Efex Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Cześć Ostatnio zabrałem się za testowanie nowych przyponów do drop-shota. Wraz z kumplem pływaliśmy cały dzień w poszukiwaniu okoni, ale niestety poza maluszkami nie mogliśmy znaleźć nic rozsądnego. Aż nagle naszym oczom ukazał się taki widok:. Za chwilę pogoda przegoniła nas z jeziora, ale mogę się pochwalić pierwszym szczupaczkiem złowionym metodą drop-shot Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Efex, ładny okoń Napisz coś więcej o tych przyponach. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 28 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Cześć. Przypon nazywa się Rozemeijer Dropshot Set. Jest wykonany na fluorocarbonie o długości 100cm i wytrzymałości 14lb oraz uzbrojony w hak Kensaki Grip-Master SB rozmiar 2. W opakowaniu jest też ciężarek Dropshot Lead Long 17 lub 25 gram. Oczywiście pasują też inne ciężarki więc przypon jest uniwersalny i gotowy do użycia. Bardzo fajna i nieskomplikowana rzecz. Opakowanie wygląda tak:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Ciekawe bo łatwe w użyciu. Jakich gum używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 28 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Tego akurat złowiłem na NMF Split-Shad w kolorze Bleeding Fish. Generalnie moje ulubione gumki na okonie to przynęty z serii NMF - Split-Shad, Shot-Minnow, Micro-Shad i Wacky-Tail. Na sandacze i szczupaki fajnie sprawdza się NMF Fishy-Shad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Tego akurat złowiłem na NMF Split-Shad w kolorze Bleeding Fish. Generalnie moje ulubione gumki na okonie to przynęty z serii NMF - Split-Shad, Shot-Minnow, Micro-Shad i Wacky-Tail. Na sandacze i szczupaki fajnie sprawdza się NMF Fishy-Shad. No no zestaw nienajmocniejszy zapewne a tu taki całkiem ładny przyłów. Daj linka do tych gumek i systemiku. Chetnie nabył bym kilka łownych kolorków. ps. A ten koło szczupaka to właśnie okoń. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 29 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Czołem. Wszystko możesz znaleźć tutaj: http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/metoda-dropshot-roze meijer-g5-a204-p1129.html W razie jakichkolwiek pytań służę radą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi