Skocz do zawartości

Jerkbaitowy Konkurs na imitację.

Rekomendowane odpowiedzi

Z przykrością muszę stwierdzić, że na 95% nie dam rady skończyć szczupaka na czas. Żona mi się ciężko rozchorowała i muszę opiekować się nią i małym terrorystą zamiast kończyć szczupoka. Spadam spać bo właśnie położyłem młodego i czort wie ile pośpi a to może być jedyne spanie dziś. Jak mi nie załatwią zastępstwa to będę zmuszony jeszcze do pracy lecieć na nockę, a już po nocce jestem. Masakra jakaś.....

Pozdr

M

To jest konkurs organizowany przez Janusza, ale ja nie widziałbym problemu, aby wyjątkowo przedłużyć czas na wysyłkę przynęty. Trzeba by było zagadać z Andrzejem kiedy będzie focił i wydaje mi się że jak paczki dojdą na piątek/poniedziałek to i tak będzie dobrze, więc myślę, że dzień dwa poślizgu tutaj nie zaszkodziłby.

Także Janusz jak coś to ja jestem za lekkim naciągnięciem terminu, oczywiście jeśli pozostałym będzie to odpowiadać i najważniejsze oczywiście jest zdanie Andrzeja, bo on tu gra decydującą rolę.

Cóż, to jest koleżeński konkurs. Jeśli nie usłyszę sprzeciwu (do 31 marca), to oczywiście Maćku masz kilka dni dodatkowych. W Twoim wypadku, z powodów losowych - do wtorku 7 kwietnia.

Sam od pięciu dni zmagam się z podagrą, więc jerk jest słabo przetestowany. Przykro mi. Ale będzie w terminie.

Chyba :ph34r:  :D

Zacna lista uczestników konkursu, więc należy się spodziewać niekiepskich szczupaczków :)

PS. To dobry pomysł, aby zaprezentowano do głosowania zdjęcia z numerami, bez podawania kto którego zrobił. Będzie ciekawiej i obiektywniej.

Powodzenia wszystkim, panowie!