popper Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Wiem Andrzeju. Musiałeś.............. kupić go. Wcale się nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 moj rownież do mnie doszedł. ladny młynek chociaż ciągle uważam mojego cc101dc z availowską rączką za najładniejszy młynek na świecie wielkościowo są bardzo podobne. hamulec wydaje się na oko mocniejszy od tych deklarowanym 2.5kg. zobaczymy na wiosnę jak to działa w razie czego pójdzie do zakładki sprzedam, a że nabyłem za relatywnie małe pieniądze to nie będzie chyba problemu ze zbyciem pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Bujo, czy w Twoim wykonaniu na zdjeciu byly slowa niecenzuralne? A kierownik Mifek wlasnie oblicza predkosc katowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 O ... graulacje. Kolejne osoby dołączyły do klubu miłośników 51s DC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 dodać muszę że niezależnie od tego co deklaruje producent, płytki avail do cc51 jest minimalnie pojemniejszy niż szpulka cardiffa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 wyraz twarzy bujo jest po prostu bezbłedny... cos w stylu: leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeci!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Zapomniałeś dodać: O ...... leci! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Czekamy na częsci trzecią.Możecie zdradzic jak daleko przynęta poooleciała ?Ostatnio rzucałem samą główką 2gramy bez agrafki z Availa na jakieś 18metrów, z gumką pannic minnow gorzej latał mimo, że ważyło więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 ale nigdzie niewyczitalem, czy DC tak samo pieknie spiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 ale nigdzie niewyczitalem, czy DC tak samo pieknie spiewa Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 ale nigdzie niewyczitalem, czy DC tak samo pieknie spiewa Miałem się zapytac też właśnie czy wydaje Hipnotic Sound fajowo, ostatnio zrobiłem sobie mikrobrode i kawałek żyłki haczył o rame multika, przy rzucie też był swoisty dzwięk, bardzo relaksujący... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 zestaw carbonexu do cc 50 bez problemu pasuje i podnosi moc hamulca dość znacznie.pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Bujo, czy w Twoim wykonaniu na zdjeciu byly slowa niecenzuralne? A kierownik Mifek wlasnie oblicza predkosc katowa Tomku- mina wiele znaczy, moze i niecelowa Jak juz pisalem- multik jest ciekawy, od bierze go do reki baron flyfishingu i rzuca, bezstresowo, daleko, bedz dziwnych technik pokazywanych kiedys na filmach nawet jak je zna to nie wypada mu ich uzywac bo jeszcze podpadnie :D ot przed siebie. To mi sie podoba Nawet nimfa dalo sie zamachnac chociaz plecionka miala 15 lbs Pozdrowionka, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Panowie co z kolejną częścią artykułu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 No miałem taką nadzieję . Ale kiedy będzie, bo już usycham z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 z tego co sie orientuje, remek jeszcze nie mial mozliwosci przetestowania tego kolowrotka, tak jak by sobie tego sam (i innym) zyczyl, wiec nadal nad tym pracuje ... tak dlugo, az bedzie zadowolonymysle, ze lepiej pousychac z ciekawosci i dostac miarodajny test mozliwosci rzutowych (mozliwosci polowych, przy uzyciu roznych technik rzutowych i w roznych miejscach) niz brednie typu:bylem w ogrodku i rzucalem 2 gramowa glowka ... ale z tego leeeeciiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Panie Redaktorze @Pitt Czy zabawy w ogródku to majaki i przewidzenia czy też mały test na użytek własny. Może są to brednie i niewiarygodne, subiektywne spostrzeżenia?Praw grawitacji nie da się przygiąć do tekstu. Jak coś lata to trudno twierdzić, że przemieściło się na określoną odległość bez unoszenia w powietrzu. Moje przynęty raczej nie pełzają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 missy, nie wiem co tobie lezy na watrobie i dlaczego ... nie moje malpy i nie moj cyrk ... tak samo malo mnie to interesuje jak peany na temat kolowrotka opiewanego tym watku ... ja staralem sie tylko wytlumaczyc, pod nieobecnosc remka, dlaczego jeszcze nie ma 3 czesci tekstu ... jezeli testy przeprowadzane w stodole albo sali gimnastycznej sa uwazane za wymierne to w zasadzie mozna je sobie przeprowadzic wirtualnie i napisac jedyna sluszna konkluzje: lata zajebiscie ... jest git! mnie, a w zasadzie calej redakcji tego portalu, takie testy nie interesuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 byl tu kiedys taki co 4g woblerkiem 40m rzucal, pod wiatr.... Na trawniku przed domem. Lansowal sie na Mesjasza Castingu bo niestety stanowisko Barona Castingu bylo juz wowczas zajete.. No niestety pech to luj ... a tak powaznie to co innego poprostu poslac wabik przed siebie, a co innego skutecznie i powtarzalnie lowic nim na rozmaitych lowiskach. Dlatego jesli test sprzetu castingowego ma byc wiarygodny to rzeba go przetestowac nad woda, a nie na trawniku, przed supermarketem czy na polance w majowe popoludnie JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 nie lepiej było poczekać ze światową premierą, darować sobie jakieś mało istotne opisy co w pudełku a poświecić ten czas na testy i napisać jeden konkretny artykuł o kołowrotku? nie chcę być złośliwy ale na wnioski przyjdzie pewnie poczekać pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 @krzychuale niektorzy koledzy nie chca czekac poza tym, najwyrazniej tak jest, otwarta polityka informacyjna tez jest niemile widziana ... trudno zjesc ciastko i miec ciastko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Młynek był w akcji nad wodą a ten ogródek to dla uciechy Pana Redaktora @Pitt-a zostawiłem.Ja go mam (51DC) i jest dobrze, udany zakup. Natomiast zaskakuje mnie ton i agresywność w kierunku amatorskich testów forumowicza. Wychodzi na to, że mam się słuchać i nie szczekać jak wierchowka nadaje.Znam to, kiedyś próbowano. Zostałem jednak niepokorny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 jestem odpowiedzialny za to co napisalem, nie za to, co zrozumiales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi