matpgt Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Kolego to zupełnie inne kije. Sam przymierzałem się do kamisori i tylko fakt że mam zbyt dużo wędek powstrzymuje mnie przed zakupem, ale wydaje mi się że to kij pod grubsze łowienie niż to co napisałes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Koledzy mam pytanie do użytkowników wędki Mikado Sicario 238 cw.7.Czy podczas zwijania żyłki słychać wyraźny ,,dźwięk" przesuwającej się żyłki po przelotkach tzn. są dość głośne. Dziękuję za wszelkie informacje dotyczące tego zjawiska ...Czy ktoś się orientuje w jakie przelotki uzbrojony jest ten kijek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 (edytowane) Tutaj masz kilka słów na temat Sicario. Edytowane 21 Sierpnia 2017 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Witam. Chcę zamówić mikado kamisori zander w jednym kawałku do 18g. Zastanawiam się tylko jaki do tego podpiąć kołowrotek. Jeeli ktoś łowi takim to proszę o podpowiedź. Zastanawiam się nad wagą kołowrotka a nie konkretnym modelem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Witam. Czy ktoś łowił na mikado sakana hipnosis 285 cm ,7-32gr? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z@nder Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 (edytowane) A ktoś coś napisze o mikado specjalizet drop shot 240 Edytowane 23 Sierpnia 2017 przez z@nder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Daj 2500 shimano ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Tak właśnie myślałem o shimano exage ale 3000. Przyjdzie kij to sprawdzę w sklepie kilka modeli i opiszę na forum, może komuś się przyda kiedyś. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Tutaj masz kilka słów na temat Sicario.Kolego dzięki za namiar na info ... ale niestety nie było mowy o przelotkach Może ktoś z użytkowników wędki wyrazi swoja opinie na temat ich ,,głośności" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) Używałem tę wędkę dość krótko, po prostu nie leżała mi, ale nie zauważyłem żeby szum żyłki lub plecionki na przelotkach jakoś szczególnie wyróżniał się w porównaniu z innymi wędkami. Co prawda ja miałem 207cm/1-7g ale to nie powinno mieć znaczenia. Może to wina zastosowanej linki. Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zmienię linkę na nową i zobaczę jaki będzie efekt ... poza tym akcja wędki bardzo mi odpowiada. Oczywiście opis nie ma nic wspólnego z rzeczywistym cw. Dolna granica to główka 2g + 2" guma chociaż dla mnie optymalny początkowy zestaw to 3g+2". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Czy orientuje sie ktos gdzie na forum byly fotki ugiecia sicario do 7 gram bodajże od kolegi @pietryk bo kurczę przeglądam watek i nie moge odnaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Ty masz model 2,23 czy 2,07 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Miałem 2,07. Poszedł do ludzi, zupełnie mi nie leżał. Zdecydowanie lepiej mi pasuje KONGER Ultris Micron 232/0,5-6. Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYCHU3 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Witam, szukam kija na sandacze , rozważam kupno Mikado kamisori Zander tylko mam problem jaką długość wybrać 260 czy 240 do 28g,łowić będę na Odrze miejskie umocnione nabrzeża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_86 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Witam, szukam kija na sandacze , rozważam kupno Mikado kamisori Zander tylko mam problem jaką długość wybrać 260 czy 240 do 28g,łowić będę na Odrze miejskie umocnione nabrzeżaŁowię na Kamisori Zander 240 do 28 od czerwca 2016. Dla mnie jest to na prawdę ciekawa i uniwersalna wędka. Łowiłem nią sandacze na jeziorach, zarówno z brzegu jak i z łodzi. Dała radę na Wiśle boleniom i sandaczom. Łowiłem na nią szczupaki i okonie. Ma duży zapas mocy i jest niezwykle "czujna" według mnie. Nie gubi ryb i świetnie przekazuje brania. W wypadku, gdy częściej łowisz z brzegu, brałbym 260 .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYCHU3 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Kijek tylko na łowienie z brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Lowie z brzegu kamisori do 28 gram w dlugosci 2,20 m i nie widze potrzeby dluzeszgo niz owe 220 cm. Cisne nim w hu.... daleko a zdecydowanie lepiej tym krotkim podbijac gumy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 @Alexspin powiedz mi czy tym sicario do 7 gram komfortowo podbije główki 5 gram + 2 cale ES oraz idac do gory 10 gram + 3 cale ES ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebus Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Mam takowe sicario - komfort jest tak do max 7-8g + ES 3" powyżej tego robi się spolegliwy, do 5g + ES3" idealny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYCHU3 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 To co chłopaki brać tego 240 czy 260 który będzie lepszy na miejskie sandacze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graf74 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Krótszy Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Moim zdaniem do miejskiego wędkowania lepsza będzie krótsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graf74 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Ja by nawet sugerował jeszcze krócej coś w okolicach 2,13 Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi