MefistoFishing Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Po wymianie w moim starych steezie 103HL gwiazdy hamulca na gwiazdę z ZAIONU ( od steeza SV ) - dużo wygodniejsza bo większa dokoptowałem także dzisiaj nowe twarde knoby z ZAIONU teraz to on mnie się podoba...wygląda bardziej satanistycznie niż wersja z korkami szkoda, że korpus nie jest czarny Edytowane 23 Stycznia 2015 przez MefistoFishing 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 no widzisz, a serwis Daiwa twierdził, że ta gwiazda nie pasi do "zwykłego" , bo są różne długości trzpienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 przyjacielu, serwisu shimano ani daiwy nie należy pytać bo oni zasadnicznio nie udzielają żadnych informacji na temat kompatybilności albo zawsze mówią, że nic nie pasuje W tym przypadku wszystko pasuje idealnie, ale poza gwiazdą trza jeszcze zamówić podkładkę/koszyk metalowy, bo ten detal od oryginału nie da się założyć z zaionową gwiazdą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ja gwiazdę wymieniałem jakoś koło roku temu, czy może ciut mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Ja pieprze a ją tą gwiazdę w SW pucowałem szmatką jak głupi żeby te plamki/cienie zlazły.Myślałem że Marcin czymś uciapał. Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 szkoda, że one nie są "naprawdę" czarnew wolnym czasie przełożę z TN i zobaczę jak to się komponuję z czarnym korpusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 mnie te cienie się podobają w detalach typu knob, gwiazda czy rotor....ale korpus cały jaby taki był to raczej nieeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 no ale ja mówię o czarnym, w IS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 aaa z megabaskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 A nie tak dawno ktoś tu pisał,że w nowym Steezie SV gwiazda z jakiegoś zaionu to a,fe pewnie zaraz się złamie ,albo cóś W moich trzech(dzięki kolegom z forum)na razie wszystkie zęby całe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ja pieprze a ją tą gwiazdę w SW pucowałem szmatką jak głupi żeby te plamki/cienie zlazły.Myślałem że Marcin czymś uciapał.Yyyy... żartujesz? Heh..!Zaion do tego b.lekki jest, ale te plamiaste wzory mogły by być jednak jednolite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Nie żartuje!Pucowałem jak głupi chyba z 2godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Tomy odsyp mi trochę tego co tam masz to sobie antaresa wypoleruje, może będzie się bardziej błyszczał:x Edytowane 24 Stycznia 2015 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi