Pride Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Co do wartości użytkowej to zawsze możnaby nagrać filmik, ale z tym to już więcej zabawy i część na pewno z tego powodu by zrezygnowała jestem, więc za tym żeby ocenie podlegał tylko wygląd przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Jak dla mnie 10cm będzie ok. Życzę wszystkim uczestnikom miłej zabawy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Wygląd do oceny, nie praca, 10 cm. Januszu, dzięki za, jakby nie było, ogarnięcie tematu konkursu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Wygląd do oceny i też uważam ze 10cm jest ok.Dobrze, że żona tego nie przeczyta, bo by mnie śmiechem zabiła 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Hej, Czy potrzebujecie jakiegoś wsparcia ode mnie by stworzyć taki konkurs? Jakoś go nagłośnić? Pozdrawiam Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Tak Remku. Poprosimy o kilkuminutowe reklamy w każdej stacji telewizyjnej najlepiej w godzinach najlepszej oglądalności 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Remku, dzięki Myślę, że do końca marca możesz ten temat podpiąć. Z nagłośnieniem powinniśmy dać sobie radę. Jak już będzie zaakceptowana wielkość jerka konkursowego, wszyscy (a przynajmniej wielu z nas) wspomną w swoim wątku o konkursie. "Poczta pantoflowa" powinna zadziałać wystarczająco skutecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Ja głosuję za nieco większą przynętą czyli 15 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Ja bym się skłaniał ku 15 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Pozostaje jeszcze sprawa materiału z jakiego powinien być wykonany wobler? a może dopuszczamy wszystko? tylko wtedy jak wjadą real fishe to może być krucho z resztą Z drugiej strony głupio faworyzować tylko jedną metodę wykonywania przynęt, część może poczuć się poszkodowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Głosy - stan na 13.12:10 cm - 615 cm - 4 Materiał dowolny. Nie chcę w żaden sposób ograniczać Waszej wyobraźni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) A nie lepiej zrobić konkurs tak poprostu na przynętę szczupakowa. Nie ważne z czego i jaka. Ważne aby ująć za serca głosujących.Ale jak bym mi już wybierać wole 10 cm. Taki standard na moje wody. Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Tomku teraz jerk, a później Mamy czas i dużo twórców Wysyłane z mojego GT-S6802 za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 O nagrodę zapomniałem zapytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 10cm szczupaczek bedzie ciekawym wyzwaniem oceniane bedzie podobieństwo do prawdziwej rybki czy ogolne wrazenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 O nagrodę zapomniałem zapytać...Wygrany zabiera reszte przynęt konkursowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 10cm szczupaczek bedzie ciekawym wyzwaniem oceniane bedzie podobieństwo do prawdziwej rybki czy ogolne wrazenie?O to samo miałem zapytać.Jestem za 10cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Oceniać będzie społeczność jerkbait.plJakimi kryteriami będzie się posługiwać w swojej ocenie? A kto to wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 To ja bym proponował aby wszystkie dzieła zostały przesłane do jednego ze speców od fotografii, żeby wszystkie były fotografowane tym samym sprzętem, w tych samych warunkach, etc... po prostu żeby były porównywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Z tym zabraniem reszty przynęt konkursowych niegłupi pomysł. Jestem zdania że kategorycznie odpada oklejanie woblerów rybią skórą.Dwa, myślę czy nie lepiej pozostać przy drewnie, żeby każdy miał równe szanse, bo każdy od drewna chyba zaczynał. I żeby nie było niedomówień. Jako drugą imitację rezerwuję 5 cm ciernika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 To ja bym proponował aby wszystkie dzieła zostały przesłane do jednego ze speców od fotografii, żeby wszystkie były fotografowane tym samym sprzętem, w tych samych warunkach, etc... po prostu żeby były porównywalne. Po negocjuję z jerkbaitowymi fotografami. A nuż któryś się zgodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 To ja bym proponował aby wszystkie dzieła zostały przesłane do jednego ze speców od fotografii, żeby wszystkie były fotografowane tym samym sprzętem, w tych samych warunkach, etc... po prostu żeby były porównywalne. To jest bardzo dobry pomysł, da się to załatwić Z tym zabraniem reszty przynęt konkursowych niegłupi pomysł. Jestem zdania że kategorycznie odpada oklejanie woblerów rybią skórą.Dwa, myślę czy nie lepiej pozostać przy drewnie, żeby każdy miał równe szanse, bo każdy od drewna chyba zaczynał. I żeby nie było niedomówień. Jako drugą imitację rezerwuję 5 cm ciernika. Skóra zgodnie z polityką jerkbait.pl odpada Po negocjuję z jerkbaitowymi fotografami. A nuż któryś się zgodzi Janusz ustalimy to później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Do godziny 18,50 stan głosów za wielkością jerka wynosił 10-4 na korzyść 10 cm. Myślę, że to już niewiele się zmieni. Pewnym kompromisem może być 10 cm body + ewentualny ogon. Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 A ja myślę że lepiej ustanowić przedział chociażby 10-15cm. Druga sprawa to czy to ma być replika czy przynęta ,ma tylko wyglądać czy wyglądać i pracować. Jeśli ma tylko wyglądać to znaczy że ma to być replika.Ja wyznaczył bym jakieśwkieś warunki np.1-Musi to być przynęta użytkowa.2-Imitacja szczupaka.3-Wielkość 10-15cm.4-Jerk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi