milupa Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Mi wydaje się, że nie ma sensu nic ukrywać, bo i tak jak ktoś będzie się chciał dowiedzieć, który jerk jest danego właściciela, to zawsze może go zapytać o to przez priv.Tylko po co pytać Powiem Wam sam mam niezłą zabawę jak rozpakowuję przesyłki, a dane nadawcy nic mi nie mówią Żal będzie wysłać Andrzejowi te szczupale ale taki już los pośrednika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Chociaż by mieli mnie przypalać żywym ogniem to nie powiem który jest mój.Jak ma być zabawa to niech będzie.Milupa fajnie masz, możesz sobie pomacać pooglądać i porównać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 To prawda, koledzy. Po co wypytywać który jest kogo... Zabawa będzie fajna przy głosowaniu w ciemno, wedle własnego osądu. Podoba mi się podejście Dariusza.Inna sprawa, że przecież każdy twórca robi w charakterystycznym dla siebie stylu. Dobrze by się stało, gdyby np. Melanzyk zrobił w stylu Janusza, Pride w stylu Melanzyka, Kacper w stylu Pasty itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 A ja jestem ciekaw, czy rozpoznacie, który to mój 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Hehe później do wygranego wobka przyzna się pięć osób ja nawet nie mam żadnego zdjecia tego swojego na potwierdzenie... poza tym ktore jest pare postów wyżej ale ono liczyło sie tylko 1ego kwietnia:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 A ja jestem ciekaw, czy rozpoznacie, który to mój E tam, na pewno nikt nie rozpozna Hehe później do wygranego wobka przyzna się pięć osób ja nawet nie mam żadnego zdjecia tego swojego na potwierdzenie... poza tym ktore jest pare postów wyżej ale ono liczyło sie tylko 1ego kwietnia:) Jeśli zrobiłeś identycznego to nie będzie wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ja też nie mam żadnego potwierdzenia, że mój to mój jak @milupa zapomniał, z której koperty wyciągnął to już po ptokach :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ja swojego robiłem z zamkniętymi oczami ,żebym mógł głosować obiektywnie.???? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Milupa ciesz sie źe to nie maj, bo pewnie cieżko byłoby sie oprzeć, żeby wszystkich nie zwodować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ja też nie mam żadnego potwierdzenia, że mój to mój jak @milupa zapomniał, z której koperty wyciągnął to już po ptokach :D Nie ma mocnych każdy jest w swojej kopercie ( na razie jest u mnie 5 ), do tego sobie zrobiłem dokumentacje który od kogo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Dopłynął dziś 6 szczupaczek Czekam na ostatnie 3, bo 3 kolegów się wycofało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 mój doszedł? Wysyłałem kurierem, a nie było numeru telefonu, stąd moje zmartwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Od jakiegoś Mateusza mam, strzelam że to twój bo w żadnej kopercie nie było nicku nadawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Melo odsprzedasz parę sztuk ? i tak na cudze nie łowisz, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Wczoraj na poczcie pani w okienku powiedziała mi że będzie u Ciebie jutro .Wysyłałem po 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Wczoraj na poczcie pani w okienku powiedziała mi że będzie u Ciebie jutro .Wysyłałem po 22 Dam znać jak dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Wczoraj na poczcie pani w okienku powiedziała mi że będzie u Ciebie jutro .Wysyłałem po 22To do tej godziny poczta jest czynna ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Są całodobowe. Wysłane z mojego GT-I9515 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 To do tej godziny poczta jest czynna ? Poczty główne w dużych miastach są czynne 24h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Lublin ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 O proszę , dzięki panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Melo odsprzedasz parę sztuk ? i tak na cudze nie łowisz, nie? Lowie dziś tłuklem z godzinę na Pride'owego oczojeba Nie sadze żebym wygrał. Widziałem inne przynęty milupek mój juz jest? rowniez nie podpisałem się na paczce :/ PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Lowie dziś tłuklem z godzinę na Pride'owego oczojeba Nie sadze żebym wygrał. Widziałem inne przynęty milupek mój juz jest? rowniez nie podpisałem się na paczce :/ PozdrawiamMO kurde, Melek łowi na mojego wobasa Pracuje jako tako? u mnie śmigał przyzwoicie, ale każna woda inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Lowie dziś tłuklem z godzinę na Pride'owego oczojeba Nie sadze żebym wygrał. Widziałem inne przynęty milupek mój juz jest? rowniez nie podpisałem się na paczce :/PozdrawiamMJeszcze nie ale twojego szczupaczka poznam po wkładce w kopercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 To do tej godziny poczta jest czynna ? Nawet w Białymstoku (na Kolejowej)http://www.9477.pl/poczta_bialystok.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi