kryst Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Dzień dobry. Witam (wszystkich) na forum. I teraz pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=165923 & Szukajcie a znajdziecie...jest tego sporo w sieci, proponuję poszukać pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 A tu ostatni wątek na ten temat: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=16463&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 I jeszcze warto poszperać na flyfishing.plPzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Witam nosze zie z zamiarem zakupu śpiochów znalazłem kilka atrakcyjnych cenowo propozycji może macie doswiadczenie z tymi spiochami chetnie ich posłucham http://www.glowatka.com/Taimen_river_set_L.jpghttp://www.glowatka.com/tmn-tmn-2-duza.jpghttp://www.glowatka.com/taimen-wiver-st-ft-XL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Pisalem juz o nich kilka razy, ciekly po paru lowieniach, serwis fatalny... Kupuj Solvkrokeny u mnie wytrzymaly pelny sezon i dalej nie ciekna! Od 15 czerwca do poczatku wrzesnia bylem na rybach praktycznie codziennie, Solvkrokeny to moja 4 para gaci w ciagu 3 lat i tylko one i irlandzkie Climb8 wytrzymaly moje wedkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 ok dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Z Tajmienia nie kupuj najtańszych modeli, to rzeczywiście porażka. Natomiast te lepsze modele nie są gorsze od innych porównywalnych cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Witam mam prosbe do posiadaczy spiochow Taimen.Chodzi mi o opinie trwalosci produktu,niestety niema nigdzie zadnych informacji uzytkownikow. http://www.salar.pl/product_info.php/cPath/29_53/products_id/7549 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Z doświadczeń moich i różnych znajomków wynika, że trwałość produktów Taimen jest zupełnie przypadkowa. Jeśli masz fart, to super, jeśli nie, będziesz klął i reklamował, a efektu nie będzie żadnego. Wygląda na to, że chińskie, małe, żółte rączki nie potrafią utrzymać powtarzalności produktu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ja miałem fart , kupiłem w roku chyba 2008 jedne z pierwszych Taimenów model jakiś "river" czy coś takiego.Przeszłey ciężkie czasy, krzaki, dzikie maliny, róże itp.Mam do dzisiaj, nie ciekną, nic się nie dzieje. Troszkę porwałem Gravel'a ale to z mojej winy, na użytkowanie to nie wpłynęło.Co roku na początku sezonu zastanawiam się czy to już... w tym roku.... Ale niestety dalej pracują do końca sezonu i nie chcą się zużyć, a ja nie mogę kupić następnych Aha i płaciłem coś między 350-450 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Z doświadczeń moich i różnych znajomków wynika, że trwałość produktów Taimen jest zupełnie przypadkowa. Jeśli masz fart, to super, jeśli nie, będziesz klął i reklamował, a efektu nie będzie żadnego. Wygląda na to, że chińskie, małe, żółte rączki nie potrafią utrzymać powtarzalności produktu. Jest dokładnie tak jak pisze Bartek. Poza tym serwis raczej należy do tych mniej niż przeciętnych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Troszke podzwonilem,popytalem i zeczywiscie jest duza rozbieznosc w opiniach.Pewien "znany"sprzedawca polecal model River pro Plus,podobno wzmacniany do pasa i wykonany z materialu o zwiekszonej wytrzymalosci tak ze na szwach, w zeszlym roku mial tylko 1 reklamacje.Relacja jakosci do ceny rewelka.Troche negatywnych opini zebraly tez Vision Ikon nad ktorym sie rownez zastanawiam Jednak wszyscy jak w transie powtarzali "...predzej czy pozniej kazde leja..." Edytowane 30 Stycznia 2015 przez bart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fario1969 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ja tłukę Ikony już ponad 2 lata (i to przez cały rok), ja przynajmniej z czystym sumieniem mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Moje Ikony wytrzymały na razie 6 miesięcy (i ciągle suchutko), a nad wodą byłem praktycznie co drugi dzień. Jak na razie najlepsze jakie miałem, a przez ostatnie 4 lata przerobiłem 5 par różnych gaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Mam Tajmienie, jeden z wyższych modeli. Nie polecam, gówno jakich mało. Ciekły chyba po miesiącu. A ich buty do brodzenia to też katastrofa, nie wytrzymały sezonu. Nic więcej od nich nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Mam Tajmienie, jeden z wyższych modeli. Nie polecam, gówno jakich mało. Ciekły chyba po miesiącu. A ich buty do brodzenia to też katastrofa, nie wytrzymały sezonu. Nic więcej od nich nie kupię. Witaj w klubie Dodam jeszcze, że topowa kurtka do brodzenia Taimenia wytrzymała jeden sezon, zaczęła cieknąć, poprzecierała się na rękawach i kapturze, padły trzy zamki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Tpe obejrzałem te ikony, na reklamie z Adamem Sikorą prezentują się całkiem fajnie, cena też przystępna. Może się na nie skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 a te Ikony to który model byście polecali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Zwykłe - ikon waders. Bez zamka. Też polecam. 2 sezony już u mnie wytrzymują, bez większych śladów użytkowania - taimeny po 3 miesiącach ciekły na kolanach, potem po roku na łączeniu skarpet z materiałem. Buty taimena były spoko, nie narzekałem - jeśli chodzi o wytrzymałość, bo wygodne za bardzo nie były - do brodzenia ok, do łażenia nie bardzo . Cały czas je mam w szafie jako zapas (z tym, że trafiłem chyba na dobry model, bo kolega kupił najwyższy model i miał co chwilę z nimi jakieś problemy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi