniec miesiaca to nie tak zle, jeszcze tylko max dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Z początkowej listy odpadli koledzy: Bujo, ferrox i Kuba Standera.Liczę, że swe prace dokończą i ukażą je nam w rozsądnym czasie Za to pojawił się jeden dodatkowy, nadprogramowy jerk. Zacnie przez skromną białogłowę pomalowany. Artystkę, dodam. Został do konkursu głównego dopuszczony i w przypadku zwycięstwa wszystkich nas pogodzi Przyznam, że na pierwszy rzut oka wiedziałem, który to damską ręką jest zmalowany i w trwodze czekam na werdykt szanownego gremium oddającego swe głosy, gdyż jerk jest niepospolitej urody i naprawdę ma szanse wygrać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Z początkowej listy odpadli koledzy: Bujo, ferrox i Kuba Standera.Liczę, że swe prace dokończą i ukażą je nam w rozsądnym czasie Za to pojawił się jeden dodatkowy, nadprogramowy jerk. Zacnie przez skromną białogłowę pomalowany. Artystkę, dodam. Został do konkursu głównego dopuszczony i w przypadku zwycięstwa wszystkich nas pogodzi Przyznam, że na pierwszy rzut oka wiedziałem, który to damską ręką jest zmalowany i w trwodze czekam na werdykt szanownego gremium oddającego swe głosy, gdyż jerk jest niepospolitej urody i naprawdę ma szanse wygrać. Janusz a TY gdzieś już je zdążył oglądać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Otrzymałem na priv zdjęcie z pytaniem o możliwość udziału w konkursie. Lista zamknięta, lecz dla kobiety poszedłem na ustępstwo. Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał mi tego za złe, a jeśli zwycięży niewiasta, prawdziwi mężczyźni wezmą to "na klatę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ja myślę że zdjęcie niewiasty powinno się tu ukazać celem wyjaśnienia sprawy.... hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ale że niby mamy kobietę na forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Nawet kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Kurde...a ja myślałem że jesteśmy hermetycznym samczym zakątkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Jakies przecieki z pola walki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 No ja też się doczekać nie mogę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Fotki będą dzisiaj gotowe. Potrzebuję jedynie większą przyznaną pojemność na wstawiane foty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Andrzej załatwimy to, odezwę się po południu z info jak to rozwiązać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 To gotowe fotki ? miało być dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Ja jestem gotów, reszta po stronie moda... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Jak tylko zostaną przesłane, wstawimy na serwer i będzie głosowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 no to do 1 maja będą wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 no to do 1 maja będą wyniki Cytując Krzysia z Kubusia Puchatka: "Kubusiu ucz się cierpliwości" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Fotki wysłałem, jest tylko jeden problem. Praca była przygotowana tak by móc ją oglądać z odpowiednią rozdzielczością, minimum podstawa 1772 px. Mod prosił o fotki o podstawie 800 px, tak też wysłałem. Nie powiem by przysłużyło się to zdjęciom. Duże foty będą dostępne na mojej stronie i Facebook-u linki podam w odpowiednim momencie. Pozdrawiam / Andrzej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi