Barthez204 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Dzięki za link. Na tel trochę mnje irytuje pisanie, ale nie mam wyjścia. Powitalnia załatwiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Wczoraj przy dokrecaniu kołowrotka ukrecil mi się korek, ktoś ma pomysł jak to naprawić ewentualnie czym ten korek zastąpić? Myślałem o usunięciu tego korka z uchwytu i podmienić go czymś ale nie mam pomysłu czym. Górna część chciałem zostawić jakie propozycje co z tym zrobić? W serwisie chcą za to 50zl minimum Problemu już nie ma, opisałem sytuację na profilu Mikado Facebook w jaki sposób nastąpiło uszkodzenie odezwał się do mnie menadżer ds marketingu I zaproponował wysłanie do nich wędki naprawia ta usterkę na ich koszt tak więc muszę zdecydowanie polecić Mikado i ich podejście do klientaTo nie korek tylko okleina krokopodobna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Musze przyznac ze mikado mnie zaskoczylo Wyzej pisalem jak to moj koreczek ulegl uszkodzeniu Dzis od mikado dostalem CALKIEM NOWA inazume Mimo iż nie miałem karty gwarancyjnej paragonu ani nic z tych rzeczy no podejscie do klienta na najwyzszym poziomie musze przyznac Zdecydowanie polecam Nowa inazuma w przeciwieństwie do tej co mialem nie posiada zaczepu do przynet i jest opisana jako do 35gr a nie do 30 jak to bylo wczesniej.Czy te wedki roznia się czyms jeszcze? http://zapodaj.net/74263512821b1.jpg.htmlhttp://zapodaj.net/a07fd28b277f0.jpg.htmlhttp://zapodaj.net/ecb8fe996c0f5.jpg.htmlhttp://zapodaj.net/e25bc02b3e692.jpg.html Wszystko to zasluga menedzera ds. Marketingu w Mikado Adriana Adriana Modzelewskiego ktory to zaproponowal mi naprawe na ich koszt, co skutkowalo nowa wedeczka naprawde jestem zadowolony Edytowane 25 Maja 2015 przez Michci0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Musze przyznac ze mikado mnie zaskoczylo Wyzej pisalem jak to moj koreczek ulegl uszkodzeniu Dzis od mikado dostalem CALKIEM NOWA inazume Mimo iż nie miałem karty gwarancyjnej paragonu ani nic z tych rzeczy no podejscie do klienta na najwyzszym poziomie musze przyznac Zdecydowanie polecam Nowa inazuma w przeciwieństwie do tej co mialem nie posiada zaczepu do przynet i jest opisana jako do 35gr a nie do 30 jak to bylo wczesniej.Czy te wedki roznia się czyms jeszcze? No to rzeczywiście niezłe podejście do klienta....rzekłbym rzadko spotykane w dzisiejszych czasach Nic, tylko się cieszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ximus Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Robi wrażenie , oczywiście wyobraźnia znajomego . Kijek już przetestowany, przy 5 g szału nie ma, ale 7-8 g już jest ok, nic cięższym niż 22 g nie rzucałem. Ale przy 22 g jeszcze zapas był, oczywiście nie jest to już agresywny opad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthez204 Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Mówisz o Inazumie do 22g ??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ximus Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arspin Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Mam Tego kijka i jest świetny na okonie. Miał już kilka przyłowów szczupłego 50+ (w tym największe to 64 i 72cm) i spisał się na 100% .Kij godny polecenia za nie duże pieniądze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agama_pl Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Mam ten kijaszek i jest jednym z moich ulubionych. Dzisiaj rano podczas okoniowi dłubaniny siadły cztery szczupłe i spokojnie je wyciągnąłem . Jak za takie pieniądze suuuuper kij. Pzdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Cześć,A ja mam pytanie tylko pośrednio związane z wątkiem. Ma ktoś pomysł na kij o charakterystyce Inazumy: 198 cm, do 30 gram, w 2 kwałkach, ale pod multika (podobna szybkość, ugięcie)?Interesuje mnie jakiś kij seryjny do 300 zł. Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 koledzy czy jest znaczna różnica pomiędzy cw28 a cw35 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Szukam jakiejś opinii o Nihonto TT Zander. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Szukam jakiejś opinii o Nihonto TT Zander.Cóż konkretnie potrzebujesz o nim wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Czy faktycznie ma akcje szybka, tak jak pisze producent?Dokladnie chodzi o 210 do 18g Edytowane 27 Września 2015 przez seba666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Trochę tu masz http://www.mikado.pl/mikado-nihonto-tt-zander-220cm-do-18g-pierwszy-zwiad/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Jeśli potrzebujesz do agresywnego łowienia kogutem, lub szybkiego podbicia wąsko pracujących gum (np. jaskółki itd) to raczej bierz Inazumę. Ten Nihonto zachowuje się bardziej wklejkowo, ale z płynniejszym ugięciem, niż sztywna kogutowa "szczota". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO47 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 ...lub dobry też jest kijek z serii Inazuma Flash Perch 240/18g ...zapas mocy dużo większy jak podaje producent! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 ...lub dobry też jest kijek z serii Inazuma Flash Perch 240/18g ...zapas mocy dużo większy jak podaje producent! Dokładnie tak, posiadam używam jestem zadowolony. Szczupak 75 wyjechał bez problemu. Akcja kija paraboliczna, ale szybki i do tego fajna wklejka nie taka jak w pozostałych okoniówkach cienka jak włos. Rzucałem nim 15g+3 cale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Flash Perch, to zupełnie inny kij. Dość sztywny dolnik i blank, z wklejką. Zupełnie inaczej pracuje i się ugina, niż Nihonto TT Zander. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Dokładnie tak, posiadam używam jestem zadowolony. Szczupak 75 wyjechał bez problemu. Akcja kija paraboliczna, ale szybki i do tego fajna wklejka nie taka jak w pozostałych okoniówkach cienka jak włos. Rzucałem nim 15g+3 cale. Potwierdzam. Mam model 260/20g wyrzutu. Spory zapas mocy. Ja rzucałem maksymalnie 15g + Lunatic 4 cale i nie robilo to na tym kijku absolutnie żadnego wrażenia. Dobra niskobudżetówka na sandały z płytszych łowisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynio63 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Czy faktycznie ma akcje szybka, tak jak pisze producent?Dokladnie chodzi o 210 do 18gMam ten kij w jednoskładzie.Możesz dzwonić na 693143601. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Witam wszystkich ciekawych tych kii . Posiadam te kije od momentu jak się pokazały jeden INAZUMA X-PLODE ZANDER 198 <= 30 drugi INAZUMA X-PLODE ZANDER 198 <=22 .Pierwszy w pianie drugi w korku .30 - mocny czuły kij - dolna granica 7 gram główka plus guma, górna granica (25 g już z niego leciało a i w sumie slider 10 też, choć dokładnie nie miałem potrzeby sprawdzać)20 - też mocny ale mniej czuły powiedzmy dobry szczupakowy kijek tu już od 5 gram plus guma fajnie widzimy jak szczytówka po opadzie się prostuje . Chcecie zobaczyć pracę kija, proszę bardzo podaję linka do filmu w ok 1 minucie hol małego sandacza , a w 8:20 do ok 9 :20 hol większego sandacza. Nie mam porównania co do tego st.croixa i chyba wkrótce kolegę poproszę o wypróbowanie jego wędki . W sumie możecie porównać pracę st.croix i inazumy - na filmie inazuma do 30 gram . https://www.youtube.com/watch?v=8M4O4amDIx0 wszystkie ryby C&R . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Kolego @Rudy a czy mógłbyś napisać jaki to dokładnie model tego St. Croix ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragster Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Flash Perch, to zupełnie inny kij. Dość sztywny dolnik i blank, z wklejką. Zupełnie inaczej pracuje i się ugina, niż Nihonto TT Zander. Dolnik jest na tyle mocny by zaciąć sandacza? Szukałem budżetowej wędeczki na sandacza na lekko. Zaciekawił mnie ten Flash Perch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Dolnik jest na tyle mocny by zaciąć sandacza? Szukałem budżetowej wędeczki na sandacza na lekko. Zaciekawił mnie ten Flash Perch.SmółekTV ostatnio łowił nim sandacze i to całkiem sporo. Ja mam tą wędeczke, na sandaczach miałem 3/4 razy i co prawda nie udało mi się trafić na sandacza. Patyk posiadam 2/3 miesiące i jestem zadowolony. Największa rybka na tego kija to 75cm szczupak i kij daje radę dolnik jest dość mocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi