sierak Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Witam, miał ktoś z was w rękach tego kijka? Czy tak jak w serii Premiere może być zaniżony cw? Przymierzam sobie jego do rzecznego łowienia szczupaków i sandaczy na raczej mocno mieszające przynety(ew. bolenie) oraz do corocznego wypadu nad Parsęte.Myślałem też o ugly stik custom graphite 270 15-40Który kijek według was by się lepiej sprawdził? Z góry dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Na Parsętę polecam Avida Salmon AVC96MHF2-290cm.Jeśli jesteś zainteresowany daj priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Znalazłem niby ten sam kij w dwóch rożnych sklepach z trochę innymi parametrami. TRS86MHF2* 260cm Fast 4-8,5kg 11-35g 162g TRS86MHF2 2,60 Fast MH 4-8,5 11-28g 165g Czy to są dwie rożne wersje tego samego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 najłatwiej u źródłahttp://www.stcroixrods.com/product/triumph TRS86MHF2 8'6" MH Fast 2 8 - 17lb 3/8 - 1oz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 W takim razie skąd w coronie wzieli te 35 gram? Czyżby producent zaniżył cw? Mógłby ktoś napisać coś więcej o tym kiju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Nie przywiązywał bym się aż tak bardzo do tego co napisał dystrybutor, strona producenta jest chyba bardziej wiarygodna... niedoszacowane? z mojego Premiera 1oz spokojnie rzucę Sliderem 10S (50g) choć jerkowaniem bym tego nie nazwał, z kija 1,5oz leci nawet Salmo Jack... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlboro Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Z wild river 10-35g lata gram 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Pomachałem trochę na sucho tym Triumphem i muszę powiedzieć że mi się spodobał. Szukam szczupakowego kija na łódkę włącznie z trolingiem którym równie komfortowo na rzecze połowię szczupaki, sandacze i bolenia. Długość, cw i przede wszystkim akcja pasują mi idealnie. Gdyby ktoś miał jakieś uwagi dotyczące tego konkretnego kija albo lepsze propozycje w zbliżonym zakresie cenowym to będę wdzieczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi