kamildarbanski Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Witam poszukuje ludzi lowiacych na zalewie zegrzynskim. Z racji iż od zawsze wedkuje sam bo nie mam z kim poszukuje kogoś ze tak powiem do wspólnych wypraw wędkarskich. Jeśli ktoś ma chęć i możliwość przygarnąć na łódkę w poszukiwaniu okoni na ZZ proszę o info pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasielewskis Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ja się polecam. Silnik mam ale łódki niestety nie. Dzwoniłem dziś do stanic nad Zegrzem z pytankiem o jakąś łódkę - niestety do wiosny nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 a skad dojezdzasz na zalew?ja z legionowa jestem:) najgorsze jest u mnie to ze niestety tylko w weekendy mam czas na rybki bo w tygodniu robota nidstety:( a Ty w weekendy tez jezdzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 daj nr na priva to sie zdzwonimy bo mam ograniczony dostep do neta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi