Luckyguliver Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Mam pytanie czy ktoś z was mial okazję pomacać a najlepiej połowić, nowym travelkiem, hirameki 2,40 6-25g? Jaka akcja, realne CW (bo tu wiadomo że mikado raczej źle opisuje kijki), itp. wrażenia?Dowiedziales sie czegos konkretnego na temat tego kija? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Nie, mieli mieć w jednym sklepie w Krakowie, podobno. Mają mieć. Od pół roku. Opinii w sieci brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Dzieki za info. W takim razie bede szukal czegos innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Ktoś użytkował spinning Migado Sakana Hanta do 229cm do 13g ? Jakie odczucia i realny CW ?Mam ten kijek. Mnie trafiła się krzywa pierwsza przelotka...ale w tak budżetowej wykałaczce to może się zdarzyć...i przelotki trochę za mocarne :/ ...Całkiem fajny design, bardzo wygodny króciutki dolnik, fajny uchwyt kołowrotka.Wklejana sekcja szczytówki jak dla mnie troszkę za miękka - Keitech 3" + 7g główka powoduje, że już trochę "kluskuje"Najbardziej komfortowo rzuca się i podbija smukłe gumki w przedziale 5 - 6.5 na główkach do 7g max Tak z mojego punktu widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Do posiadaczy "Mikado Kamisori Zander" , czy ten kij ma uchwyt do przynęt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Do posiadaczy "Mikado Kamisori Zander" , czy ten kij ma uchwyt do przynęt ?Nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 To nie fajnie, ok przeżyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 A co to za problem dorobic uchwyt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Przezroczysta taśma samoprzylepna plus kawałek drutu? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Jasne, właśnie zamówiłem taśmę i specjalistycznych drut. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Bierzesz stylon zwykły kawałek dentala i do dzieła, potem lakier od żony i po robocie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Ja sobie zamontowałem składany zaczep i po sprawiehttps://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Zaczep-skladany-uniwersalny-FUJI-EZ-Keeper-PREMIUM.-Rozne-kolory/1128 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Fajny ale wolę przeznaczyć 26 złote na plecionę z chin. Hehehehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Ty najpierw sobie kij spraw Norberto bo lezy i sie kurzy. A jak korzenie zapusci to juz dupa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 (edytowane) No ok dzisiaj przyszedł do mnie dwuskład 2.20 kamisori zander do 28gram i teraz - moje ogromne zdziwienie i zadowolenie.Wędka moim zdaniem ogarnie max 35 gram ale to max a wykonanie niesamowite. Polecam nie zdecydowanym !!! Jak za taką cenę kijek cudo. To jest moje skromne zdanie łowię dopiero od 39 latek. Pasuje do niej wyśmienicie twin power 4000 model 2006 który posiadam i leże z wędeczką w ręku jak ulał. Nie wiem skąd takie rozbieżności w max ciężarze wyrzutu ja bym na nią więcej bał się zawiesić bo to delikatny ale tez mocny nie chrust kijek. Edytowane 23 Listopada 2016 przez norbertkrakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Koledzy czy ktos lowil na mocniejsze Sicario do 35g,bo w calym watku znalazlem opisy tylko modelu okoniowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Myślę że nie warte tej ceny bo blank mają podobnie zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Do czego podobnie zrobiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Blank podobny do kamisori. Moge się mylić ale mam takie odczucia. Ogólnie obie wędki wykonanie na 10. Edytowane 24 Listopada 2016 przez norbertkrakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Witam wszystkich, powiem tak jest tragedia z zważywszy że dbam o cały swój sprzęt, ale do rzeczy. Zdechła moja inazuma flasch zander 2.2 do 28g, strzeliła zaraz za 3 przelotka od góry, kij jest nowy, pierwszy raz nad wodą i zonk. Nie był przeciążony mors 2, alga 2 itp. Czy da się jakoś sprawę załatwić na szybko bezpośrednio w Mikado bo nie chce mi się odsyłać do sklepu, oni posła do Mikado itd. Może ktoś miał już podobny przypadek, wersja w korku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) Witam wszystkich, powiem tak jest tragedia z zważywszy że dbam o cały swój sprzęt, ale do rzeczy. Zdechła moja inazuma flasch zander 2.2 do 28g, strzeliła zaraz za 3 przelotka od góry, kij jest nowy, pierwszy raz nad wodą i zonk. Nie był przeciążony mors 2, alga 2 itp. Czy da się jakoś sprawę załatwić na szybko bezpośrednio w Mikado bo nie chce mi się odsyłać do sklepu, oni posła do Mikado itd. Może ktoś miał już podobny przypadek, wersja w korku.Wysyłaj do mikado.Ja w niecały tydzień miałem nowy kijek(złamany z mojej winy).Pod tym kątem szacun dla mikado za serwis.Tylko ładnie opisz jak doszło do złamania... Edytowane 25 Listopada 2016 przez huligan77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Blank podobny do kamisori. Moge się mylić ale mam takie odczucia. Ogólnie obie wędki wykonanie na 10.No to sie mylisz i po co sie wypowiadasz jak nie jestes pewny i potem mamy tu tyle nie prawdziwych stwierdzen,rad. Nie lowilem,nie mialem w lapie nie wypowiadam sie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlboro Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 A jak koledzy oceniają moc kamisori perch 2.4 do 12g ile to może mieć lb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) A jak koledzy oceniają moc kamisori perch 2.4 do 12g ile to może mieć lb ?Pewnie więcej niż te 12g. Mam 2,2 do 12g i spokojnie ogarnia w wyrzucie 20g. Z podbiciem już tak fajnie nie jest ale da radę. PS. Przypominałem sobie właśnie pewien mankament mojego Kamisori. Po tygodniu wędkowania dostała luzu na uchwycie przy fore. Przy rzucie klikał a podczas podbicia uchwyt kołowrotka sobie a fore sobie. Gruba igła ze strzykawką, żywica i zalałem feralne miejsce. Do dziś już nic nie klika i się nie rusza. Wiem, że serwis Mikado dobrze działa (no może cierpi na tym dokładność) ale środek sezonu a tu zonk.Nie wiem czemu kij jest bez uchwytu na przynęty, może design był lepszy . Ja sobie dołożyłem i teraz kij jest wg mnie kompletny.Za tę kasę, po sezonie - ja jestem zadowolony. Edytowane 25 Listopada 2016 przez GregorS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 To kolego pochwał się jak opisałem kijek że dali nowy bez pytania. No i jak możesz adres do serwisu, chyba że to ten sam co siedziba firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi