hwost Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 (edytowane) WĘDKA NA SUMA MIKADO MFT BOGEY 185cm 250cwCzy ktoś z sumiarzy ją zna ,czy ją ma lub miał w rękach ,chcę ją kupić do vertykala 150-200g z łodzi proszę o opinie Edytowane 16 Czerwca 2020 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Witam. Używa lub używał ktoś kija mikado river flow catapult 290 cm do 28gram ? Myślałem o tym kiju pod względem boleń i sandacz na wobler. Czy da radę zejść z dolnym cw poniżej tych 10 gram? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tubylec1982 Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Ma ktoś kij River Flow Finesse? Wydaje się fajny pod klenia.Macałem kolegi tylko krótszą wersję wydaje się fajny. w miarę lekki wykonanie ok jak za ta cenę . jest jeszcze Noctis Light Spin w wersji 2,9 3-15 i ten mnie ciekawi pod klenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majsterb Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Kupiłem jakiś czas temu Mikado River Flow 3-15 Finesse.Wykonanie: Nie jestem zadowolony. Klej od omotek na przelotkach, badziewny uchwyt kołowrotka który wiecznie się odkręca. Największa przelotka ma małą średnicę co wg mnie gasi linkę i nie pomaga w rzutach.Akcja: ja bym powiedział że to jest prawie fast. Trochę dziwna ta akcja. W każdym bądź razie ta wędka ładuje się dopiero od 5g-6g. Nie spodziewaj się dobrego wyrzutu przynęt poniżej 5g.Moc: Bez problemu przyłowy szczupaka 70+ powinien wytrzymać. W dolniku jest ciut mocy - jak na klenia z przyłowami to spokojnie wystarczy. Ogólne wrażenie - gdyby nie słaba czułość (daleko jej do parabellum 3-10), maleńkie "modne" przelotki które gaszą rzuty to kij był by całkiem całkiem. Mam wrażenie że to jest wędka która została źle zaprojektowana - dużo obiecuje, mało tych obietnic spełnia. Nie mogę powiedzieć że jest całkiem do bani, bo pod większym kluskiem czy szczupakiem fajnie pracuje, ale to na pewno nie jest kij do superlekkiego łowienia, nie pomaga również przy słabym żerowaniu i skubaniu przynęty. To jest raczej kij na wiosnę, większe przynęty - obrotówki "2", woblerki powyżej 5cm, wahadłówki - wszystko powyżej 5g. Ot. taki sobie tani kijaszek na 3+. Nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majsterb Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 No i chyba zemściła się na mnie karma za tą opinie. Będąc nad Wisłą w niedziele, podczas łowienia na przelewie kleni na microwahadłówki wędka pękła podczas wyrzutu jakieś 20 cm powyżej łączenia. Nie wiem czy są jakieś szanse na reklamacje.... jak sądzicie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 reklamować.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 (edytowane) Witam , szukam opinii na temat MIKADO WĘDKA CASTINGOWA APSARA VERTICAL 180 c.w. 15-50 g wszelkie informacje mile widziane. Edytowane 16 Października 2020 przez manonegra13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Ktoś może widział, dotykał nową serię Black Crystal, następce Sicario ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 (edytowane) Kij wydaje się super ten black crystal tylko że jeszcze chyba nigdzie go nie ma? Edytowane 20 Listopada 2020 przez Kamil_D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 (edytowane) . Edytowane 20 Listopada 2020 przez Gnat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Testuję model do 6 i 26 gramów. Ten pierwszy to uniwersalny model do łowienia na mniejsze przynęty. Czuły, szybki i ładnie pracujący pod rybami. Max to jaskółka Saira 4 cale na 5g główce. Model do 26g typowa sandaczówka, której szczytówka odskakuje po kontakcie z dnem. Sprawdzi się ten dla osób które lubią szybkie kije na szczupaki. Obsłuży górą 35 gramów spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 A można wiedzieć gdzie to kupiłeś ten do 6 gram ? Od ilu startuje ten kijek? Ty masz ten 2,08 m W dwu składzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Ktoś miał w ręku Mikado Sensor-X Area? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 A można wiedzieć gdzie to kupiłeś ten do 6 gram ? Od ilu startuje ten kijek? Ty masz ten 2,08 m W dwu składzie?Pracuje w Mikado. Rzucisz już 1.5g woblerem, opad pokaże od 3g plus 2 cale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 @dekoszJaka jest długość dolnika do nóżki kołowrotka w tym modelu 208 1-6g ?Bardziej pod gumki czy metalowe przynęty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Wędka leży w łódce, więc Ci nie zmierzę. Jest to tubular, więc jest dość uniwersalny, polowisz i tym i tym. Fajny pod jaskółke i gumy 3 calowe na 3-5g. Woblerki 3-6cm wiroweczki do 3 meppsa też daje rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 @dekosza to mega delikatnego łowienia 1-2g max by się nadała. Np. gumka na 1g główce lub obrotówki 00,0 ? Czy szukać coś innego ? Załaduje to 1g wahadłówkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Do takiego łowienia ja preferuje wklejki. Ja bym brał sensor X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Ktoś miał w ręku Mikado Sensor-X Area? Dostępne z tego co słyszałem będą dopiero na wiosnę. Mnie ciekawi ta wklejka do 2,5g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Cześć. Czy ktoś wie gdzie dostanę szczyt sicario 207 1-7? (2gi 2wypust). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Edit. Wędka wycofana z produkcji, brak możliwości zakupu cześci ;/ info od mikado " Dobra informacja jest jednak taka, że w sezonie 2021 wprowadzamy serię Black Crystal, która ma zbliżone parametry do wędek Sicario." pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Czy inazuma pro zender 2.28 do 30g podejdzie pod koguty (14-25g).?Mam kamisori 2.39 do 22g ale przy podbijaniu koguta jest trochę zbyt spolegliwa (rzucałem 15kami). Trochę też słabo mi się nią wcina(na 3 zacięte "zedy" tylko jeden wyholowany. Dwa spadły po chwili. Za to szczupaki pięknie trzyma i hol super. 70- 80 bez problemu a i 40ki nie spadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Edit. Wędka wycofana z produkcji, brak możliwości zakupu cześci ;/ info od mikado " Dobra informacja jest jednak taka, że w sezonie 2021 wprowadzamy serię Black Crystal, która ma zbliżone parametry do wędek Sicario." pozdrawiamTeż czekam na serię Black Crystal bo, ma być hi tech/top. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizzler Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Też czekam na serię Black Crystal bo, ma być hi tech/top.hi tech/top za 300 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Też czekam na serię Black Crystal bo, ma być hi tech/top. Hi tech top to ma być Mikado SkyDream, uchwyt Fuji skss, przelotki Fuji Torzite, węgiel 46T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi