Skocz do zawartości

Conquest/Cardiff 50 DC

Tomek_N

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

ja również zamówiłem - niestety trzeba czekać ok miesiąca. w większości japońskich sklepów kolejka. co prawda mnie się nie śpieszy, ale to chyba świadczy o dużym zainteresowaniu, bądź Shimano nie za wiele tych młynków wyprodukowało...

zastanawiam się czy uda mi się wymienić przekładnie na tą z 51. ciekawym czy konstrukcyjnie wygląda to podobnie...

pozdrówka

ps.

rozbiorę przy okazji 101dc i zwykłego. zobaczę czy jest tak samo

:D

ja również zamówiłem - niestety trzeba czekać ok miesiąca. w większości japońskich sklepów kolejka. co prawda mnie się nie śpieszy, ale to chyba świadczy o dużym zainteresowaniu, bądź Shimano nie za wiele tych młynków wyprodukowało...

zastanawiam się czy uda mi się wymienić przekładnie na tą z 51. ciekawym czy konstrukcyjnie wygląda to podobnie...

pozdrówka

3 część artykułu jest temu poświęcona m.in. Zdradzając już rąbek zakresu. Datego musicie czekać chwilę dłużej. Będzie porównanie z 51ss bo ....

Remku, porównanie z 51ss ale zwykłym czy ze szpulka avail ?

Jeśli z availem to napisz, to swojego nie będę już robił :D

Witam,

Bezel- jeszcze swojego 51ss z availem nie sprzedajesz?

Bujo

Jeszcze nie bo nie nacieszyłem się jeszcze nim :mellow: ale zobaczymy jak bardzo Remek mi obrzydzi go Cardiffem :D

• 2 tygodnie później...

Też tak myślałem kiedy @Remek wyciągnął go z pudła na zlocie głowacicowym. Nie dla mnie ten młynek, bajer. Po co mi to... Chłopaki zmontowały zestaw, dowiązali wobka sławkowego tego małego i hajda! Pierwszy rzut.

Zaraz wiedziałem, że muszę go mieć - i mam...

Piórka z niego polatają z ołowianą główka 2 gramy. Mnie wystarczy. A to, że jest piękny - niech będzie CACO. Fajnie, dam grawer. Zdzisiu to równy gość...

Pozdrawiam

.

Fotka @popper-a, Waldek musiałem...

post-1149-1348914539,3401_thumb.jpg