Skocz do zawartości

Jerkbaitowy Konkurs na imitację.

Rekomendowane odpowiedzi

Mi wydaje się, że nie ma sensu nic ukrywać, bo i tak jak ktoś będzie się chciał dowiedzieć, który jerk jest danego właściciela, to zawsze może go zapytać o to przez priv.

Tylko po co pytać :P 

Powiem Wam sam mam niezłą zabawę jak rozpakowuję przesyłki, a dane nadawcy nic mi nie mówią :D

Żal będzie wysłać Andrzejowi te szczupale ale taki już los pośrednika ;)

• Like 1

To prawda, koledzy. Po co wypytywać który jest kogo... Zabawa będzie fajna przy głosowaniu w ciemno, wedle własnego osądu. Podoba mi się podejście Dariusza.

Inna sprawa, że przecież każdy twórca robi w charakterystycznym dla siebie stylu. Dobrze by się stało, gdyby np. Melanzyk zrobił w stylu Janusza, Pride w stylu Melanzyka, Kacper w stylu Pasty itd :D

A ja jestem ciekaw, czy rozpoznacie, który to mój B)  :D  :D  :D

E tam, na pewno nikt nie rozpozna :lol:

Hehe później do wygranego wobka przyzna się pięć osób ;) ja nawet nie mam żadnego zdjecia tego swojego na potwierdzenie... poza tym ktore jest pare postów wyżej ;) ale ono liczyło sie tylko 1ego kwietnia:)

Jeśli zrobiłeś identycznego to nie będzie wątpliwości :P  :D

Ja też nie mam żadnego potwierdzenia, że mój to mój :D jak @milupa zapomniał, z której koperty wyciągnął to już po ptokach :D :D :D

Nie ma mocnych każdy jest w swojej kopercie ( na razie jest u mnie 5 ), do tego sobie zrobiłem dokumentacje który od kogo ;)

• Like 1

Melo odsprzedasz parę sztuk ? i tak na cudze nie łowisz, nie? :)

Lowie :) dziś tłuklem z godzinę na Pride'owego oczojeba :D

Nie sadze żebym wygrał. Widziałem inne przynęty :o milupek mój juz jest? :) rowniez nie podpisałem się na paczce :/

Pozdrawiam

M