milupa Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Taki format obsługuje nasza strona ale dobry pomysł z odnośnikiem, jeszcze to ustalimy Jutro rano zdjęcia będą czekały na głosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Chyba nie zasnę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zaśniesz już za chwileczkę, już za momencik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Paiki wypas! Przed chwilą obejrzałem Cholera, że można tylko jednego wybrać...Gratuluję wykonawcom, świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Andrzeju - super zdjęcia!Piękne przynęty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Zdjęcia są świetne, za co należą się wielkie podziękowania dla Andrzeja. Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez lesiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 No super fotki!! ;-) od razu można poznać niektóre szczupaki, charakterystyczny styl twórców :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Ja rozpoznaje tylko dwa dzieła, nie licząc swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Ja tylko jedno, rodem z Irlandii. Specyficzny styl Jestem pod dużym wrażeniem Waszych prac. Wspaniałości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Cóż mam powiedzieć, żeby się nie powtórzyć? WOW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 No Janusza i Mela to się rozpoznaje z daleka i a reszte to tak trzeba troche się wpatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Widziałem szczupce i powiem szczerze - wyrównany poziom. Ciężko wyłonić będzie faworyta... Niezła robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Dokładam się do podziękowań za zdjęcia aż miło widzieć takie prace w super oprawie a zwłaszcza swoją - pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Uff, zakończone Wielki ukłon dla wszystkich, którzy zechcieli wziąć udział w zabawie i przysłali swe prace na konkurs. Szczere gratulacje za poziom wykonania, kolejny raz przekonuję się, że polska szkoła lurebuildingu ma się czym pochwalić. Mam już pomysł na kolejną odsłonę, jednak wpierw chcę przypomnieć o trwającym wciąż konkursie na przynętę na 10-cio lecie Jerkbait.pl http://jerkbait.pl/topic/52116-konkurs-na-przyn%C4%99t%C4%99-z-okazji-10-lecia-jerkbaitpl/ Czasu pozostało niewiele, raptem 10 dni i jeśli masz ochotę wziąć udział w zabawie - nie zwlekaj! Kolejna okazja do wspólnej zabawy zapewne jesienią. Dziś pragnę jeszcze raz podziękować wszystkim Twórcom za udział, zwycięzcy szczerze pogratulować.Osobne podziękowania należą się Andrzejowi za profesjonalne zdjęcia, a wszystkim głosującym za trafne wytypowanie mistrzowskiego jerka. Edyt:Konkurs nie byłby możliwy bez wsparcia ze strony @milupy. Piotrze, serdeczne podziękowania!!! Edytowane 10 Maja 2015 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Janusz ja dziękują tobie za pomysł i przygotowanie, był to pierwszy konkurs na jerkbait.pl i pokazał jak duży potencjał mają nasi Twórcy Dzięki też za przypomnienie mojego konkursu z okazji 10-lecia, nie cieszy się on aż takim wzięciem jak twój ale liczę że ostatnie dni przyniosą zgłoszenia, bo jak na razie mam przysłanego jednego kandydata do wygranej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Janusz ja dziękują tobie za pomysł i przygotowanie, był to pierwszy konkurs na jerkbait.pl i pokazał jak duży potencjał mają nasi Twórcy Dzięki też za przypomnienie mojego konkursu z okazji 10-lecia, nie cieszy się on aż takim wzięciem jak twój ale liczę że ostatnie dni przyniosą zgłoszenia, bo jak na razie mam przysłanego jednego kandydata do wygranej To już można wysyłać? jak tak to we wtorek lecę na pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 ....I żeby nie było niedomówień. Jako drugą imitację rezerwuję 5 cm ciernika. Jaki to pomysł Januszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Jaki to pomysł Januszu? Nie ma co przesadzać. Zbyt wiele w krótkim czasie spowoduje przesyt. Myślę, że odpowiedź na Twoje pytanie przyjdzie jesienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Do jesieni to zbyt dlugo, zeby czekac na taki fajny konkurs Moze jakis letni konkursik typu smuzak na klenio/jazie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 To już można wysyłać? jak tak to we wtorek lecę na pocztę Czekam cały czas, im szybciej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi