szczupak1 Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) Ja dwie kamisori i diamond.Miałem sprzedać kamisori ale jak tak ceny w góre dali to niech łowi jeść nie prosi. Edytowane 11 Października 2017 przez szczupak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttb Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Mysle, że nie ma co panikować. Na allegro nie widzialem zmian cen. Znając mentalność sprzedawców w PL to by stare dostawy - miały już nowe ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.piwo73 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Cześć Ktoś już pisał o trzeszczącym uchwycie w Kamismori ale nie widzę podpowiedzi.Mam takowe w jednym kawałku 198 do 35g.i klika nawet przy energicznym podbiciu 30g.Reklamować?Czy może jest jakiś domowy sposób? Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYCHU3 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Mam to samo ,mocniej do kręciłem kołowrotek trzeszczy jak by mniej ,trzeba będzie się przyzwyczaić do tych trzasków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Zalejta klejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.piwo73 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Zalejta klejem.Jakim? Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYCHU3 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Dzisiaj zauważyłem że w moim kamisori są źle wklejone przelotki na górnym elemencie zamieniona jest druga z trzecią przelotką patrząc od dołu ,reklamować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz88 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 (edytowane) Dzisiaj zauważyłem że w moim kamisori są źle wklejone przelotki na górnym elemencie zamieniona jest druga z trzecią przelotką patrząc od dołu ,reklamować? Źle założone przelotki to podstawa do reklamacji. Tak samo reklamowałbym kij z trzeszczącym uchwytem Edytowane 19 Października 2017 przez Mateusz88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Czy mógłbyś zrobić zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYCHU3 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Druga z trzecią jak by było z nimi coś nie tak ,miałem dzisiaj w ręku jeszcze jeden taki sam kij i było to samo model 240 do 26 g ale kij 240 tylko że do 35 miał już normalnie ułożone przelotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz88 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 reklamuj i się nie zastanawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Patrzac od dolu druga z trzecia sa odwrotnie wklejone. A najlepsze jest to ze jak kupowalem swojego kamisori w CW w Warszawie i zwrócilem uwage sprzedawcy na ten fakt to mi powiedział ze nie mam pojęcia o wędkarstwie bo to jest " nowoczesny " sposób zbrojenia wedek fuji w ramce K ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYCHU3 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Widocznie ten typ tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Byla cala partia takich wedek ale.z tego co wiem to je wymieniali bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYCHU3 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 (edytowane) Gościu z wędkarskiego gdzie kupiłem kijaszka oglądał go dzisiaj pomierzył suwmiarką i stwierdził że to złudzenie optyczne Edytowane 19 Października 2017 przez STYCHU3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 (edytowane) Ewidentnie sa nie po kolei wklejone przelotki. Racja jest po twojej stronie i tego sie trzymaj ???? a suwmiarka to niech on sobie zmierzy .... a nie poprawność wklejenia przelotek???? Edytowane 19 Października 2017 przez Szerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 (edytowane) Gościu z wędkarskiego gdzie kupiłem kijaszka oglądał go dzisiaj pomierzył submiarką i stwierdził że to złudzenie optyczne Ewidentnie sa nie po kolei wklejone przelotki. Racja jest po twojej stronie i tego sie trzymaj a sówmiarka to niech on sobie zmierzy .... a nie poprawność wklejenia przelotekCzy mówicie o tym narzędziu ??? jeżeli tak, to jest to suwmiarka . Edytowane 19 Października 2017 przez slawek_2348 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Poprawione???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Olekobrót , widzę , że bredzisz już nie tylko na temat sprzętu i seksu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Olekobrót , widzę , że bredzisz już nie tylko na temat sprzętu i seksu.Temu Panu już nie polewamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 (edytowane) Zbrojenie ze zdjęcia to jakieś nieporozumienie... Cieżko byłoby coś takiego przegapić nawet początkującemu Chińskiemu rodbuilderowi Sprzedawców proponuję traktować z duuużą rezerwą, zwłaszcza tych wszechwiedzących lub zbywających. Też się spotkałem z myleniem KR concept i prelotek typu K. Nie jestem ekspertem - ale dodam jeszcze, że pierwsze trzy przelotki redukujące powinne zawsze być ustawione w tzw. "bullseye" - niezależnie czy zbrojenie jest w systemie NGC z przelotkami typu Y czy nowymi KL-H. Edytowane 20 Października 2017 przez kineret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Bo to nowy trend w zbrojeniu, który ma zagiąć słynną Deltę-klepsydra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Czy ktoś z Was wie jak wygląda sprawa z czułością Inazumy/Kamisori zander w porównaniu z innymi blankami z wyższej półki cenowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bednar14 Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Łowił już ktoś Mikado Sicario 223/22 g? Widziałem w WW, że będzie to nowość na 2018 rok ale w CW są już te kije dostępne. Taka kosa jak okoniówka? Kolejny zakup mi się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Łowiłem Sicario 207cm/1-7g https://wedkuje.pl/n/mikado-zestaw-ultra/95238 byłem wręcz rozczarowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi