matpgt Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Zwracam się z apelem o pomoc. Kobieta opiekująca się psami bardzo potrzebuje pomocy. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=775250442550110&set=o.102728936470089&type=1&permPage=1 "Widzę jak bardzo kochacie swoje zwierzaki, jak je rozpieszczacie. Szczerze mówiąc trochę zazdroszczę. Tak się złożyło, że mam 12 psów i stać mnie jedynie na karmę i leczenie, o wszelkich legowiskach, zabawkach możemy tylko pomarzyć. Zamiast piłeczek mają szyszki, zamiast legowisk stare koce, nawet środki przeciwko pchłom i kleszczom latem staram się zastąpić piołunem i czarnym bzem. Moje psy to głównie najbiedniejsze biedy wyciągnięte z przytuliska (opiekowałam się nimi i nie mogłam zostawić kiedy zamknięto drzwi przed wolontariuszami), trzy z ulicy, bo były w bardzo złym stanie i nie przeżyłyby w przytulisku, jeden mój 20 letni staruszek. Dziewięć z nich mieszka w domu, a trzy mają pomieszczenie w garażu, z budami i wyjściem na duży wybieg.Czy nie zechcielibyście wspomóc nas jakimiś swoimi starymi, podniszczonymi legowiskami, albo psimi zabawkami ? Może jakieś inne, niepotrzebne już akcesoria walają się Wam po domu ? Będziemy bardzo wdzięczni.Ewa MejerDziękuję Wam wszystkim za taki wspaniały odzew. Nawet nie wiecie jak Wasza dobroć mnie ucieszyła. Po tych ostatnim wydarzeniu z pogryzieniem bałam się, że raczej dostanę burę za nadmiar sierściuchów. Na szczęście mój zwierzyniec nie ma możliwości chodzić bez kontroli i głodne też nie bywają. Staram się dbać o nie jak najlepiej mogę. Wszystkim Wam udostępniam mój adres : Ewa Mejer, ul. Wojska Polskiego 47, 89-400 Sępólno Krajeńskie, tel. 664 417 527" podaję również kontakt mailowy: trzymajciemnie@wp.pl Od nas lecą zabawki i środki na pasożyty oraz kilka posłań. Zainteresowanych pomocą proszę o kontakt z Panią i ustalenie co jest aktualnie jeszcze potrzebne. Pozdrawiam,matpgt Edytowane 24 Stycznia 2015 przez matpgt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Jutro wysyłamy paczkę, jakby ktoś z wawy chciałby cos dorzucić to proszę o kontakt(potrzeba też starych butów na zime/błoto/chaszcze np. wędkarskich. w rozmiarze 41/42) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi