Skocz do zawartości

Jerkbaitowy Konkurs na imitację.

Rekomendowane odpowiedzi

Remku, dzięki :)

Myślę, że do końca marca możesz ten temat podpiąć. Z nagłośnieniem powinniśmy dać sobie radę. Jak już będzie zaakceptowana wielkość jerka konkursowego, wszyscy (a przynajmniej wielu z nas) wspomną w swoim wątku o konkursie. "Poczta pantoflowa" powinna zadziałać wystarczająco skutecznie ;)

• Like 1

A nie lepiej zrobić konkurs tak poprostu na przynętę szczupakowa. Nie ważne z czego i jaka. Ważne aby ująć za serca głosujących.

Ale jak bym mi już wybierać wole 10 cm. Taki standard na moje wody.

Edytowane przez Tomasz eS

Z tym zabraniem reszty przynęt konkursowych niegłupi pomysł. :)
Jestem zdania że kategorycznie odpada oklejanie woblerów rybią skórą.
Dwa, myślę czy nie lepiej pozostać przy drewnie, żeby każdy miał równe szanse, bo każdy od drewna chyba zaczynał. :)

I żeby nie było niedomówień. Jako drugą imitację rezerwuję 5 cm ciernika. :ph34r:

To ja bym proponował aby wszystkie dzieła zostały przesłane do jednego ze speców od fotografii, żeby wszystkie były fotografowane  tym samym sprzętem, w tych samych warunkach, etc... po prostu żeby były porównywalne. :)

Po negocjuję z jerkbaitowymi fotografami. A nuż któryś się zgodzi ;)

To ja bym proponował aby wszystkie dzieła zostały przesłane do jednego ze speców od fotografii, żeby wszystkie były fotografowane  tym samym sprzętem, w tych samych warunkach, etc... po prostu żeby były porównywalne. :)

To jest bardzo dobry pomysł, da się to załatwić

Z tym zabraniem reszty przynęt konkursowych niegłupi pomysł. :)

Jestem zdania że kategorycznie odpada oklejanie woblerów rybią skórą.

Dwa, myślę czy nie lepiej pozostać przy drewnie, żeby każdy miał równe szanse, bo każdy od drewna chyba zaczynał. :)

I żeby nie było niedomówień. Jako drugą imitację rezerwuję 5 cm ciernika. :ph34r:

Skóra zgodnie z polityką jerkbait.pl odpada

Po negocjuję z jerkbaitowymi fotografami. A nuż któryś się zgodzi ;)

Janusz ustalimy to później ;)

A ja myślę że lepiej ustanowić przedział chociażby 10-15cm. Druga sprawa to czy to ma być replika czy przynęta ,ma tylko wyglądać czy wyglądać i pracować. Jeśli ma tylko wyglądać to znaczy że ma to być replika.

Ja wyznaczył bym jakieś

wkieś warunki np.

1-Musi to być przynęta użytkowa.

2-Imitacja szczupaka.

3-Wielkość 10-15cm.

4-Jerk

• Like 1