Skocz do zawartości

Jerkbaitowy Konkurs na imitację.

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Uff, zakończone :)

Wielki ukłon dla wszystkich, którzy zechcieli wziąć udział w zabawie i przysłali swe prace na konkurs. Szczere gratulacje za poziom wykonania, kolejny raz przekonuję się, że polska szkoła lurebuildingu ma się czym pochwalić. Mam już pomysł na kolejną odsłonę, jednak wpierw chcę przypomnieć o trwającym wciąż konkursie na przynętę na 10-cio lecie Jerkbait.pl

http://jerkbait.pl/topic/52116-konkurs-na-przyn%C4%99t%C4%99-z-okazji-10-lecia-jerkbaitpl/

Czasu pozostało niewiele, raptem 10 dni i jeśli masz ochotę wziąć udział w zabawie - nie zwlekaj! :D Kolejna okazja do wspólnej zabawy zapewne jesienią. Dziś pragnę jeszcze raz podziękować wszystkim Twórcom za udział, zwycięzcy szczerze pogratulować.

Osobne podziękowania należą się Andrzejowi za profesjonalne zdjęcia, a wszystkim głosującym za trafne wytypowanie mistrzowskiego jerka.

:clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:

Edyt:
Konkurs nie byłby możliwy bez wsparcia ze strony @milupy. Piotrze, serdeczne podziękowania!!!

Edytowane przez woblery z Bielska
  • Like 1

Janusz ja dziękują tobie za pomysł i przygotowanie, był to pierwszy konkurs na jerkbait.pl i pokazał jak duży potencjał mają nasi Twórcy :)

Dzięki też za przypomnienie mojego konkursu z okazji 10-lecia, nie cieszy się on aż takim wzięciem jak twój ale liczę że ostatnie dni przyniosą zgłoszenia, bo jak na razie mam przysłanego jednego kandydata do wygranej ;)

Janusz ja dziękują tobie za pomysł i przygotowanie, był to pierwszy konkurs na jerkbait.pl i pokazał jak duży potencjał mają nasi Twórcy :)

Dzięki też za przypomnienie mojego konkursu z okazji 10-lecia, nie cieszy się on aż takim wzięciem jak twój ale liczę że ostatnie dni przyniosą zgłoszenia, bo jak na razie mam przysłanego jednego kandydata do wygranej ;)

To już można wysyłać? ;) jak tak to we wtorek lecę na pocztę :D