Hcv Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Mieszkam w Białymstoku od urodzenia, zaraz będzie 16 lat. O tej poczcie dowiaduje się dopiero teraz w dodatku na forum internetowym, a do tej placówki mam 30-40min drogi z buta. ???????? Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Lublin ma Lubelski szczupak dopłynął 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 A mój? Kuźwa do US szybciej mi dochodziły... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Melek u nas poczta po świętach jeszcze się nie otrząsnęła, co gorsza firmy kurierskie też, jedna przesyłka kurierem idzie do mnie już od 03.04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Jestem bardzo ciekaw waszych szczupaczków. Być może coś podpatrzę, dlatego też poczekam z wykończeniem mojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Irlandzkie rybki przypłynęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 To mamy komplet:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Jeszcze nie, jedna paczka utknęła gdzieś w firmie kurierskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 dajcie namiar na nich ruszymy temat maj już blisko a szczupaki pochowane u Piotrka w kopertach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Moja paczka jeszcze nie doszła, jak już mówiłem dałem ją do wysłania sąsiadowi kurierem bez numeru telefonu, bo nie było podanego. Niestety jak isę wczoraj okazało, pracownica źle wpisała adres i zamiast 13 była 3. Wczoraj została wysłana nota do siódemki o zmianę adresu doręczenia. Na ich stronie jak na razie cicho i nie wiem co z paczką. Dla zainteresowanych mogę podać numer listu przewozowego. Paczka została wysłana 3.04.2015, więc mamy już tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Masz priv, dzwoniłem do siódemki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Doleciało wszystko? Milupa uważaj zeby te szczupaki nie zaczely Ci sie trzeć w mieszkaniu bo będzie bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jeszcze jeden którego to nasza kochana "siódemka" męczy podróżą Co do tarła to wczoraj wziąłem je na łono natury żeby się przewietrzyły i strzeliłem parę fotek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 o masz pewnie porzucałeś nimi kłusolu co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Co ty nie odważyłbym się, jeszcze któregoś bym urwał to bym miał twórcę na karku Kulturalnie niedziela na działce z dala od wody, a zdjęcia na trawie ( na, a nie po ) były robione 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Czekałem na jednego pajka z Dzierżoniowa, a przypłynęły dwa Jutro wysyłam Andrzejowi paczkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Kiedy oficjalna prezentacja?, muszę sobie wolne z pracy załatwić,bo nie będę w stanie nic robić jak te cuda zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Kiedy oficjalna prezentacja?, (...)Wkrótce.Niedługo.Niebawem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Czekałem na jednego pajka z Dzierżoniowa, a przypłynęły dwa Jutro wysyłam Andrzejowi paczkę. Odbył tarlo w drodze aż strach pomyśleć ile szt dotrze do Andrzeja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Byleby się nie pogryzły w tej kopercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zastosuje prewencyjne środki bezpieczeństwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Do maja chyba już będą fotki? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Do maja? Kuzwa do końca tygodnia! Jak nie to zbiorowy wjazd na chatę zrobimy Andrzejowi zwali się pińcet chłopa i będzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Następnym razem ja chcę być pośrednikiem, bo chciałbym pierwszy zobaczyć te wszystkie cacka. Jednak Milupa wiedział jak się ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi